#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- ''İnter 8 vermiş, kulüp 12 istemiş''

- ''Hemen satar vizyonsuz yönetim, 20 ye bile satılmamalı''

-''Atletico istemiş, Semih Manu yu istiyor''...

Bunları ciddi ciddi yiyenlere, ''Yahu etmeyin, İnter-Manu filan ne yapsın böyle stoperi, bana vasat üstü tek bir özelliğini söyleyebilir misin?'' sorusunu yönelttiğimde cevap verememlerine rağmen, Semih güzellemelerine devam ettiler. Alın size Semih!...

Ne acıdır ki yıllar önce gözümüzden düşen Sabri ve Zan şu an kadrodaki diğerlerinden net daha kaliteli futbolcular ;(...

Maçı seyretmedim bi de sadece gollere baktım :D maçı seyretmiş olsam su an kendime ihraç verirdim herhalde, baya sinirlendim.

N5

oyun olarak 4'luk bi mac pek degildi. ilk golleri ofsayt. eger yanilmiyosam 2-1 olduktan sonra baski yaptik derken kornerde stoperlerin ileri cikmasi sonucu 3'e 1 kaldik (hamitin rakip cezasahasi ile ortasaha arasinda top kaybi yapmasi sonucu). Aslinda muslera tam topu kapacakken ayagi kaydi ve 10-20 santim ile topu tutamadi. son gol kendi kalemize.

aslinda yurtta falan herkes torinodaki juve maci gibi olacagini dusundu(k). ama sacma sapan golle 40. dakikada yedik. Klasik biz yani.

Bu maçdan sonra görürsünüz daha çok sahip çıkarlar semihe , daha çok oynatırlar. Böyle bir milletiz biz...
Abdurrahim falan aslanım canım ciğerim harikasın der sözleşme bile uzatırlar...

Abi geçenlerde burdamı yazdım amatörde bile oynayamaz bu adam diye de burdaydı galiba birisi çıkıp türkiyenin en iyi stoperlerinden demişdi..

Hele şükür herkez gerçeği görmeye başladı..

Hakan Balta bundan çok daha iyi stoperdir..

Gökhan gibi adama yazık. Geçen sene hiçde kötü maçlar oynamadı.

Transfer yapamıosan bunları oynat. Koray bile bu adamdan kat kat iyidir. En azından nerde duracağını bilir..

Bu maçdan sonra görürsünüz daha çok sahip çıkarlar semihe , daha çok oynatırlar. Böyle bir milletiz biz...
Abdurrahim falan aslanım canım ciğerim harikasın der sözleşme bile uzatırlar...

Abi geçenlerde burdamı yazdım amatörde bile oynayamaz bu adam diye de burdaydı galiba birisi çıkıp türkiyenin en iyi stoperlerinden demişdi..

Hele şükür herkez gerçeği görmeye başladı..

Hakan Balta bundan çok daha iyi stoperdir..

Gökhan gibi adama yazık. Geçen sene hiçde kötü maçlar oynamadı.

Transfer yapamıosan bunları oynat. Koray bile bu adamdan kat kat iyidir. En azından nerde duracağını bilir..

Aç da bak Gs sözlüğe kafayı yersin...

Hiç kimse kusura bakmasın bizim geri zekalı taraftar sürüsü diyorum,zira futbolun profesyonel bir iş olduğunu anlamadı ve muhtemelen bundan sonra da anlamayacak...

Vefasızmışız,altyapımızdan çıkmış evladımızmış...

Ulan ben de en az Semih kadar oynarım üstelik çok daha kuvvetliyim ondan,ben de Galatasaray'ın evladıyım bana da versinler 1.8 milyon euro maaş...

Gerilemesini falan da geçtim artık çaptan düşüyor, çapsızlık seviyesine doğru hızlı adımlar atıyor.

Yahu esası yine atlıyorsunuz ,
konu formsuz olması , teknik taktik eksikliği değil ki ,
bunların hepsi birşekilde ve bir yere kadar düzeltilir ,
ama Semih toptan korkuyor bunun sportif bir tedavisi yok maalesef , evvelde yazdım düne ve bugüne dair en elit stoperlerin yeteneklerini Semih'e verin yine birşey olmaz çünkü derdi sporun içinde düzelemez !

Biraz ekşi sözlüğe biraz gs sözlüğe bakın rica ediyorum bizden yani türk taraftarından ve türk sporundan neden asla adam olmayacağını görün...

Ya vallahi tiksindim ya...

Yahu esası yine atlıyorsunuz ,
konu formsuz olması , teknik taktik eksikliği değil ki ,
bunların hepsi birşekilde ve bir yere kadar düzeltilir ,
ama Semih toptan korkuyor bunun sportif bir tedavisi yok maalesef , evvelde yazdım düne ve bugüne dair en elit stoperlerin yeteneklerini Semih'e verin yine birşey olmaz çünkü derdi sporun içinde düzelemez !

Hocam ne formsuzu ya ?

Semih hep böyleydi. Bizim taraftar ona buna sucu giydirmekden semihe birşey demiyorlardı görmüyorlardı..

Terry formsuz olur. Pepe Formsuz olur. Ne bilim Ramos formsuz olur.

Bu adamlar kendilerini de kalitelerini de ispatlamıs adamlar. Hepsinin çok çok iyi özellikleri var.

Semih hiç bir zaman vasatı aşan bir adam olmadı ki formsuz olsun..

Kafa toplarındaki beceriksizliği sonradan mı oldu ? Eskiden iyi miydi ?

Yada geçmişde çok iyi kademe yapıodu da şimdi mi bozuldu ?

Semih bu ! her zaman öyleydi.

işte bu yüzden yabancı sınırı kalksın istiyorum....Türkiyede kendini anca bu kadar geliştirebilirsin...Ardada olduğu gibi Semihde avrupaya gitmesi lazım....

Mümkün degil. Rekabet ortami yok. Adamlar yerimiz garanti gözüyle bakiyor. Yabanci kisitlamasi Türk futbolunu geriye götürüyor.

Demeyeyim diyorum da; Egemen' i de geçtim, dalga geçtiğiniz Bekir İrtegün, Semih in yaptığı neyi Semih kadar yapamaz?...Ciddi olarak soruyorum bunu, ciddi olarak cevap verin, ondan sonra isterseniz gömün beni, canınız sağolsun?...

Demeyeyim diyorum da; Egemen' i de geçtim, dalga geçtiğiniz Bekir İrtegün, Semih in yaptığı neyi Semih kadar yapamaz?...Ciddi olarak soruyorum bunu, ciddi olarak cevap verin, ondan sonra isterseniz gömün beni, canınız sağolsun?...

Gençlerbirliği mi Dortmund'mu hangisi daha iyi olduğunu ilkbaş anla sonra bişeyler yaz.

Çok kötü bir fiziği var en ufak bir ikili mücadelede yıkılıyor. Kafa toplarında zayıf, tekniği de kötü bir oyuncu. Ufak bir baskıda telaş yapıp eli ayağına dolanıyor. Bize nefesini rakibinin ensesinde hissettirecek sert bir stoper lazım. Semih gibi vasatı aşamayan oyuncularla bu lig gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt