futbolcu demeye bin sahit ister bu arkadas icin. sarisin ve yakisikli olmasini bi kenara birakip olmayan futbolculuguna bakarsak kriz geciririz. 700 bin euroyu resmen hic ettiler.
Ederini bulan futbolcuyu kim olursa olsun satacaksın lafının canlı kanlı örneği. Formu zirvedeyken gelen teklifleri değerlendirseydik ne güzel ihya olmuştuk...

Ederini bulan futbolcuyu kim olursa olsun satacaksın lafının canlı kanlı örneği. Formu zirvedeyken gelen teklifleri değerlendirseydik ne güzel ihya olmuştuk...

Bu adamı sattık zaten.. Sattığımız adamı, bulunmaz hint kumaşı gibi geri kiralamamız sorgulanmalı.. Bu adamı isteyen FT, guvenmeyip oynatmayan gene aynı FT.. :((

Bu adamı sattık zaten.. Sattığımız adamı, bulunmaz hint kumaşı gibi geri kiralamamız sorgulanmalı.. Bu adamı isteyen FT, guvenmeyip oynatmayan gene aynı FT.. :((
Urfalı ile partner olduğu zamanı söylüyorum. Inter ile filan adı geçiyordu. O zaman satsaydık güzel para kaldırırdık...

Urfalı ile partner olduğu zamanı söylüyorum. Inter ile filan adı geçiyordu. O zaman satsaydık güzel para kaldırırdık...
Rahmetli Marsilya baskani Servet icin 7-8 civari bir teklifle gelmisti diye hatirliyorum. Ederini bulunca satma konusunda son derece yetersiz bir camiayiz. Telles'i aldigimiz paraya gönderdik misal olarak

Rahmetli Marsilya baskani Servet icin 7-8 civari bir teklifle gelmisti diye hatirliyorum. Ederini bulunca satma konusunda son derece yetersiz bir camiayiz. Telles'i aldigimiz paraya gönderdik misal olarak

Yıllardır söylüyorum topçu almayı da bilmiyoruz satmayı da ondan dolayı çok fazla al sat yapmak zarar bize.

Bunun yazin zorunlu bedava satin alma opsiyonu varsa sasirirmisiniz?

Bekleneni veremedi

Cope giden 600k avro oldu

Cope bu dusuk miktarlarin gitmesi olumlu

Bekleneni veremedi

Cope giden 600k avro oldu

Cope bu dusuk miktarlarin gitmesi olumlu
Bence boşuna alınmadı.Altyapı oyuncuları Semih'i kaç yıldır abi gibi görüyolar.Semih her İstanbul'a geldiğinde altyapıya uğruyo.2 Türk oyuncu sattık yerine o zaman Işık hazır değildi, daha hazırlanıyo.Altyapı oyuncuların sözleşme yenileme konusunda ikna etmek için almışızdır.İlk 11 için alınsaydı Luyindama'yı almazdık diye düşünüyorum..

Bence boşuna alınmadı.Altyapı oyuncuları Semih'i kaç yıldır abi gibi görüyolar.Semih her İstanbul'a geldiğinde altyapıya uğruyo.2 Türk oyuncu sattık yerine o zaman Işık hazır değildi, daha hazırlanıyo.Altyapı oyuncuların sözleşme yenileme konusunda ikna etmek için almışızdır.İlk 11 için alınsaydı Luyindama'yı almazdık diye düşünüyorum..

Ilk 11 icin alinmadi oyle olsa rezalet olurdu zaten

Yedek icin alindi ama yedek olarak bile kullanamiyoruz

Altyapi abisi olarak alsaydik laf etmezdim ama oyleyse antrenor olarak getirir antrenor maasi verirdin

Aldiginin ucte birini falan ki hatta cok daha azini almali

semihin kendine hayri yok, ne antrenörü ne abisi yav güldürmeyin

necip uysal gibi paralari götürüyor hic bi yetenegi olmamasina ragmen

aslında soldado gibi fiziğiyle ve hava hakimiyetiyle değil de hareketliliği ve pozisyon bilgisiyle öne çıkan bir topçuyu konsantre olduğunda savunabilecek bir topçu idi eskiden

oynasın

Ilk 11 icin alinmadi oyle olsa rezalet olurdu zaten

Yedek icin alindi ama yedek olarak bile kullanamiyoruz

Altyapi abisi olarak alsaydik laf etmezdim ama oyleyse antrenor olarak getirir antrenor maasi verirdin

Aldiginin ucte birini falan ki hatta cok daha azini almali
İkna edemediler.Ozan'ı bile Mustafa Cengiz sözleşme için yanaşmıyo gibi cümle kullandı.Sözleşmesi bitenler yenilemek istemediğinden Semih de orta yolu bulmuştur.Menajerleri aynı hepsinin.Yunus'un devre arası Anderlerlecht transferi gibi.600-700 bin euro veriyosak Semih'e bi altyapı oyuncusun bonservisi 4-5 milyon euro diye düşünelim.Nereden bakarsak avantaj..

İkna edemediler.Ozan'ı bile Mustafa Cengiz sözleşme için yanaşmıyo gibi cümle kullandı.Sözleşmesi bitenler yenilemek istemediğinden Semih de orta yolu bulmuştur.Menajerleri aynı hepsinin.Yunus'un devre arası Anderlerlecht transferi gibi.600-700 bin euro veriyosak Semih'e bi altyapı oyuncusun bonservisi 4-5 milyon euro diye düşünelim.Nereden bakarsak avantaj..

Evet de Semih sayesinde kimin sozlesmesini uzattik

Evet de Semih sayesinde kimin sozlesmesini uzattik
Örneğin Atalay ve Mustafa Kapı.Yazın sözleşme için imza atarlar düşüncesindeyim.Maç eksiği olmasınlar diye altyapıda oynuyorlar.Yazın kampa alınacaklar.Alınmayanlar da sözleşmesi bitmeden 4-5 milyon euroya satılır..

Örneğin Atalay ve Mustafa Kapı.Yazın sözleşme için imza atarlar düşüncesindeyim.Maç eksiği olmasınlar diye altyapıda oynuyorlar.Yazın kampa alınacaklar.Alınmayanlar da sözleşmesi bitmeden 4-5 milyon euroya satılır..

Uzatirlarsa konusalim bu konuyu

Uzatilana kadar Semih Kaya hatali bir transferdir

Ha uzatilsa bile Semih Kaya kotu bir transferdir ama en azindan altyapidan bir iki kisiyi tuttuk diyebiliriz

Haa kalirlarsa Semih yuzunden mi kalirlar o da muamma

Uzatirlarsa konusalim bu konuyu

Uzatilana kadar Semih Kaya hatali bir transferdir

Ha uzatilsa bile Semih Kaya kotu bir transferdir ama en azindan altyapidan bir iki kisiyi tuttuk diyebiliriz

Haa kalirlarsa Semih yuzunden mi kalirlar o da muamma
Fatih hoca Kasımpaşa maçı sonrası sözleşme yenilemiyolar demişti.O maçtan önce Hatayspor'u 2-0 yendiğimiz maçın kadrosuna almadılar.Rövanş maçında kadrodaydı ikisi..

Geri
Üst Alt