#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Kayseri-Eskişehir maçında Servet'i izlediniz mi. Semih bizi öyle bir adamdan kurtardı sırf bunun için bile duaları hak ediyor bu çocuk. :ayatollah:

Sürekli yanindaki oyuncu degisiyor.

Semih dün Cris yüzünden bocaladı bazı bölümlerde. Dany ile oynadığı zaman çok daha iyi oynar. Cris'e güvenmiştim başta ama çok yavaş kaldı dün. Hakan Balta da yavaş zaten. En iyisi Dany Semih oynasın.

sen ne güzel insansın her tekmeye kafa sokucak kadar

dün yine kabzenin rövaşatasında sakatlanma riskine karşın müdahele etmeye çalıştı çocuk

Urfa Reis dönsün.Semih daha da rahatlar.

Semih masallah her macda ayni seviyede oynuyor.

Dün takim olarak kötüydük, Semih haric. Stancu´nun golünde birsey yapamaz. Stancu orda ne yapsa gol olurdu.

Defans hattında eboue dahil en güvendiğim adam dün tek başıan mücadele etti kocakarı gibi çalım yiyen cris ve baltanın yanına puyolu koysan fayda etmez bu defans hattı beni çok sinirlendiiriyor ulan şöyle bir takım kurmussun bir sol bek bir hızlı genç stoper almıyorsun mutlaka bir şeyimiz eksik olacak tam olursa olmaz anasını satayım

kaya gibi adam semih kaya :tiphat: şampiyonluk maçına çıktı çatır çatır oynadı karıköy'de daha ilk senesinde korkmak maçta saklanmak yok koskoca man u deplasmanına çıktı çatır çatır oynadı her maç herşeyini vermeye çalışıyor bu çocuk çok farklı:ayatollah:

Küçük Chief, Rabbim ayağına, yüreğine kuvvet versin.

Semihten bir gol bekliyorum bugün. :)

Kornerden 1 gol atarsa , süper olur.

yeme aga o çalımı işte.

stancuden yedi bacak arasi calimden gol yedik bugunde ilk golu yedigmizda ayni calimi yedik ve goluda yedik..

O kadar kolay çalım yenmez Semih. Yapma etme..

Bütün önemli maçlarda Semih in yüzüne basit goller yiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt