#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

paf maçlarını takip eden biri olarak semih'in kuvvetli, savaşan ve genelde hatasız oyanayan biri olduğunu söyleyebilirim. paf düzeyinde çok kaliteli bir defans oyuncusu.

Adam bu sene 2 dakika oynamis :D , Hsv cikarsa kariyeri biter yazik olur, bunu yavas yavas oyuna sokacan.

hadi semih şansını iyi degerlendir seni seviyoruz başarılı olacagına inanıyoruz...

Geçtiğimiz hafta başından belliymiş Meira'nın gideceği.Bülent'in antremanda Semih ile özel olarak ilgilenmesi falan.Konuşulmuş en azından.Bize de artık Semih'e inanmak zorundayız artık.Ya kariyer maçı olup müthiş bir patlama yapar,ya da hep potansiyel yedek olarak anılır.Bir gencin ilk maçının Hamburg olma ihtimalide baya kötü birşey olsa gerek.Umarım sonunda kaybetmeyiz Semih'i.

Sana cok guveniyorum bi adamı mourinho gel idmana cık diyorsa gözüm kapalı alır kadroya korum senden cok seyler bekliyoruz semih:007:

Bi arkadasın dedigi gibi bogulacaksa okyanusta bogulsun.

Bülent hocanın şans vereceğini düşünmüyorum..

Meira gittikten sonra belki Semih forma giyebilir...!

Bu maçta oynayacağını hiç sanmıyorum.

bu macta oynatılması bir risk yapacagı uak bi hata kariyerini zedeleyebilir hata bile yapsan sana guveniyoruz imajını vermezse bülent hoca bu heyecanla cok riskli boyle macta ynaması.

bence oynatilmamasi gerek zira karsinda oliç ve petriç gibi iki iyi oyuncu olacak

Bu çocuk oynadıktan sonra bir hata yaparsa şimdiye kadar yazılan bütün övgüler bakalım nasıl değişecek.

Yok Meira satılmamalıydı,yok hiç maça çıkmamış bu adam nasıl güveniliyor vs..

İnşallah ben yanılırımda hatasız maçlar çıkarır ve 2. Bülent Korkmaz'ımız olur...

Bu çocuk oynadıktan sonra bir hata yaparsa şimdiye kadar yazılan bütün övgüler bakalım nasıl değişecek.

İnşallah ben yanılırımda hatasız maçlar çıkarır ve 2. Bülent Korkmaz'ımız olur...

Bu konuda hemfikiriz renktaş;)

Hata yaparsa "o hatayı Meira'da yapardı" derim ;)

dun aksam interde Davide Santon diye bir cocuk oynadı c.ronaldonun karsısında adam 18 yasında fenada oynamadı bizdeki futbol anlayısı futbolcunun yası ilerledikce daha iyi oynayacı gorusunde adamlar ne yapıyo hep genclere forma veriyo bence volkan yaman oynayacagına hakan balta yerinde semihte emre asıkla yan yana oynasın zaten meiranın satılısıyla birlikte uefa kupası umutlarıda satılmıstır en azından bir oyuncu kazanalım gerci bu mac 1-1 berabere bitecek oda baska bir konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt