#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Ya çıkıp şu bana hakaret eden arkadaşlar,bana tam olarak neden hakaret eettiler bir açıklasınlar,öyle hakaret edip edip kenara saklanamsınlar çıksınlar yüzümü konuşsunlar,burda bunlar yüzünden rahat yorum yapamayacakmıyız çıksınlar bir görelim.

Bu forumda olan herkes duysun bilsin arkadaş Fatih Teri mi beğenmiyorum,Semih Kaya yı beğenmiyorum Allahına kadar Galatasaraylıyım, en iyisiyim diyenden daha iyisiyim, ama beğenmiyorum.

ben burda şimdi hain mi oluyorum pravakotörmü oluyorum,burası forum değil mi arkadaş herkes istediğini hakaret etmediği sürece söylemekte özgür değil mi,ben sen neden Fatih Terim i beğeniyorsun diye hakaret mi ediyorum?

ben hocamıza futbolcumuza hakaretmi etmişim,kurtulun artık şu kalıplardan ya farklı düşünenlere saygı gösterin,insanları soğutuyorsunuz futboldan,forumdan,terbiyesizliğin ne lüzumu var.

Bakın bu akşam ki yorumum ben semih kayayı beğenmiyorum

karşı tarafın yorumu: Zavallısın.

ya kardeşim küfürmü etmişim,hakaretmi,beğenemediğimi söylemişim sen ne hakla bana hakaret ediyorsun,bugün bu adamlar bile birbirlerin,n oyununu tarzını beğenemdiğini söyleyince el ele toklaşıyorlar sana ne oluyor,ben bunu anlayamıyorum?

sırf birkaç konuda farklı düşünüyorum diye pravokötör diye msj atıyorlamış,açın bakın bakalım hangi futbolcumuza hangi tarftarımıza,renkdaşıma küfretmişim bugüne kadar,

ben etmişsem ŞEREFSİZİM diyeceğim ya siz?

Hacı kimse senin eleştirine tepki vermez.Ama her yaptığı hatada da çıkıp ben dedim dersen tepki alırsın ki buna da hazırlıklı ol.

Hacı kimse senin eleştirine tepki vermez.Ama her yaptığı hatada da çıkıp ben dedim dersen tepki alırsın ki buna da hazırlıklı ol.

Ben bu eleştirilerimi aylardan beri yapıyorum ki defans hattımızı beğenmediğimizi aylardan beri söylüyorum,bu akşamda sadece bugün yaptığım yorumları söyledim farklı birşey yoktu,kimsenin hatasıyla mutlu olacak bir insan değilim ben,yukarda Allah var bunu çok iyi biliyorum.

Zaten şu Macarlara 4-5 atamıyorsak hiç gitmeyelim yani.Gidersek zaten rezil oluruz.Oranın San Marino'su biz oluruz.Şu futbolla tabi.

Dünya Kupası'na umut besleyeceğinize, çay demleyip çay için.

Estonya ve Andorra dışında takım yenememiş ekibe bel bağlanılır mı?

Spor Bakan'ı şikeyi görmezden gelen, spikerlikten dönme bir adam olan; Federasyon Başkan'ı şike aklayıcısı olan, ulusal takımın hocası olacak herifin liyakat, beceri yoksunu olduğu, organize şikecilerin el üstünde tutulduğu Türk Futboluna nasıl umut besleyebiliyorsunuz ki!

Türk Futbolunun tek umudu vardır: Galatasaray. Semih de o Galatasaray'ın kıymetli bir elemanıdır. Her Galatasaray'lı gibi el üstünde tutulmalıdır!!

Ben bu eleştirilerimi aylardan beri yapıyorum ki defans hattımızı beğenmediğimizi aylardan beri söylüyorum,bu akşamda sadece bugün yaptığım yorumları söyledim farklı birşey yoktu,kimsenin hatasıyla mutlu olacak bir insan değilim ben,yukarda Allah var bunu çok iyi biliyorum.

Defansı beğenmemek ayrı,bütün suçu birine atmak ayrı kardeş.Bunu bi ayırt edelim önce.Dünya da hata yapmayan defans yada futbolcu var mı? En klaslarını sayiyim sana.Pique,?Ramos,?Silva,? Ferdinand? Ki Semih daha 21 yaşında.Elbet hata yapacak.Bu onun en doğal hakkı.Zaten bizde düşe kalka büyümüyormuyuz örnek vermek gerekirse.Bunu da böyle düşün.

Arda reis sağlam konuştun biz arkandayız merak etme senin misyonunu devam ettiricez inş.

faturayı semihe kestiğim yok

tercih meselesidir genç olması 11 de oynamasında yüzde 70 etkilidir..

oysa bir oyuncu genç diye değil iyi diye oynamalıdır bence.

kalan yüzde 30 u da daha iyisi yok diye oynatılmasıdır zaten.

ben hoca olsam stoperde asla genç oynatmam o zıplama becerisiyle kadroya dahi almamda daha iyisini de bulurum hazırlarım.

GSARAYda terimin fantezisidir dani ile beraber.real maçında defansımız toure-serdar taşçı olabilirdi ve çok daha umutlu olmazmıydık?

banane semihten ondan bundan abi ben reali elicekmiyim yazın dünya kupasında türkiye olacakmı ona bakarım ben.ister 22 yaşında semihi oynatarak katılsın kupaya ister 42 yaşında altaylı tahirle..

Abi saçma sapan yorumları okuyunca sakince kapatın ekranı ben öyle yapıyorum. Değer mi ceza alıyorsunuz şunlar için.

ben de demiştim . şaka şaka:)
ujfalusi ile birlikte oynarken daha iyiydi. bu yıl hiç aşama kaydedemedi. stoper olarak çok zayıf kalıyor. omuzu vuran dağıtıyor semihi. ağırlık mı çalışır ne yapar bilmem. bu çocuğun kuvvetlenmesi lazım. ikinci eksiği son kayseri golünde olduğu gibi forvet şut atarken çabuk davranıp ayağını sokmuyor. daha sert ve hamleli olmalı özellikle ceza sahası içinde. semihin pozisyon almada da eksikleri var. ama çok genç yanına tecrübeli yabancı bir stoper almak lazım.

Abi saçma sapan yorumları okuyunca sakince kapatın ekranı ben öyle yapıyorum. Değer mi ceza alıyorsunuz şunlar için.

Özgür sayfa da 244 sayfa olmuş zaten.Hem bu abuk subuk geceyi unutmak babında hemde sayfayı yenileme açısından bu sayfanın taşınma gibi bir durumu olabilir mi?

faturayı semihe kestiğim yok

tercih meselesidir genç olması 11 de oynamasında yüzde 70 etkilidir..

oysa bir oyuncu genç diye değil iyi diye oynamalıdır bence.

kalan yüzde 30 u da daha iyisi yok diye oynatılmasıdır zaten.

ben hoca olsam stoperde asla genç oynatmam o zıplama becerisiyle kadroya dahi almamda daha iyisini de bulurum hazırlarım.

GSARAYda terimin fantezisidir dani ile beraber.real maçında defansımız toure-serdar taşçı olabilirdi ve çok daha umutlu olmazmıydık?

banane semihten ondan bundan abi ben reali elicekmiyim yazın dünya kupasında türkiye olacakmı ona bakarım ben.ister 22 yaşında semihi oynatarak katılsın kupaya ister 42 yaşında altaylı tahirle..

osmancim arabani kenara çek artik. anladik semihi begenmiyon. niye tekrarliyon. 1 ölü daha verecez gene küfürden:D

Defansı beğenmemek ayrı,bütün suçu birine atmak ayrı kardeş.Bunu bi ayırt edelim önce.Dünya da hata yapmayan defans yada futbolcu var mı? En klaslarını sayiyim sana.Pique,?Ramos,?Silva,? Ferdinand? Ki Semih daha 21 yaşında.Elbet hata yapacak.Bu onun en doğal hakkı.Zaten bizde düşe kalka büyümüyormuyuz örnek vermek gerekirse.Bunu da böyle düşün.

Ben zaten bu akşamla ilgili Semih i yaptığı hatayla ilgili tek birşey söylemedim,ben Galatasaray ın defans hattını beğenmiyorum dedim,bu akşam ki hatasından sonra da beğenmediğimi tekrar dile getirdim,yoksa bireysel olarak kimseye yüklendiğim flan yok.

Faih Terim zamanında gökhan ünallarla mevlütlerle şu takıma 3 tane sallamıştık şimdiki kadro bu takıma en az 5 tane atması lazımken millet burda gelmiş bak gördünüz mü ben demiştim zaten semih iyi oyuncu değil demiştim diyor şu rezilliği daha yarım sene önce milli takıma girmiş 21 yaşındaki kardeşime yüklüyorsanız siz Galatasaray taraftarı falan değilsiniz

[video]https://en.vidivodo.com/video/turkiye-3-0-macaristan/75128[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt