#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Maçtada dediğim gibi küfür ettiklerini duydum Semihe, kaç maçtır helal olsun dediğiniz adamı bir maçta satmayın dedik ama onun hakkını genede ödeyemedim.Hakkını helal etsin Semih..Gene on numaraydın. Koordinasyonsuzluk her zaman olabilir önemli değil.

Yuh? Toplu halde degildir ama. En fazla 1-2 kendini bilmez etmistir.

Maçtada dediğim gibi küfür ettiklerini duydum Semihe, kaç maçtır helal olsun dediğiniz adamı bir maçta satmayın dedik ama onun hakkını genede ödeyemedim.Hakkını helal etsin Semih..Gene on numaraydın. Koordinasyonsuzluk her zaman olabilir önemli değil.

isim ve adreslerini alsaydin keske aykut gardas. kiclarina havuc, agizlarina elma tikayip firina verirdik pezolari

826628664485.jpg

Özgüveni yüksek buda başarılı olacağının kanıtı.Belgesel de ne konuşmuş reis.Sana kaptanlık yakışır.

ben diyemem

onu "en" kategorisine sokacaksam

en iyi 2. yerli futbolcumuz diyebilirm

çünkü ondan iyi olan muslera-elmander-selçuk-ujfalusi-melo-eboue var

Kesinlikle. :ka21: Semih çok iyi oynuyor ama hala kendini çok geliştirmesi lazım.

Dünkü maçta vasattı. Bir iki yerinde müdahalesi vardı ama stoperlerimiz genel olarak beklediğimi göstermedi diyebilirim. Fakat henüz ilk milli maçları olnasına bağlıyorum.(Ömer'in 2.'dir belki de tam hatırlayamadım).

Dünkü maçta vasattı. Bir iki yerinde müdahalesi vardı ama stoperlerimiz genel olarak beklediğimi göstermedi diyebilirim. Fakat henüz ilk milli maçları olnasına bağlıyorum.(Ömer'in 2.'dir belki de tam hatırlayamadım).

birbirini belki hayatında hiç görmemiş 2 adam kısa bi çalışmadan sonra yanyana stoper oynadı

hataları doğal bence

birbirlerinin ayaklarına dolandılar sürekli

ama zamanla alışacaktır

son maçta kendi kalesine gol atmıştı

milli maçta da kendi kalesine kayarak sert şutu şansa birine çarptı ve gol olmadı

yani hatasız değil

hala büyük hata yapabiliyo

o yüzden beklemek lazım

ama 25-26 yaşında büyük bir yıldız olacaktır bence

birbirini belki hayatında hiç görmemiş 2 adam kısa bi çalışmadan sonra yanyana stoper oynadı

hataları doğal bence

birbirlerinin ayaklarına dolandılar sürekli

ama zamanla alışacaktır

son maçta kendi kalesine gol atmıştı

milli maçta da kendi kalesine kayarak sert şutu şansa birine çarptı ve gol olmadı

yani hatasız değil

hala büyük hata yapabiliyo

o yüzden beklemek lazım

ama 25-26 yaşında büyük bir yıldız olacaktır bence

Kesinlikle doğru; vakit var daha. Bir maça bakarak ne rezil ne de vezir etmemek gerek. Yaklaşık bu sezon 20 maç oynadı; lige de iyice oturuyor. Ömer'i hayatında bile görmüş değildir, dediğin doğru. Birbirlerini iyice tanıyınca, maç oynayınca tamamen oturacaktır kadro. Dün akşam en çok aksayan yerler stoper bölgesi olmasına rağmen bu ikili gelecekte Milli Takımın en sorunsuz bölgesi olacaktır bence.Sadece zamana ihtiyacları var.

Yine görevini yaptı.. :tiphat:

gerçekten müthiş..

Güçlü forvetlere karşı çok zorlanıyor Semih, Almeida'dan sonra Enaramo'da çok üstünlük kurdu. Fiziğini geliştirsin artık stoperin fiziğinin güçlü olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt