#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Harbi ne zaman geçirmiş beyin kanamasını? Bugün oynayabilecek durumdamı sakatlığı atmışmı tamamen?

Bu adama Rijkaard şans vermeli. Geçen sene birkaç maçta oynamıştı ve de hiç sırıtmadı.

Baslamis ya calismalara takip etsenize antreman raporlarini

Dedric'i sinirlendirmeyin

Semihten sevindirici bir haber, takımla çalışmalara başlamış, malesef sakatlanmaya çok müsait bir yapısı var. Umarım istikrarı yakalar ve Rijkaard gibi çok da uzun sürmeyeceği belli olan bir şansı sakatlıklarla kaçırmaz.

Antep'e gitsin forma şansı bulması yüksek.

antepte forma şansı yüksekmi portekizli tdirektor oynatır belki ama stoper var zaten benım bildiğim antepte

bu antep gaziantep dimi birinci ligdeki yani arkadaşlar

antepsporda defans sıkıntısı var orda oynayabilir.

ama antep belediyeyemi gitti semih

Potansiyel, yüksek umarım antepte kendini gösterir

Kulübümüz, Galatasaray’dan genç defans oyuncusu Semih Kaya ile sezon sonuna kadar kiralık olarak (satın alma opsiyonlu) anlaşmaya varmıştır.

Gaziantep Spor Kulübü

satınalma opsiyonlu gaziantepe verildi diyor sitesinde neden satın alma opsiyonlu yapmışlarki ya

satın alma opsıyonuyla gazıantepsor a gitmiş:( satın alma opsıyonu nıye verılıyo onu anlamadım.işin kötüsü bı yerde 500bin€ dıye okudum opsıyon fıyatı. hayır 18 yasında a takıma cıkıp o kadar ıyı performans sergıleyen(beledıye macı) baska defans hatırlamıyorum ben turkıyede. yazık oldu...

satın alma opsıyonuyla gazıantepsor a gitmiş:( satın alma opsıyonu nıye verılıyo onu anlamadım.işin kötüsü bı yerde 500bin€ dıye okudum opsıyon fıyatı. hayır 18 yasında a takıma cıkıp o kadar ıyı performans sergıleyen(beledıye macı) baska defans hatırlamıyorum ben turkıyede. yazık oldu...

Çok sakatlanıyordu bence ondan

çok sakatlanıyor olsada verilemz abiya daha 18 yasında bu çocuk kiraliık ver hatta aydınıda ver ama pişsinler kadro zengini galatasarayda oynamaları zor ama bu cocuklar aydın ve semih bir iki sene ilkonbirde surekli oynasalar bence gelecek galatasarayın onların olacak hata yaptık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt