Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.309
- 7.180
- 2.358
Cevap: #26 Semih Kaya
Hacı kimse senin eleştirine tepki vermez.Ama her yaptığı hatada da çıkıp ben dedim dersen tepki alırsın ki buna da hazırlıklı ol.
Ya çıkıp şu bana hakaret eden arkadaşlar,bana tam olarak neden hakaret eettiler bir açıklasınlar,öyle hakaret edip edip kenara saklanamsınlar çıksınlar yüzümü konuşsunlar,burda bunlar yüzünden rahat yorum yapamayacakmıyız çıksınlar bir görelim.
Bu forumda olan herkes duysun bilsin arkadaş Fatih Teri mi beğenmiyorum,Semih Kaya yı beğenmiyorum Allahına kadar Galatasaraylıyım, en iyisiyim diyenden daha iyisiyim, ama beğenmiyorum.
ben burda şimdi hain mi oluyorum pravakotörmü oluyorum,burası forum değil mi arkadaş herkes istediğini hakaret etmediği sürece söylemekte özgür değil mi,ben sen neden Fatih Terim i beğeniyorsun diye hakaret mi ediyorum?
ben hocamıza futbolcumuza hakaretmi etmişim,kurtulun artık şu kalıplardan ya farklı düşünenlere saygı gösterin,insanları soğutuyorsunuz futboldan,forumdan,terbiyesizliğin ne lüzumu var.
Bakın bu akşam ki yorumum ben semih kayayı beğenmiyorum
karşı tarafın yorumu: Zavallısın.
ya kardeşim küfürmü etmişim,hakaretmi,beğenemediğimi söylemişim sen ne hakla bana hakaret ediyorsun,bugün bu adamlar bile birbirlerin,n oyununu tarzını beğenemdiğini söyleyince el ele toklaşıyorlar sana ne oluyor,ben bunu anlayamıyorum?
sırf birkaç konuda farklı düşünüyorum diye pravokötör diye msj atıyorlamış,açın bakın bakalım hangi futbolcumuza hangi tarftarımıza,renkdaşıma küfretmişim bugüne kadar,
ben etmişsem ŞEREFSİZİM diyeceğim ya siz?
Hacı kimse senin eleştirine tepki vermez.Ama her yaptığı hatada da çıkıp ben dedim dersen tepki alırsın ki buna da hazırlıklı ol.