#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Bugün saat 23.00'de Semih ve Ugur ile bir röpörtaj var (GSTV).

Bazilari diyoduya Bulent hoca boyle tansiyonu yuksek bir macta cocugu oynatip bitirmek istemiyo diye. Asil boyle stoper kitligi cektigimiz bir donemde bu cocugu oynatmassan bitirirsin. Dun kesinlikle ilk 11'de oynamaliydi. Boylede 1 puan aldik, diger turlu en kotu ihtimalde 1 puan eksik alirdik ki bana gore bundan kotusu kesinlikle olmazdi, ama neyin ne oldugunu az cok gorur ve Hamburg macindaki stratejimizi ona gore belirlerdik.

Haklısın renkdaş trabzon maçında oynamalıydı Hamburg maçına güveni gelirdi. Sonra tecrubesiz deniyor oynatmazsan tecrubesiz olur tabi. Sakatlar iyileşince hiç forma şansı bulamıyacak. Bütün kanallarda ve gazetelerde Kewell oynuyacak diyor. Bilmiyorum nasıl bir sonuç alacağız..Kewell defans oynarsa ilerde de eksik kalacağız. Arda tek başına ne kadar çabalıyacak. Lincoln un ne yapacağı belli değil..Off ya maça kaç gün var stress olduk resmen..:(

Haklısın renkdaş trabzon maçında oynamalıydı Hamburg maçına güveni gelirdi. Sonra tecrubesiz deniyor oynatmazsan tecrubesiz olur tabi. Sakatlar iyileşince hiç forma şansı bulamıyacak. Bütün kanallarda ve gazetelerde Kewell oynuyacak diyor. Bilmiyorum nasıl bir sonuç alacağız..Kewell defans oynarsa ilerde de eksik kalacağız. Arda tek başına ne kadar çabalıyacak. Lincoln un ne yapacağı belli değil..Off ya maça kaç gün var stress olduk resmen..:(

Kewell'i stopere cekmek ciddi bir teknik direktor acizligidir. 3'lu tandem defans oynatirim yine de Kewell'i hic bir sartta stopere cekmem. Elde 1 stoper kaldi oda Semih ve bu cocugu suan ki sartlarda oynatmamak cocugu resmen bitirmektir. Hemde oynatmayan kisi benzer sartlarda Mustafa Denizli tarafindan yasina ve tecrubesizligine bakilmadan direk bir Avrupa macinda ilk 11'de sahaya cikarilmisken. Peki kendisi neden ayni cesareti gosteremiyo?

Ya ne zaman sans bulupta oynatilacak bu cocuk? Gelecek sene ki kupa maclarinda mi? Birakin Allah askina.

Bulent Korkmaz futbolculugunun aksine hocaliginda korkagin daniskasi cikti, yaziklar olsun.

Kewell'i stopere cekmek ciddi bir teknik direktor acizligidir. 3'lu tandem defans oynatirim yine de Kewell'i hic bir sartta stopere cekmem. Elde 1 stoper kaldi oda Semih ve bu cocugu suan ki sartlarda oynatmamak cocugu resmen bitirmektir. Hemde oynatmayan kisi benzer sartlarda Mustafa Denizli tarafindan yasina ve tecrubesizligine bakilmadan direk bir Avrupa macinda ilk 11'de sahaya cikarilmisken. Peki kendisi neden ayni cesareti gosteremiyo? Kendisinin yaptigi hatalarida unutmadik, ama biz ona daima tolerans gosterdik. Benim anlamadigim ya ne zaman sans bulupta oynatilacak bu cocuk? Gelecek sene ki kupa maclarinda mi? Birakin Allah askina.

Bulent Korkmaz futbolculugunun aksine hocaliginda korkagin daniskasi cikti, yaziklar olsun.

Kewell'i stopere cekmek ciddi bir teknik direktor acizligidir. 3'lu tandem defans oynatirim yine de Kewell'i hic bir sartta stopere cekmem. Elde 1 stoper kaldi oda Semih ve bu cocugu suan ki sartlarda oynatmamak cocugu resmen bitirmektir. Hemde oynatmayan kisi benzer sartlarda Mustafa Denizli tarafindan yasina ve tecrubesizligine bakilmadan direk bir Avrupa macinda ilk 11'de sahaya cikarilmisken. Peki kendisi neden ayni cesareti gosteremiyo? Kendisinin yaptigi hatalarida unutmadik, ama biz ona daima tolerans gosterdik. Benim anlamadigim ya ne zaman sans bulupta oynatilacak bu cocuk? Gelecek sene ki kupa maclarinda mi? Birakin Allah askina.

Belliki yetersiz görüyor Semih'i yada cok korkak.

Risk almakla sampiyon olunur.

o kadar söyledik trabzonspor macinda oynasin diye. trabzon macinda oynatmadiysa bu mactada oynatmaz hoca.

büyük kaptan malesef korkak tavırlar içinde

Korkaklar asla basarili olamaz bence. Bülent hoca maalesef cok korkak. Fatih Terim deki o asi ruhu göremiyorum onda. hep garanti pesinde. test yapiyormus filan fistik. senin yapacagin is su: alacaksin Semih'i karsina. haydi aslanim, senin zamanin geldi diyeceksin, hata yapmaktan korkma diyeceksin, ben arkandayim cik topunu oyna.

bukadar. yok testmis, yok bilmemne. bunlar bence yalan. futbolcu böyle kazanilmaz.

Bülent Korkmaz kendisi bir avrupa macinda ilk defa oynamis biri olarak daha önce tecrübesi olmayan biri olarak oynadi! Aynisini Semih'de yapar... Semih daha büyük futbolcu olacak buraya yaziyorum Türkiye'ye gelmis gecmis en iyi savunma oyuncularindan biri olacak!

Evet Serafettin renkdaş bencede daha iyi bir stoper olacak. Bülent Korkmaz'ın özelliklerinin yanında tekniği ve Pas yeteneği daha yüksek olacak.

Bülent Korkmazin ilk maci Avrupa Kupasin'da degilmisdi, gecen GSTV'de söylediler.

Kupa macinda Kayseri'ye karsimisdi.

Kendine yapılanı Semih'e yap büyük kaptan.

Takımın orijinal stoperinin olmadığı dönemde oynatılmazsa bu çocuktan beklenileni alamayabiliriz.

Takımın orijinal stoperinin olmadığı dönemde oynatılmazsa bu çocuktan beklenileni alamayabiliriz.

Peki takımın ihtiyacı var diye hazır olmadığı bir arenaya onu yollayıp hata yaparsa onda olabilecek olası psikolojik travmaları gözardı edebilecekmiyiz? Bu soru hiç sorulmadı..

Peki takımın ihtiyacı var diye hazır olmadığı bir arenaya onu yollayıp hata yaparsa onda olabilecek olası psikolojik travmaları gözardı edebilecekmiyiz? Bu soru hiç sorulmadı..

En azından ona güvendiğimizi göstermiş oluruz.Kewell o bölgede ne kadar hata yaparsa Semih'de o kadar yapar.

Hani Servet olmayinca Semih oyniyacakdi??

Osman Tanburacı’nın Başkan Adnan Polat ile yaptığı bir söyleşide; “Servet giderse yerine altyapıdan Semih Kaya oynar. Kalli geçen sene ilk 11’e koyacaktı, sakatlandı. Şimdi taş gibi. G.Saray’da gidenin yeri her zaman dolar. Bizim en iyi transferimiz içerden yapılan transferdir.” şeklindeki açıklaması da bizi teyit ediyor.

Niye ozaman yarin oynamiyacak?

Semih üzerine bir yazi

Gelin biz Semih'i oynatalım! - Futbol - Ajansspor.com

Semih bence yarın oynayacak.Çünkü Arda yok.

Bugün saat 22.00'de CNN Türk'de Semih ile bir röpörtaj var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt