#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Topu kazandıktan sonra bi kaç kez dogru tercih yapamadı.. Bugün tek olumsuz yanı buydu..

daha ilk sezonu ve çok iyi, 2-3 sene sonrasını düşünemiyorum bile

Sow'a karşı kötüydü ama sonradan toparladı, bence Ujfa-Sow eşleşmesi daha iyi olurdu. Daha bu ilk senesi oludğunu da unutmamak lazım ama

1-2 pozisyonu çıkarırsak mükemmeldi.

Semih'i kazanamasaydık şu anda puan farkı kesinlikle bu kadar olmazdı :tiphat:

Topu önüne alınca kafasını daha çok kaldırması lazımdı.. Ki normalde Servete ve Gökhana göre 50 kat daha fazla kaldırıyor.. Neyse bugünki enteresan pas hatalarını ilk Kadıköy heyecanına verelim.. Onun dışında defansif olarak zıpkın gibiydi.. Maşallah..

Topu önüne alınca kafasını daha çok kaldırması lazımdı.. Ki normalde Servete ve Gökhana göre 50 kat daha fazla kaldırıyor.. Neyse bugünki enteresan pas hatalarını ilk Kadıköy heyecanına verelim.. Onun dışında defansif olarak zıpkın gibiydi.. Maşallah..

İlk golde endirek vuruş olması gerekir zaten, tehlikeli hareket o anasını satayım. Semih orda rol yapsa, yüzde yüz faul çalınırdı, yüzünü filan tutsa.

O pozisyon 100 kere olsa en fazla 1 ya da 2 kere faul çalınır.

Maçı izledin mi bilmiyorum ama en az 4 kere aynı pozisyon fenerlilere oldu ve Bülent yıldırım hepsinde endirekt serbest vuruş verdi.. 4'te 4 yaptı.. Senin hesap tutmadı yani..

Maçı izledin mi bilmiyorum ama en az 4 kere aynı pozisyon fenerlilere oldu ve Bülent yıldırım hepsinde endirekt serbest vuruş verdi.. 4'te 4 yaptı.. Senin hesap tutmadı yani..

Macı izledim 5-6 kere tehlikeli hareket çaldı evet. Ama o pozisyonlar ve bu pozisyonun arasında daglar kadar fark var dostum.

Senin saydığın 4'te 4'ü

100'te 90 falan çalınır. Ama pozisyon aynı değil.

20. dakkada girseydi keske

Maçın başında çok iyi değildi, atmosferden kaynaklanarak, ama sonradan toparladı. 70 dakikanın tamamında iyiydi.

2-3 Pozisyon disinda gayet iyidi. ilk senesi oldugunu unutmayalim. Servet'lere katlandik , kredin var senin. Gayet iyidin.

Bence dise dokunur bir hata yapmadi,sowun vurusunda faulde calinabilirdi zaten calinmamissa yapacak en ufak bir müdahalesi olamaz,bunun disinda cok iyi oynadi,gayet basariliydi genel olarak takim zaten hatasiz oynadi,özelikle stoch ve sow ile teke tek kaldigi pozisyonlarda dikkatlice izledim ve ice katedip sut cekmesine hic izin vermedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt