#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Semih normalde teknigi ve oyun görüsü ile de göz dolduran bir oyuncudur. bugün daha basit oynamaya calisti. ama söyle bir kac mac oynasin. göreceksiniz oyunu nasil geriden kuracagini. o potansiyel var bu cocukta.

gayet oynadı işte Semih, çok zor maç olmadı defans adına ama ilk maçının basit olması güzel..

haftayada ilk 11 çıkar muhtemelen..

Servet dönersede Servet-Semih oynamak gerek, Baltada mevkisine dönsün..

Kazanılan maçtan daha fazla Semih'in bu güzel oyunu beni çok mutlu etti.

hava toplarinda biraz daha calismasi lazim onun ustunde bebbe kafayi vurdu morgan zorlan cikardi 2-3 defa belediye hava toplarini aldi daima calismak lazim GS takiminda oynuyorsan daima hazir olacaksin

Dilerim yeni bir yıldız doğsun. Ama geleceği Aydın gibi değil Arda gibi olsun.

Galatasaray her dönem böyle yıldızlar çıkarmıştır. Bunun şu anki örneğininde genç Semih olmasını dilerim.

bir kaç hatası dışında pozisyon vermedi önümüzdeki seneye kadar kendini geliştirir, çok yetenekli 2.nci Bülent Korkmaz'ımız olur...

Allah Nazardan saklasin..Dün Bir cok stoperden iyi oynadi...

Hataları elbette olacakdı,%100 hatasız kimse oynayamaz,heleki ilk kez 11 çıkan biri için çok zor bu durum.Bence bülent korkmaz akıllık edip seyirci baskısı olmayan ve stresi diğer maçlara göre düşük geçen bir müsabakada oynattı semihi ve oynatacakdırda çünki 1 maç seyircisiz olan maçda semih yine oynar.Bu gençleri kazanmamız lazım.Ben ilerde şunu görüyorumki 90ların man.united ı gibi altyapıda beraber top koşturup as takımda oynayacak çok genç görüyorum,bu altyapı sağlanıyor yavaş yavaş,tek eksik bu oyuncuları artık monte etmekde takıma.Bu gerçekleşirse 2000 ruhu dediğimiz kadronun çekirdek yapısı oluşur ve çok başarılı oabiliriz..

Semihede başarılar diliyorum,inşallah bırakmaz bu formayı..

Sami Hyypiä olsada Semih'i 2-3 seviye yukariya cikarsa :D

Yaninda servet, emre asik olsaydi, saginda da iyi bir sag bek olsaydi, daha iyi bir mac cikartirdi bence.

mükemmel bir mac cikarmadi ama iyiydi. yan toplarda zaafi var biraz, onuda düzeltirse daha iyi olacak.

Çok mental eksiği var ... İlk 11'de oynadıkca alışacaktır

Ankara maçında banko Semih stoper oynasın sessiz maç ne de olsa baskı 0 :D

Oynamalı.. Daha çok oynamalı.. Ve yeni bir POPESCU doğmalı..

Bu sezon izleyemediğim ilk maçta oynamış.. İyide oynadığı söyleniyor, maç özetlerindede göremedim fakat maç sonrası konuşmasını dinledim. önümüzdeki maçta izleyeceğim inşallah.

biraz vücut çalışsa iyi olur fiziği zayıf biraz.

henüz 18 yaşında geliştirebilir kendini

Hedefindeki takım Milan

Galatasarayımızın 18 yaşındaki yıldızı Semih, "İtalyan futbolunu sert olduğu için seviyorum. Bir gün Milan'da oynamayı isterim" ifadelerini kullandı

Büyükşehir Belediyespor maçında Galatasaray formasını ilk kez 11'de giyen Semih Kaya, hedefini İtalya'nın dev kulübü Milan olarak açıkladı. Yaşadığı iki ağır sakatlığı geride bırakan ve Büyükşehir maçında ortaya koyduğu futbolla başta Teknik Direktör Bülent Korkmaz olmak üzere sarı-kırmızılıların takdirini kazanan 18 yaşındaki savunma oyuncusu, Milliyet'in sorularını yanıtladı. Sözlerine özgeçmişi ve yakın zamanda yaşadığı sakatlıkları anlatarak başlayan Semih şunları söyledi:

Beyin ameliyatı geçirdi

"Futbola 10 yaşında Petkimspor'da başladım. 1 yıl sonra Helvacı'ya geçip 1.5 sezon oynadım. Elemelerde Altay beni izledi ve beğendi. Burada da iki yıl forma giydim. Sonra Burhaniye'de yapılan şampiyonada Galatasaray'la karşılaştık ve 2-1 kazandık. Bu maçtan sonra Florya'nın yolunu tuttum. Beşiktaş'la oynadığımız Süper Gençler Ligi maçında beyin kanaması geçirdim. Aldığım darbe yüzünden beynimde kanama olmuştu ve bu yüzden ameliyat geçirdim. Yaklaşık 5 ay sonra sahalara döndüm, ancak bu kez iç yan ve ön çapraz bağlarım koptu."

1.5 yıl öncesine kadar vücudunda tek dikiş izi olmadığını söyleyen sarı-kırmızılı futbolcu, "Son dönemde kâbus gibi olaylar yaşadım. Beyin ameliyatında başıma 28 dikiş attılar. Geçirdiğim çapraz bağ operasyonları da beni hırpaladı. Fakat yılmayıp çok çalıştım ve tüm korkularımı yendim" diye konuştu.

Semih, Chelsea'den Terry ve Real Madrid'den Cannavaro gibi üst düzey defans oyuncularını kendine örnek aldığını ifade etti. Sarı-kırmızılı futbolcu, "İtalyan futbolunu sert olduğu için seviyorum. Henüz çok erken, ama bir gün Milan'da oynamak isterim. Antrenmanlarda Nonda ve Baros'a karşı oynuyorum. Bülent hoca güçlenmem için bu şekilde beni çalıştırıyor" dedi.

Galatasaray'la sözleşmesini 3 yıl uzattığını açıklayan genç oyuncu, Bülent Korkmaz gibi sarı-kırmızılı kulüpte büyük başarılar yaşamak istediğini belirterek, "Hocamın, UEFA Kupası final maçında omzu çıkmasına rağmen sergilediği mücadele hep aklımdadır. O zaman 9 yaşındaydım" ifadelerini kullandı.

'Önce işimi yaparım'

Şimdiye kadar 45 kez milli olan Semih, Terry yakıştırmasıyla ilgili olarak ise "Altyapıdaki hocalarım benim tekmeye kafamı uzatıp ağır sakatlık yaşadığım Beşiktaş maçının aynı günü Terry de benzer pozisyonunda sakatlanınca böyle yakıştırmada bulunmuşlardı. Ben oyun yapım nedeniyle genel olarak hücuma çok çıkmam, öncelikli işim olan savunmaya konsantre olurum" yorumunu yaptı.

Senelik 180 bin alıyor

Galatasaray tarafından sözleşmesi 3+1 yıl uzatılan Semih Kaya'nın, yapılan iyileştirmeyle birlikte kulüpten garanti olarak 180 bin TL aldığı öğrenildi. Genç futbolcu maç başına ise 4 bin 500 TL ücret alıyor.

Kaynak: Milliyet

Üzerinde çok baskı yoktu ve iyi rakip değildi,Ankaraspor maçı daha zorlu geçecek ama ona güveniyorum,insan bunca zaman sonra üzülüyor ah be Semih Hamburg maçlarında oynasaydında Kewell kendi yerinde oynasaydı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt