#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartmayi da ne cok seviyoruz, ben daha kötülerini de gördüm son senelerde.

katkısımı vardı? :hang:

Özelikle kadıköy şampionluk yılında evet vardı. Ilk 11 oyuncuysa bir oyuncu hem başarıda pay sahibi olur hemde başarısız olan takımdada pay sahibi olur.
Takım oyunu bu sonucta. Ronaldo veya messilerimiz yok bizim ki onlar belki pay sahibi konusunda daha çok kendilerine yazdıra bilirler.

Adam artık nasıl kramponlar ile oynuyorsa her çalım yediğinde başka bir pazara gidiyor.

Sağlamsa Lassa

Kabze'den yediği çalım facia, bu sezon çok kötü beceri sergiliyor, gelişip grafiğini yükselteceğine daha da kötüye gidiyor.

Takımdaki açık ara en ise yaramaz oyuncu.

simdilik fazla siritmiyor ama bir yerde cok kötü bizi yakacak gibi
cedu da öyle
stoperlerin ikisi de saatli bomba

Rezalet. Bom boş kafasına gelen topu bile uzaklaştıramadı.

Iyice Dany ye bağladı. Hatta şu an itibariyle gözümde Dany>Semih.

Dany nin en azından öne çıktığı özellikleri vardı, Semih de ise öne çıkan birşey yok ne yazık ki. Kendi geliştirmek yerine hep yerinde saydı ve son zamanlarda gerileme başladı gibi sanki.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Korayı oraya monte etmek bu kadar zor olmasa gerek..Hala neyi bekliyoruz anlamış değilim her maç min. 3 tane kritik hata

Korayı oraya monte etmek bu kadar zor olmasa gerek..Hala neyi bekliyoruz anlamış değilim her maç min. 3 tane kritik hata

Bence sorun sadece Semih'te degil hocam. Semih hicbir zaman lider stoper olmadı. Ujfalusi zamanında iyiydi, cünkü Ujfalusi'ye güvenip oynuyordu, güveni oluncada iyi isler yapıyordu.

Semih'te, Chedjou'da birbirlerine güvenmiyorlar. Ujfalusi vari defans oyuncularına özgüven verecek lider bir stoper alsak, yanına kimi koyarsak koyalım (Ched-Semih-Koray) yüksek randıman alırız.

Bence sorun sadece Semih'te degil hocam. Semih hicbir zaman lider stoper olmadı. Ujfalusi zamanında iyiydi, cünkü Ujfalusi'ye güvenip oynuyordu, güveni oluncada iyi isler yapıyordu.

Semih'te, Chedjou'da birbirlerine güvenmiyorlar. Ujfalusi vari defans oyuncularına özgüven verecek lider bir stoper alsak, yanına kimi koyarsak koyalım (Ched-Semih-Koray) yüksek randıman alırız.

Ben Semihin bireysel hatalarından usandım artık şu 3 lü içinde onun kadar hata yapanı yok hatta bu adam Danyden bile daha çok hata yapıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt