#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

deki şu cümlen hatalı bak böyle bişey futbolda yok

anca boş konuşuyorsun delikanlı hakan acar hakan

deki şu cümlen hatalı bak böyle bişey futbolda yok

anca boş konuşuyorsun delikanlı hakan acar hakan

Ben bos konusuyor olabilirim, ama sen bos konusmuyorsun kardesim.

Sen Semih'i korumak icin komik duruma düsüyorsun.

He hayir diyorsan bunun baska sebebi de olabilir, bi halt bildigin yok demek ki.

hangi cümle yanlış ebouenin ters kademeye girmediği mi 2. golde, yada rieranın orta açanı izlemesi mi

1. golde üzerine koşup semih geriye çekilince sağa kaçan ronaldo değil mi

nerde defans çizgisi araya adam kaçarken, semih mecbur geriye koşacak ofsayt taktiği de yok,

geriye kaçmasa da ronaldo zaten her halükarda önüne geçer

sadece laf konuşuyorsun asıl senin bişey bildiğin yok

futbol katili renkdaşım gitti bocce izle çin seddi mi lan bu adam 3 golde de hatası varmış

3.golde sen dizileme, adam paylaşama 11 kişiden hatalı semih olsun

bu bilgisizlikle nereye gideceksin bilmiyorum günel

3.golde tek hatalı Semih demedim. onun da hatası var. Beni bilgisizlikle suçluyosunda semih'in 3 golde de hatası yok demek nasıl bir mantıktır :asd: Hepsine aklınca bir açıklama getirmeye çalışmışsın.. 1.golde şuydu 2.golde buydu

Kabul etmek niye zor ki :o Semih'te her futbolcu gibi hata yapabilir

hangi cümle yanlış ebouenin ters kademeye girmediği mi 2. golde, yada rieranın orta açanı izlemesi mi

1. golde üzerine koşup semih geriye çekilince sağa kaçan ronaldo değil mi

nerde defans çizgisi araya adam kaçarken, semih mecbur geriye koşacak ofsayt taktiği de yok,

geriye kaçmasa da ronaldo zaten her halükarda önüne geçer

sadece laf konuşuyorsun asıl senin bişey bildiğin yok

Zamaninda Amrabat diye forum'u yikan, sürekli Aydin Yilmaz'da israrci olan bir üye ile futbol'u tartismak zorunda degilim. Sana göre senin dediklerin dogrudur, ama bu neticede birsey degistirmez.

Yorumlarina bakarak fikrimi degistirmiyorum, ama sen katilmak zorunda degilsin, ne de olsa birazdan Nevizade arkadaslarin gelip katilir.

Diger tartismalarda karsi taraf üyeleri ciddiye almadigini düsünerek aynisini yapmaya karar verdim seni görünce.

boş konuşma benim gibi ortaya koy pozisyonu analiz et

3. golü kaç yıldır yiyoruz daha çare bulunamadı duran toptan gol yememize niye var bu teknik ekip

Ben 3. gol icin ilk hatali olan Semih de demiyorum. Ama fikrim hala degismiyor Amrabat+Aydin fan :b5:

aydın geçen sene kötü maçlar oynamadı fanı olmadım

ama amrabatın fanıyım evet, yabancı kontenjanı olmasa her maç 11de olur olmalı da

konumuz da o değil baktın analiz falan edemeyeceksin kurduğum cümlede yanlış bulamadın yada kapasiten yok nevizade arkadaşların gelir, amrabat fanı diye alakasız konulara sapıyorsun

ezikliğinden mi acaba renkdaş?

aydın geçen sene kötü maçlar oynamadı fanı olmadım

ama amrabatın fanıyım evet, yabancı kontenjanı olmasa her maç 11de olur olmalı da

konumuz da o değil baktın analiz falan edemeyeceksin kurduğum cümlede yanlış bulamadın yada kapasiten yok nevizade arkadaşların gelir, amrabat fanı diye alakasız konulara sapıyorsun

ezikliğinden mi acaba renkdaş?

Hayir ezikligimden degil Refik, senin diger üyelere karsi yaptigini bende yapmak istedim.

Belkide ilk kez dürüstce bir konu'yu tartismak istiyorsun surda, ama gör nasilmis iste karsindaki ciddiye almayinca..

Neyse, dedigim gibi, uzatmaya gerek yok, sana göre Semih'in hatasi yok, bana göre senin bi halt bildigin yok. Sana göre de benim bi halt bildigim yok.

Bence ortak yolu bulduk dostum.

ben ne zaman ciddiye almadım

sen bi halt bildiğin yok diye konuya giriyorsun

ciddi bir yorum yapmışım pozisyonu analiz etmişim, hayır şu cümle yanlış futbola aykırı diyebiliyor musunuz? diyemiyorsunuz

sağa sola sapıp saçma sapan konuşuyorsunuz

ben ne zaman ciddiye almadım

sen bi halt bildiğin yok diye konuya giriyorsun

ciddi bir yorum yapmışım pozisyonu analiz etmişim, hayır şu cümle yanlış futbola aykırı diyebiliyor musunuz? diyemiyorsunuz

sağa sola sapıp saçma sapan konuşuyorsunuz

Iste aynisini 'sizde' yapiyorsunuz.

Dogru bu kez güzel bi analiz yapmisin, ama 90% yanlis dostum.

Simdi sen benden ne istiyorsun tam olarak, ben fikrimi söyledim.

Semih'in ilk iki gol'de hatasi vardir, ama analiz etmek istemiyorum, cünkü analiz etmeden de bu iki net hata anlasiliyor ;)

Semih zaten ikinci devre itibariyle eski Semih'i aratmaya başladı.Maçlarda konsantrasyon problemi de yaşıyor gibi sanki.Sorun bence Uifalusi'nin olmaması değil Semih'in kendini geliştirememesi.Aradan o kadar zaman geçti iki geliştirilebilir eksiği var biri Kafa topları diğeri de fiziği.Ne atak kornerde ne defans kornerde hiç kafa vurabildiğini görmedim.Fiziği de bir defans oyuncusuna göre zayıf bunu da iyi bir çalışma ile çözebilir.Ha bunlarıda yapamıyorsa ne bizde 11 oynayabilir ne de milli takımda.

Scott Piri bu sezon başlangıcı gelmeden hepinize bir yüklensinde şöyle artık yere düşmeyin, size çarpan yere düşşün.

Allah aşkına güçlen semih, sana omuz vuran yıkılsın, seni iki büklüm yere yuvarlanırken görmesin bu taraftar.Sen bizim göz bebeğimizsin.

bencede terimin hatası her duran topta her ortada gol yemek zorunda değiliz. gol yememizin em büyük nedenlerinden biride alan savunmasıdır.

bizim takıma bire bir adam savunması vermek daha mı mantıklı takımda hava toplarında etkili Melo ve Drogba'dan başka adam mı var ? Laf olsun diye konuşuyosunuz lan.

bizim takıma bire bir adam savunması vermek daha mı mantıklı takımda hava toplarında etkili Melo ve Drogba'dan başka adam mı var ? Laf olsun diye konuşuyosunuz lan.

o lan kelimesini yediririm sana. Alan savunmasında özürlüyüz bunu kabul edin artık laf olsun diyede alıntı yapma boşu boşuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt