- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
yerli zabaleta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa vuramamasını geçtim, acayip büyütüldü.. Yoklukta Pique etkisi yapıyor CL de batırdı bizi.. Danny olmasa FT li sezonlarda CL de delik deşik ederlerdi bizi net.
Dany olmasa mı? Sadece ilk Manu maçı ve Schalke ilk maçı bile yeter Dany'nin ne olduğunu anlamak için. Semih, Dany'nin yanında Pique gibidir net.
Kafa vuramamasını geçtim, acayip büyütüldü.. Yoklukta Pique etkisi yapıyor CL de batırdı bizi.. Danny olmasa FT li sezonlarda CL de delik deşik ederlerdi bizi net.
MANU ve İlk Real maçı içinde aynı şeyi söyleyebilirmisin ? Welbeck ve Ronaldoya çokta top oynatmadı diye hatırlıyorum ben ? Ki Welbeck hayatının topunu oynamak üzereydi Dany olmasa, Semihi tek pozisyonda özetlerim ben, Soldan Draxler semihin arkasından gelip topu aldı geçti semih kaydı yere düştü.. (hatta kafasına darbe alıp sakatlandı) amatör topçular kaybetmez orda o topu.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=8_QOk92mJgg[/media]
Abi şu maçtan bahsediyorum ben, bir sürü atağı kesmişti. semihin hiç yapamıyacağı şeylerdi, Danyi övmüyorum genel olarak tabiki, ama semih çok yetersiz kaldı o seviyede ve hala öyle bence