#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Canın sagolsun be Aslanım. Sayende belki o Türk futbolunda şikecileri baştacı yapan Demirören gider.

Ne eksilmesi her maç daha da büyüyor bu çocuk,bu toprakların göreceği en iyi defanstır,her maç 15-20 ikili mücadeleye girip hepsini kazanıyor,canı sağolsun,yanındayız her zaman.

1 i attıktan sonra 2 için saldırmadık ki..

semihe laf yok:mad::mad::mad:

colak i bitirdiler simdi sira semihde

İyi oynasa üstüne koyarak gitse neden kötü diyelim? Daha geliştirmesi gereken çok yönü var fakat gelişimi durdu gibi, çok hata yapıyor. Adam arkasından geldiğinde kendisini atması da bunlardan biri bir maçta yakacak ama hangi maç bakalım.

hocam biraz taraflı mı olmuş ne...:cool:

Bilmiyorum olabilir altyapıdan çıkan oyunculara karşı ayrı bir sempatim var toz kondurmak istemiyorum en büyük değerimiz onlar bizim :)

ayrıca bir hatayla adam gömülüyorsa, ben de 2 top kesmeyle adamı göklere çıkartırım :D

şanssızlık falan demeyin ..milli bi oyuncu bu hatayı yapmamalı...aynısını gg veya bekir yapaydı yedi sülalesine girmiştik...doğruya doğru..çok büyük bi hata yaptı..

Her defansın başına gelen bir olay yapacak birşey yok tüm suçu genç bir çocuğun sırtına vurmak çok saçma :SS:

Zaten takım top oynayamıyor suçlu bu mu şimdi?Hayır yensek bile kalan maçları kusura bakmayında nah alırdık.

Saçma sapan insanlar tarafından yönetiliyor şuç semihe kalıyor :o

Beğenmeyen gitsin kendi oynasın. Bu maçı bu formsuz milli takımın halini bir maçla bu çocuğun üzerine yıkmayada kalkmasın kimse. Herşeyden önce kendi evinde maçın 63. dk sına kadar gol atmayıp adam akıllı pozisyona dahil girmeeyecek top oynatanlar hesap vermeli. Yarın gazeteler bu çocuk üzerinden takımımıza laf etme küstahlığına düşeceklerse milli takımın atılan her gölünde ki Galatasaray etkisinide hesaplamaları gerekecek

Apo'nun takımı gole boğsaydı Macaristan'ı bize ne yahu!

Daha Macaristan'a 1 golü anca atan takım Dünya Kupasına gitse ne olur, gitmese ne olur.

Semih Kaya 22 yaşında onun bir hatası varsa 50 yaşındaki takımı golü bulunca defansa çeken Abdullah Avcı nın 1000 hatası var.Golü bulmuşuz defansa çekiliyoruz.

futboldan anlayan anlamayan konuşuyor ne yapacaksın

bugün özellikle ilk yarı ilk toplara basarak en az on kez top kaptı,müdahaleleri yerindeydi,bugün gole kadar çok iyiydi,maçta bende kızdım gole ama sonra izleyince haksızlık ettiğimi anladım,seken bir top yapacak bişey yok,semih gelişiyor,bu adam daha geçen seneye kadar ikinci liglerde oynuyordu,şimdi ise milli takımın ve galatasarayın gözbebeği,bundan ala gelişimmi olur.....

Semih'i herkesten ayrı bi yere koymuşumdur her zaman, belki de takımda en sevdiğim adamdır ama geçen seneki performansının hiç üzerine koyamadı bu sene..Yani sadece şu gol için söylemiyorum, bu sezon her an hataya meyilli bir oyun sergiliyor, 1'e 1'lerde çok rahat çalım yiyor ve bu konuda hiç mi ekstra çalışma yapmıyor anlamak güç doğrusu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt