#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa vuramamasını geçtim, acayip büyütüldü.. Yoklukta Pique etkisi yapıyor CL de batırdı bizi.. Danny olmasa FT li sezonlarda CL de delik deşik ederlerdi bizi net.

Dany olmasa mı? Sadece ilk Manu maçı ve Schalke ilk maçı bile yeter Dany'nin ne olduğunu anlamak için. Semih, Dany'nin yanında Pique gibidir net.

Dany olmasa mı? Sadece ilk Manu maçı ve Schalke ilk maçı bile yeter Dany'nin ne olduğunu anlamak için. Semih, Dany'nin yanında Pique gibidir net.

MANU ve İlk Real maçı içinde aynı şeyi söyleyebilirmisin ? Welbeck ve Ronaldoya çokta top oynatmadı diye hatırlıyorum ben ? Ki Welbeck hayatının topunu oynamak üzereydi Dany olmasa, Semihi tek pozisyonda özetlerim ben, Soldan Draxler semihin arkasından gelip topu aldı geçti semih kaydı yere düştü.. (hatta kafasına darbe alıp sakatlandı) amatör topçular kaybetmez orda o topu.

Kafa vuramamasını geçtim, acayip büyütüldü.. Yoklukta Pique etkisi yapıyor CL de batırdı bizi.. Danny olmasa FT li sezonlarda CL de delik deşik ederlerdi bizi net.

Asil Dany tüm probemleri yapti.

Semih o ödül aldiktan sonra kötü oynamaya basladi, galiba onca sezon 1nci defansci oldugu için havalanmaya basladi. Gelecek sezon Korayla rotasyon yapilirsa onun için daha iyi olur, eski seviyesine geri dönecegini inaniyorum.

MANU ve İlk Real maçı içinde aynı şeyi söyleyebilirmisin ? Welbeck ve Ronaldoya çokta top oynatmadı diye hatırlıyorum ben ? Ki Welbeck hayatının topunu oynamak üzereydi Dany olmasa, Semihi tek pozisyonda özetlerim ben, Soldan Draxler semihin arkasından gelip topu aldı geçti semih kaydı yere düştü.. (hatta kafasına darbe alıp sakatlandı) amatör topçular kaybetmez orda o topu.

Semih'i övmüyorum sadece Dany ile Semih'İ kıyaslamak, Pique ile Semih'i kıyaslamak gibi. Dany bu forma altındaki en kötü oyunculardan biriydi.

Semih hata yapacak ama bence burada dikkati çekmemiz gereken şey artarak gidiyor hatalar. Neden tersi olması gerekirken böyle oluyor? Sahada laubali görünüyor bazen. Bunun üzerine gitmek gerekiyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8_QOk92mJgg[/media]

Abi şu maçlardan bahsediyorum ben, bir sürü atağı kesmişti. semihin hiç yapamıyacağı şeylerdi, Danyi övmüyorum genel olarak tabiki, ama semih çok yetersiz kaldı o seviyede ve hala öyle bence

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8_QOk92mJgg[/media]

Abi şu maçtan bahsediyorum ben, bir sürü atağı kesmişti. semihin hiç yapamıyacağı şeylerdi, Danyi övmüyorum genel olarak tabiki, ama semih çok yetersiz kaldı o seviyede ve hala öyle bence

1-6 yenilgi de Ronaldoyu düsüren, adeta penalti alacaktik Dany sayesinde.

o bir zaman bombasi ve Semih'e adeta hakaret'dir.

Yahu bırakın şu bi sezon iyi oynadı diye ileriki 5 sezon aynı adama dilenmeyi, kötü işte göz var nizam var neyin tartışması ? Bi dünya hata yaptı kaç maç yaktı bizi bu sezon ? Süper ligden Yalçını felan koysan aynı etkiyi yapardı bu sezon.

çedju kötü dany kötü semih kötü, kim iyi o zaman? 100 -104 arası sayfalarda kötülenirken 104 -107 arası güzel oynadı süper vs denmiş.

Son zamlardan sonra maaşının 1.2m€'ya falan çekilmesi lazım. Veysel bile daha fazla alıyor.

Forza Italian Football'un haberine göre; Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya için Inter transfer teklifinde bulundu.

İtalyan basınında, Inter'in Semih için 6 milyon avro teklif ettiği ve Galatasaray'ın 12 milyon avro talep ettiği iddia edildi.

Yabancı sınırı nedeniyle Semih'i takımda tutmak isteyen Galatasaray yönetimi, 10 milyon avrodan aşağıda herhangi bir bonservis bedelini kabul etmeyecek.

Semih Kaya, 2013-14 sezonunda 41 maçta forma giydi.

goal.com

Milliyet in haberi geciniz..

Sağ bek oynamasıyla topla biraz daha haşır neşir oldu.Bir de kafa toplarını düzeltse çok iyi olacak.Bazen ensesiyle vuruyor toplara.

10257424_788887727823380_7566679186286446322_n.jpg

Semih Kaya memleketi Bergama'da..

RESMİ İMZAYI BU HAFTA ATACAK

Yönetim, son görüşmede Semih'e Telles'e verilen ücreti teklif etti. Yıllık 1.4 milyon Euro ve maç başı 10 bin Euro'ya tamam diyen Semih Kaya'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Galatasaray Yönetimi böylelikle takım içindeki dengeleri de sağlamış oldu.

gs-9.jpg

Ilk Sezon (Terim)

BsR9z2nIQAA-Vxr.jpg

(Simdi)

Adam olmus, ama gecen sene iyi degildi bence. Saatli Bomba olmus, bu sene daha iyi olmasi lazim. Tabi ki her mac de Defansi degistmemek lazim...

Semih'in biraz daha "kasap"laşması lazım en azından Bülent kadar olabilmesi için. Bazen çok yumuşak kalıyor rakiplerine karşı. Bide Ebouevari kendini yere atışları var bazen. Stoper oyuncusunun ne olursa olsun ayakta kalması, basıp indirmesi lazım.

Takdir ediyorum. illa bir evladimiz olacaksa bu olsun. Sabri, Emre ve ya A7 olmasin.

Fotolardan dikkatimi ceken ilk kisi Semih oldu, fizigi yavas yavas oturmaya basladi.

@MertcanKarpınar 'a katiliyorum daha sert ve "acimasiz" olmasi lazim. Rakipleri sindirmesi lazim. Yeri geldiginde vurup indirmesi lazim.

Topu bir de uzun oynamaya calismali Semih.

Cros Pass dedikleri uzun toplari denemeli.

Takim olarak hizli ataga cikarken defans oyuncularin bu tur toplari oyun hizimizi arttirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt