#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: #26 Semih Kaya

kocuuuum benim yapcan tabi lan böyle arada sirada hatalar bulgar takimina bir golden fazla atamiyorsak sorun sende degildir

Cevap: #26 Semih Kaya

Semih malesef bu sene kendini geliştiremedi hala olduğu yerde sayıyor. Bunda Ujfaluji nin sakatlığının etkisi çok büyük. Semih in şansızlığı Milli takımda da GS da yanında oynayan adamlar dengesiz oyuncular.

Sen resmen bunalmisin

Yahu hata yapti demek yanlis mi oluyor, yapti iste varmi diyecegin? Ben kotu oyuncu demedimki, hata yapti onun yuzunden gol yedik dedik, oylede oldu, srn once git cayini ic sonra rahat kafayla yorumlara cevap yaz, sacmalayip durma.

oyle yazi yazdinki sanki cocugu yerden yere vurmusuk

Ya bunaldım doğru ama sizin gibilerden bunaldım.. Klasik semih hatasından golü yedik diyen kim? Semih'in böyle bana kaç tane hatasını göstereceksin 2 sezondur? 50-60 maç yapmış olsa kaç tane böyle hatası var onu söyle? Klasik Semih hatası diyorsun ya 2 sezondur böyle yaptığı 1-2 hata getir göster bütün sözlerimi yiyeceğim... Birde üste çıkarsınız ya...

45266_502699923099206_1357845685_n.jpg

Ya bunaldım doğru ama sizin gibilerden bunaldım.. Klasik semih hatasından golü yedik diyen kim? Semih'in böyle bana kaç tane hatasını göstereceksin 2 sezondur? 50-60 maç yapmış olsa kaç tane böyle hatası var onu söyle? Klasik Semih hatası diyorsun ya 2 sezondur böyle yaptığı 1-2 hata getir göster bütün sözlerimi yiyeceğim... Birde üste çıkarsınız ya...

3 4 tane var, besiktas maci, schalke macinda yapti ama sansa gol olmamisti, aklima direk gelen bunlar, birbirine benzer hatalar nolmus simdi?

Sen iyimisin?

Yahu hata yapti demek yanlis mi oluyor, yapti iste varmi diyecegin? Ben kotu oyuncu demedimki, hata yapti onun yuzunden gol yedik dedik, oylede oldu, srn once git cayini ic sonra rahat kafayla yorumlara cevap yaz, sacmalayip durma.

oyle yazi yazdinki sanki cocugu yerden yere vurmusuk

onun yüzünden yemedik sadece onun payı var. Türkiye takımı uyurken adamlar tacı attı kimse kademeye girmedi. Semihte bu uyuyanların arasındaydı tek şanssızlığı onun üzerine düşmesi. diğer uyuyan kişide kaleciydi neden kimse demiyor bunu. 6 pasa top gelmiş kaleci çıkayımda alayım demiyor. Diğer savunma elemanları uyuyor onlar savunmaya gireyim, kademeye gireyim falan demiyor hatta onu geçtim oyunu takip etmiyolar taçın kullanıldığından haberleri yok

bi anlik konsantrasyon eksikligi..

yanliz berabere kalmamizda en az suc semih'in..

gidemezsek de en büyük kompleksli herif avci'nin...

onun yüzünden yemedik sadece onun payı var. Türkiye takımı uyurken adamlar tacı attı kimse kademeye girmedi. Semihte bu uyuyanların arasındaydı tek şanssızlığı onun üzerine düşmesi. diğer uyuyan kişide kaleciydi neden kimse demiyor bunu. 6 pasa top gelmiş kaleci çıkayımda alayım demiyor. Diğer savunma elemanları uyuyor onlar savunmaya gireyim falan demiyor hatta onu geçtim oyunu takip etmiyolar taçın kullanıldığından haberleri yok

Dogru tabi kaleci de uyuyor

3 4 tane var, besiktas maci, schalke macinda yapti ama sansa gol olmamisti, aklima direk gelen bunlar, birbirine benzer hatalar nolmus simdi?

Hakikaten çok klasikmiş her maç gelen topu kontrol etmeye çalışırken gol pozisyonu yiyoruz Allahtan gol olmuyor... Neyse daha fazla uzatmıyorum çünkü sabır taşıyor ceza alabilirim en iyisi susmak... Haklısınız..

hata yapa yapa ogrenecek nıye bu kadar kasıyonuz

adam daha 21 yasında

Milli takımdaki performansını eleştirirken Semih'in 2 maçtır sol stoper olarak görev yaptığını da atlamamak gerekir,Ömer olduğunda Galatasaray'daki gibi sağ tarafa yakındı-Bekir hırbosu için solda oynuyor,defans oyuncusu için baya önem farzeder bu durum.

ki şike destekçisi federasyon ve mıllı takım duzenıne ıyı comak soktu semih

iyi ki de yapmış

cesur aslan diye isim olmaz sıfat tamlamalı ad-soyadları foruma almamak lazım

Hakikaten çok klasikmiş her maç gelen topu kontrol etmeye çalışırken gol pozisyonu yiyoruz Allahtan gol olmuyor... Neyse daha fazla uzatmıyorum çünkü sabır taşıyor ceza alabilirim en iyisi susmak... Haklısınız..

Evet en iyisi biraz sessiz takip et bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt