#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Semih bu maca baslamali. o baskiyi hemen görmesi lazim. zaten yetengi müthis ben asla öyle sacma sapan bir hata yapacagini düsünmüyorum. Semih o bildiginiz adam kacirdiktan sonra bakan stoperlerden degil. cok süratli ve rakibini yakalayan arti olarak birebir de cok zor gecilen bir stoper. tipik türk stoper görüntüsünü atin kafanizdan. Semih cok farkli bir stoper. avrupai bir oyuncu.

Sezon basindaki Hoffenheim macini izleyenler hatirlar. 1-0 ondeyken Skibbe Servet ve Meira'yi cikartip Semih ve Murat'i koymustu ve mac 0-1'den 2-1'e gelmisti :)

Demem o ki, ben bu Semihin abartildiginin ceyregini bile goremedim o macta. Boyuna ragmen Demba Ba'ya kafa toplarini birakip arkasina surekli adam kaciriyodu.

Insallah gercek Semih o degildir ve ben herseyi yanlis hatirliyorumdur. Sayet o ise, defansta Kewell-Baros tandemiyle cikarim yine Semihi ilk 18'e almam. O yuzden kesinlikle Trabzonspor macinda ilk 11'de denenmeli. Hamburg macinda yakar bizi, aman diyorum.

Sezon basindaki Hoffenheim macini izleyenler hatirlar. 1-0 ondeyken Skibbe Servet ve Meira'yi cikartip Semih ve Murat'i koymustu ve mac 0-1'den 2-1'e gelmisti :))

Demem o ki, ben bu Semihin abartildiginin ceyregini bile goremedim o macta. Boyuna ragmen Demba Ba'ya kafa toplarini birakip arkasina surekli adam kaciriyodu.

Insallah gercek Semih o degildir ve ben herseyi yanlis hatirliyorumdur. Sayet o ise, defansta Kewell-Baros tandemiyle cikarim yine Semihi ilk 18'e almam. O yuzden kesinlikle Trabzonspor macinda ilk 11'de denenmeli. Hamburg macinda yakar bizi, aman diyorum.

Sezon basindaki Hoffenheim macini izleyenler hatirlar. 1-0 ondeyken Skibbe Servet ve Meira'yi cikartip Semih ve Murat'i koymustu ve mac 0-1'den 2-1'e gelmisti :))

Semih o macta oynamadiydi galiba.

Murat ve Sinani aldi.

Semih degildi o.

O maclarda oynamasi imkansizdi zaten, o siralar tedavi oluyordu.

O maci hatirliyorum. Sinan ve Murat Akca oynamisti. Murat Akca cok öze girmisti o maclarda hirsi ve gücü ile. ama Sinan cok acemi oynadi. Murat'in yaninda bir Servet oynasa bir sey olmazdi bence. Ki Semih hem Murat hem de Sinan'dan bir seviye daha yüksek. ölye olmasa gecen sene 16 yasinda A takima cikmis olmazdi. Kalli kumasdan anlayan bir adamdir.

Semih hem teknik, hem atletik hem de hizli bir stoperdir. bu özelliklerin hepsini barindiran baska stoper yoktur Türkiye de. Zamani gelmis ve oynatilmali. Ben bu oyuncularin öyle pise pise ciktigina inanmiyorum. adam olacak oyuncu hemen belli eder kendini.

bulent hoca semihi oyuna alacak cesareti gosteremedi, belki bildigi bi sey var

Bülent hoca Semih'in yerine Kewell'ı oynatırsa küserim valla :)

Cift Kale macinda Semih Baros'a karsi oynamis.

Kaynak:NTV

Şimdi Hamburg maçında Semih oynamazsa kim oynayacak?Kewell mı?

Ne kewelli doruk yaa:mad: zaten dun tv karsısında sinir krizi gecirdim göz göre göre gitti puanlar bide bu maca kewell flan cıkarsa benim bulent hocaya inancım falan kalmaz.

Bende diyorum aynısını.Asla Kewell oynamamalı stoperde.Öyle saçmalık olmaz.

Bazilari diyoduya Bulent hoca boyle tansiyonu yuksek bir macta cocugu oynatip bitirmek istemiyo diye. Asil boyle stoper kitligi cektigimiz bir donemde bu cocugu oynatmassan bitirirsin. Dun kesinlikle ilk 11'de oynamaliydi. Boylede 1 puan aldik, diger turlu en kotu ihtimalde 1 puan eksik alirdik ki bana gore bundan kotusu kesinlikle olmazdi, ama neyin ne oldugunu az cok gorur ve Hamburg macindaki stratejimizi ona gore belirlerdik.

Bazilari diyoduya Bulent hoca boyle tansiyonu yuksek bir macta cocugu oynatip bitirmek istemiyo diye. Asil boyle stoper kitligi cektigimiz bir donemde bu cocugu oynatmassan bitirirsin. Dun kesinlikle ilk 11'de oynamaliydi. Boylede 1 puan aldik, diger turlu en kotu ihtimalde 1 puan eksik alirdik ki bana gore bundan kotusu kesinlikle olmazdi, ama neyin ne oldugunu az cok gorur ve Hamburg macindaki stratejimizi ona gore belirlerdik.

Kesinlikle katılıyorum. EMRE ve SERVET iyileştiğinde mi oynatacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt