Selcuk Ihsan
Cezalı
- 12 Nisan 2012
- 1.423
- 0
- 856
Cevap: #26 Semih Kaya
Rüstü'yü gecer gibime geliyor.
Rüstü'yü gecer gibime geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih'in hataları vardır olacaktır da.Tanıdığınız en üst stoperler Puyol,Ferdinand falan bile hata yapıyor.Normal bunlar.
Semih'in artısı genç.En azından Türkiye standartlarında genç ve minimum 10-12 senesi olan bir oyuncu.Kartalspor'dan bu güne gelişimi harika.Hazırlık maçı,Lig maçı derken artık Milli Takımlar seviyesine kadar geldi.Haftaya da Şampiyonlar Ligi macerası başlayacak.Ona şans verilmeli.Kafadan olmaz Semih'le,Cris-Dany başlayalım çok büyük haksızlık.Adam bizi geçen sene taşıdı.Şimdi en büyük fırsatını elinden almamalı,biraz da olsa güvenmeliyiz.Hele RVP ve Rooney gibi oyuncuları sakat rakibimiz karşısında.
Semih'in bir Pique,Vidic vs olduğunu iddia etmiyorum ama bırakın da Braga,Cluj stoperleri kadar oynasın grup aşamasında.
Semih'in yanına süpürücü lazım süpürücü demek birebir mücadele eden, agresif, savaşçı stoper demek değil.

-eksileri hücümda kafa atamıyo defansta kafa vuramıyor yani duran toplarda etkisiz. kolay çalım yiyor, zaman zaman kademe hatarıda var. Artıları ilk temaslarda fena değil, topu rahat oyuna sokabiliyor ama eğer ileriye yatırım yapıyorsak oynaması gerekli ama potansiyeli çok yüksek degil bence çalışmak ve azim yeteneği her zaman geçer o yüzden çalışırsa çok iyi olacaktır.
ne diyon aga
gayet açık gerçekleri yazıyorum semihi abartamaya gerek yok ama çalışırsa neden olmasın diyorum.
-eksileri hücümda kafa atamıyo defansta kafa vuramıyor yani duran toplarda etkisiz. kolay çalım yiyor, zaman zaman kademe hatarıda var. Artıları ilk temaslarda fena değil, topu rahat oyuna sokabiliyor ama eğer ileriye yatırım yapıyorsak oynaması gerekli ama potansiyeli çok yüksek degil bence çalışmak ve azim yeteneği her zaman geçer o yüzden çalışırsa çok iyi olacaktır.
gayet açık gerçekleri yazıyorum semihi abartamaya gerek yok ama çalışırsa neden olmasın diyorum.
Futbol nedir, bilir misin kardeş? Yok yani, bilmiyorsan bir tavsiyede bulunayım.. Galatasaray'da genç bir stoper top koşturuyor, ismi Semih Kaya. İlk olarak O'nu izlemeye başla, sonra yavaş yavaş öğrenirsin