Metahan Tara
Parçalı Üye
- 7 Ekim 2013
- 3.555
- 0
- 726
Leşçuk ile Burak'ı bitirdim sıra sana geldi Arslanım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Emre Utkucan @EmreUtkucan 2 dk.2 dakika önce
Semih Kaya @semihkaya_26 tanıdığım en harika,en çalışkan insanlardan biri.Ayrıca çoğunuzun bilmediği kadar fedakar,gerçek bir Galatasaraylı.
:redface:
Maçı seyretmedim bi de sadece gollere baktımtalha cosmussun reyiz yine. eline saglik ama![]()
Maçı seyretmedim bi de sadece gollere baktımmaçı seyretmiş olsam su an kendime ihraç verirdim herhalde, baya sinirlendim.
N5
Bu maçdan sonra görürsünüz daha çok sahip çıkarlar semihe , daha çok oynatırlar. Böyle bir milletiz biz...
Abdurrahim falan aslanım canım ciğerim harikasın der sözleşme bile uzatırlar...
Abi geçenlerde burdamı yazdım amatörde bile oynayamaz bu adam diye de burdaydı galiba birisi çıkıp türkiyenin en iyi stoperlerinden demişdi..
Hele şükür herkez gerçeği görmeye başladı..
Hakan Balta bundan çok daha iyi stoperdir..
Gökhan gibi adama yazık. Geçen sene hiçde kötü maçlar oynamadı.
Transfer yapamıosan bunları oynat. Koray bile bu adamdan kat kat iyidir. En azından nerde duracağını bilir..
Yahu esası yine atlıyorsunuz ,
konu formsuz olması , teknik taktik eksikliği değil ki ,
bunların hepsi birşekilde ve bir yere kadar düzeltilir ,
ama Semih toptan korkuyor bunun sportif bir tedavisi yok maalesef , evvelde yazdım düne ve bugüne dair en elit stoperlerin yeteneklerini Semih'e verin yine birşey olmaz çünkü derdi sporun içinde düzelemez !
işte bu yüzden yabancı sınırı kalksın istiyorum....Türkiyede kendini anca bu kadar geliştirebilirsin...Ardada olduğu gibi Semihde avrupaya gitmesi lazım....Artik neresi olursa. Ya kendini gelistirsin, ya gitsin.
işte bu yüzden yabancı sınırı kalksın istiyorum....Türkiyede kendini anca bu kadar geliştirebilirsin...Ardada olduğu gibi Semihde avrupaya gitmesi lazım....
Demeyeyim diyorum da; Egemen' i de geçtim, dalga geçtiğiniz Bekir İrtegün, Semih in yaptığı neyi Semih kadar yapamaz?...Ciddi olarak soruyorum bunu, ciddi olarak cevap verin, ondan sonra isterseniz gömün beni, canınız sağolsun?...
Gençlerbirliği mi Dortmund'mu hangisi daha iyi olduğunu ilkbaş anla sonra bişeyler yaz.