Oğuz Derici
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 971
- 0
- 1.306
Cevap: #28 Semih Kaya
Bugün saat 23.00'de Semih ve Ugur ile bir röpörtaj var (GSTV).
Bugün saat 23.00'de Semih ve Ugur ile bir röpörtaj var (GSTV).
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazilari diyoduya Bulent hoca boyle tansiyonu yuksek bir macta cocugu oynatip bitirmek istemiyo diye. Asil boyle stoper kitligi cektigimiz bir donemde bu cocugu oynatmassan bitirirsin. Dun kesinlikle ilk 11'de oynamaliydi. Boylede 1 puan aldik, diger turlu en kotu ihtimalde 1 puan eksik alirdik ki bana gore bundan kotusu kesinlikle olmazdi, ama neyin ne oldugunu az cok gorur ve Hamburg macindaki stratejimizi ona gore belirlerdik.
Haklısın renkdaş trabzon maçında oynamalıydı Hamburg maçına güveni gelirdi. Sonra tecrubesiz deniyor oynatmazsan tecrubesiz olur tabi. Sakatlar iyileşince hiç forma şansı bulamıyacak. Bütün kanallarda ve gazetelerde Kewell oynuyacak diyor. Bilmiyorum nasıl bir sonuç alacağız..Kewell defans oynarsa ilerde de eksik kalacağız. Arda tek başına ne kadar çabalıyacak. Lincoln un ne yapacağı belli değil..Off ya maça kaç gün var stress olduk resmen..![]()
Haklısın renkdaş trabzon maçında oynamalıydı Hamburg maçına güveni gelirdi. Sonra tecrubesiz deniyor oynatmazsan tecrubesiz olur tabi. Sakatlar iyileşince hiç forma şansı bulamıyacak. Bütün kanallarda ve gazetelerde Kewell oynuyacak diyor. Bilmiyorum nasıl bir sonuç alacağız..Kewell defans oynarsa ilerde de eksik kalacağız. Arda tek başına ne kadar çabalıyacak. Lincoln un ne yapacağı belli değil..Off ya maça kaç gün var stress olduk resmen..![]()
Evet Serafettin renkdaş bencede daha iyi bir stoper olacak. Bülent Korkmaz'ın özelliklerinin yanında tekniği ve Pas yeteneği daha yüksek olacak.
Takımın orijinal stoperinin olmadığı dönemde oynatılmazsa bu çocuktan beklenileni alamayabiliriz.
Peki takımın ihtiyacı var diye hazır olmadığı bir arenaya onu yollayıp hata yaparsa onda olabilecek olası psikolojik travmaları gözardı edebilecekmiyiz? Bu soru hiç sorulmadı..