#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Bugün Dany kadar oynamış olsaydı daha çok konuşurduk.Semih mükemmeldi ama Dany de harikaydı..:happynew:

Su kizi istiyorum de.. Gidelim kapisinda paspas olalim, vermezlerse kaciralim Rus!!

cristen kurtardin ya bizi üstüne yine performans üst düzey, sagol aga :b5:

adam hep çok dogru hamleler yaptı helal olsun. yedigi sarı kartta haksızdı.

Orta sahamız yine çok adam kaçırdı, Semih ve Dany dört dörtlük oynadılar. Semih çok konsatre, Dany hızlıydı.

Özellikle ilk yarı mükemmel oynadı.. Semih varken Semih oynar abi, Net.

boşuna fantazi yapmaya gerek yok ligin ilkyarısının sonuna kadar Semih-Danny oynamalı.

yapıyorsak bir takviye crise güle güle

Lugano gelseydi

Semih - Lugano olucaktı. :D

Semih yaa, adam king, ceza sahasında ki pozisyonları %90 kesti hakemin bizim aleyhimize yanlış verdiği kararda da yine mükemmel di.

semih varken cris'i oynatarak bize bir suru puan kaybi yasatan terim'e selam ediyorum.

maçın başlarında sarı kart gördü bi de...ki bana göre sarı kart değildi.müthiş oynadı.chikarito mikarito kalmadı sahada.:D

aslanim benim beee .. !! Ujfalusinin tribundeki varligi bile yetiyor Semihe !!

neden kesik yemişti bikaç maçtır anlamak güç takımda ilk sırada yazağım stoper Semih'tir...

semih varken cris'i oynatarak bize bir suru puan kaybi yasatan terim'e selam ediyorum.

Dany baslarda Semih'i cok bozuyordu ama. Terim'e selam yollayacaksak, Toure'yi aldiramayip Cris'i aldirmasina selam yollamaliyiz. Umarim devre arasinda saglam bir takviye yapariz defansa.

semihkaya26 ‏@semihkaya_26 Amcasının gülü ne kadar güzel bir günde doğdun şükürler olsun Allah analı babalı büyütsün,nazarlardan saklasın :)

A8LnIb2CUAElloz.jpg:large

takımın en iyi oyuncusu :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt