#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Geçmiş olsun aslan yürekli.Hataları olsa da genel itibariyle iyi oyun çıkardı.

21-22 yaşında biri bu sene ilk defa Avrupa da oynuyor hatada yapacak ancak Galatasaray ın geleceği Semih Kaya dır.

Kafasına aldığı darbeden sonra kalkıp topu takip etti. Sonra yere düştü ve yığıldı.

Sedye de giderken Allahım tur gitsin ama Semih e bişi olmasın nasılsa seneyede çıkarız gerekirse dedim.

Allah bize hem turu hemde Semihi bağışladı.

Semih senle gurur duyuyorum

Çok seviyorum Semih'i yanına Ujfa tarzı reis bir stoper geldiği zaman hem hataları azalacatır hem de gelişcektir ...

Nasıl çok formsuz yaa, adam her daim belli bir standartın üzerinde oynuyor. Dün de Muslera ve Selçuk'la beraber en iyisiydi sahanın.

Geçmiş olsun Semih.

Aslan parcasi Semih... herkes bir cok baska oyuncuyu kadromuzda zor tutariz diye yorumlar yaziyorda ben Semih'i ucuza kapacaklar diye korkuyorum... bu yasta bu serin kanli olmasi bu kadar büyük yildizlara karsi (RVP sahada yoktu) bu kadar saglam oynamasi cok büyük bir sinyal veriyor cok önemli bir oyuncu olacak Bülent Korkmaz gibi efsane olacagina süphem yok .. aklimdan gecen tek soru ise bunu 3-4 sezon icinde mi yoksa daha uzun bir süre icinde mi yapacak diye?

*arti uzun paslari / oyun kurma ve en basta ve en önemlisi corner ve "frikik" lerde kafadan gol atmamasi (bu konuda baya zorlaniyoruz) bunlari da gelistirdimi hayranliktan baska birsey kalmaz Semih Kaya icin.

Sv: #26 Semih Kaya

Dün danimarkalı spikerler bile semihi övüyor çok kaliteli falan + Daha büyük bir kulübe gideceğine emin gibi konuşuyorlar.

Kolay kolay Türk oyuncuyu böyle övmezler.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Ben dün semihin sakatlanmasına çok üzülmekle birlikte çıkmasına çok sevindim..Çok yaslanmıştık ve her hava topuna sadece melo vuruyodu..Semih hem panik ve hem kısa olması sebebiyle çok zorda kalmaya başlamıştı.Gökhan girince çok dah bi rahatladık hem semihten daha tecrübeli hem hava toplarını süpürdü hem meloyu biraz öne gitmesi konusunda rahatlattı..Semihin yanına mutlaka havadan ekili bi stoper lazım. Geçmiş olsun semih

Korkuttun aslan parçası

semih+kaya.jpg

umarim hafta sonuna riskli degilse oynarsin, cünkü gökhan zan da cezali :sad007:

Semih'in maaşında herhangi bir iyileştirme oldu mu acaba ?

Diğerlerine nazaran çok düşük bir ücret alıyordu.:mad::mad:

Kafasına aldığı darbeden sonra kalkıp topu takip etti. Sonra yere düştü ve yığıldı.

Sedye de giderken Allahım tur gitsin ama Semih e bişi olmasın nasılsa seneyede çıkarız gerekirse dedim.

Allah bize hem turu hemde Semihi bağışladı.

Semih senle gurur duyuyorum

ayni duygulari bende paylastim kardesim...

Semih tam Schalke serbest vurus kullanirken onumuzden gecti.. baygin bi halde.. icim parcalandi.. cok korktum ne yalan soyleyim..

Cevap: Sv: #26 Semih Kaya

Dün danimarkalı spikerler bile semihi övüyor çok kaliteli falan + Daha büyük bir kulübe gideceğine emin gibi konuşuyorlar.

Kolay kolay Türk oyuncuyu böyle övmezler.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Bizimkilerde geleck yılın kadrosunu kurar Semihi yedek bırakır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt