#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Semihin yanina top class biri lazim diyorsunuz ama bence tam tersi Danynin yanina top class birisini alirsak, defans hattimiz cok daha iyi olur.

Bu ülkede 6+2 yabancı sınırı var , bu büyük sorun + bu 6+2'yi dahi düşürecekler o daha da büyük bir sorun.

Şuanki oyunuyla Aykut Demir'den tek artısı kendi ürünümüz olmasıdır. Hava topları bir stoperin olmazsa olmaz özelliği olmasına rağmen kendisinde hiç yok. Dany'nin gönderilip biri yerli ve biri über oyuncu (en az 1.85) olmak üzere en az 2 stoper transferi yapılmalıdır.

Şuanki oyunuyla Aykut Demir'den tek artısı kendi ürünümüz olmasıdır. Hava topları bir stoperin olmazsa olmaz özelliği olmasına rağmen kendisinde hiç yok. Dany'nin gönderilip biri yerli ve biri über oyuncu (en az 1.85) olmak üzere en az 2 stoper transferi yapılmalıdır.

Bana kalırsa da Dany yaptığı iyi piyasa ile minimum 6-7 Mn € civarına gönderilip yerine Serdar Taşçı ve Ömer Toprak alınıp ; Semih - Serdar - Ömer şeklinde en kaliteli yerli stoperlerden kaliteli bir rotasyon oluşturup rekabeti sağlamak , çünkü eğer bir sezonda bu kadar çok maç yapıyorsanız en az kaliteli 3 stoperiniz olmak zorunda.

Ayrıca Taşçı ve Toprak'ın boyları 1.86 her ikisininde.

oynayip ögrenecek.. belki 1 mac belki bir kupayada mal olabilir.. olsun... Bülent Korkmaz az mi atti kendi kalemize? Búlent Korkmaz 19-20 yasinda tartisilmaz stopper miydi?? hatta 24-25 yaslarinda bile tartisilmazmiydi? hayir...

Oynayip ögrenecek ve cok önemli bir oyuncu olacaktir!

Semih net tek hamlelik stoper. Schalke maçında sakatlandığı pozisyon, Kasımpaşa maçında İbricic'in attığı golde yediği basit çalım aklıma ilk gelenler. Dany'de öyle ama fiziksel anlamda çok çok üstün.

Nerde oynayarak gelişti? Şampiyonlar liginde kaç maç oynadıktan sonra Milan'ı yenerek son 10 dk ancak 3. olabildik. Kaçıncı kez katılmıştık o zaman? Kaç yıl da edindiler o tecrübeyi? Kariyerlerinin sonunda ancak o düzeye gelmediler mi? Bir de önemli birşey söylüyomuş gibi yazmış, savunuyosun.

Ben gelişimden bahsediyorum gelişimden.. İnsan kendini sürekli geliştirmeli... İnsanı bırak ülkeler bile sürekli kendini geliştirmeli, ordular , siyasiler, ekonomi herşey gelişmeye açık olmalı.. Semih'de Aydın gibi sabri gibi olmak istemiyorsa GELİŞİME AÇIK OLMALI...

Senin gibi olmamalı mesela anlatılmak istenileni bir türlü anlamama gayreti içinde olmamalı..

Ben gelişimden bahsediyorum gelişimden.. İnsan kendini sürekli geliştirmeli... İnsanı bırak ülkeler bile sürekli kendini geliştirmeli, ordular , siyasiler, ekonomi herşey gelişmeye açık olmalı.. Semih'de Aydın gibi sabri gibi olmak istemiyorsa GELİŞİME AÇIK OLMALI...

Senin gibi olmamalı mesela anlatılmak istenileni bir türlü anlamama gayreti içinde olmamalı..

Hee tabi. Şimdi oldu. Semih de büyüyüp AB'ye girmek, G8'lere katılmak, sınırlarını korumak, gayrisafi milli hasılasını arttırmak istiyosa kendini gelistirmeli. Böyle deseydin en baştan çok açıklayıcı ve mantıklı olurdu.

Hee tabi. Şimdi oldu. Semih de büyüyüp AB'ye girmek, G8'lere katılmak, sınırlarını korumak, gayrisafi milli hasılasını arttırmak istiyosa kendini gelistirmeli. Böyle deseydin en baştan çok açıklayıcı ve mantıklı olurdu.

Aferim bak engellenmeyi hak ettin güle güle kullan..

Semih sezgileri çok çok güçlü bir futbolcu. Top tekniği yüksek normalde özgüveni de. Dünkü Real maçına bakmayın. Resmen panikledi dün, ama bence üstünde durulmalı ve fiziksel olarak biraz daha geliştirmeli kendisini. Ben ileride bizim Pique'miz olabileceğini düşünüyorum. İnşallah yanılmam.

Fizik olarak cok cok eksik Semih. Pozsiyon alip karar vermekte gecikiyor...

Genc daha ogrenecek diyoruz da 22 yasinda Semih..

CL seviyesini suan kaldiramiyor..

Varane 19 yasinda drogbayi burak i nasi durdurdu gorduk..birak bizim maci el clasico da cok rahat oynadi..tecrube yas elbet onemli ama kendini gelistirme kalite de onemli..semihin kalitesi var inaniyorum bu cocuga tek onemlisi tamam oldum diyip birakmamasi kendini...

Semih bence bundan ileriye gidemez. Semih böyle kalır gelişimi fazla olmaz artık. Fiziğide gelişmez zaten görünüş öyle. Fizik çok önemli özellikle Şampiyonlar Liginde çok çok önemli. Ya böyle oynatmaya devam edicez yada yedekliği sorun etmeyecek seneye formasını başkasına vericez.

her özelliği var ama hiç biri tam değil.zıplama yakın adam markajı top tekniği sezgi gücü vsvs her özelliği 10 üzerinde 6-7

ben teknik adam olsam oynatmam..

İyi hoş ama Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve daha ilerisi ona ağır gelir gibi gözüküyor.

Semih iyidir beyler fazla yüklenmeyin aslan parçasına

doğaldır oynadığı mevki itibariyle hata yapacaktır

önemli olan bu hatalarından ders çıkarması

İyi hoş ama Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve daha ilerisi ona ağır gelir gibi gözüküyor.

Türkiyede topcu yetismiyor anlayin artik, üstünde durumali Semih'in NET. Yanina yazin adam akilli ve liderlik taslayabilen bir stoper alirsin (Ujfa gibi gecen sezon) Semih'te iyi yetisir.. Baksana Milli Takimda yaninda Egemen,Bekir Ömer Toprak oynuyor, hepsi de dandik.. Bizim takima bas bas bagirarak Ömer Toprak ve Serdar Tasci'yi istiyoruz hepimiz, niye?? Adamlar türk oldugu icin, bence ikisininde Semihten farki yok,kim ne derse desin bu benim görüsüm..Tabi Serdar Semih ve Ömer'e göre biraz agir basiyor ama o'da tam kivaminda bir stoper degil, ayni Semih ve Ömer gibi hataya acik stoper.. Bu kadar paralar serpilip bunlari (Serdar&Ömer) alacagima giderim üstüne biraz daha para koyup avrupadan iyi bir yabanci alirim daha iyi.. Yemisim bu Tüpcünün yabanci sinirlamasini, adami yakinda tahtindan indirerler ve onunlada yabanci sinirlamasi gider.. Yabanci sinirlamasinin kalkmasi her takima yarar bu lig'de her ne kadar Öküz Samet Aybaba desede "Ben 3 yabancidan yanayim " diye, akilliya bak,takimindaki yabacilar olmasa adam zor 3.lük icin oynar bu sezon..

Kartalspor'un stoper ihtiyacı var mı acaba hala?Bi de o adamı tutamayacağını anlayınca kendini yere atman yok mu gelip üstünde tepinesim geliyo ya yeminle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt