#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Semihin bireysel hatalarından usandım artık şu 3 lü içinde onun kadar hata yapanı yok hatta bu adam Danyden bile daha çok hata yapıyor..

Avrupa'dan teklif falan gelirse satılsın zaten, birsey demem ama geri kalanlar bizi idare edemez. Chedjou'da cok hatalar yaptı, yapacakta..

Umarım devre arası lider bir stoper alıp tüm savunmayı toparlarız.

dany yi amatör futbolcu olarak gören ben....

dany > semih an itibari ile maalesef

Bence sorun sadece Semih'te degil hocam. Semih hicbir zaman lider stoper olmadı. Ujfalusi zamanında iyiydi, cünkü Ujfalusi'ye güvenip oynuyordu, güveni oluncada iyi isler yapıyordu.

Semih'te, Chedjou'da birbirlerine güvenmiyorlar. Ujfalusi vari defans oyuncularına özgüven verecek lider bir stoper alsak, yanına kimi koyarsak koyalım (Ched-Semih-Koray) yüksek randıman alırız.

Semihin o bölgedeki yetersizliği doğal olarak o bölgedeki futbolcularada olumsuz yansıyor sadece semihde problem yok yaklaşımı doğru değil semihin yetersizliği bütün hataların ve yetersizliklerin başlangıç noktası.

kız gibi zerre rahatsız etmiyor rakip forvetleri
ulan küçük şikeci bebek atınç bile ilk lig maçında top gelmeden okşuyordu rakibi..
defans adamı sert olur
defans adamı kafaya iyi çıkar
bu özellikler 0 semihte..sıfır..

Forvet olsam her maçımı semihe karşı oynamak isterdim.

genc oyuncu kendını gelıstırecegı yerde sureklı gerı gıdıyor ılgınc.topa hamlelerı kotulestı.hava topları aynı hala zayıf.zamanlaması kotulestı 3 senedır as oynuyorsun hıc mı gelıstırmez bı ınsan kendını

Hamza'nın bunu yedeğe çekmesi lazım artık. Koray'a, Zan'a haksızlık yapılıyor. Balta bile daha iyi stoperde.

Dünya tarihinin en kötü futbolcusu. Her hafta bunun rezilliklerini izlemek zorunda mıyız?

Elimizde Koray Günter ve iyi kötü Gökhan Zan varken Balta'dan bile kötüsü oynuyor!

Rakibin ataklarında sadece buna odaklanın ve ne kadar boş bir oyuncu olduğunu görün.

Kız gibi stoper yemin ederim bayan futbol maçına koysan gram sırıtmaz. İlk çıktığında daha bile iyiydi gelişeceğine geri gidiyor.

Yediğimiz ilk gol anderlecht maçıydı sanırım aynısı.

Kardeşim telles adama basıyor az kafanı kaldırda arkana bak chedjou rakibin yanında yürüyeceğine dah önce gitsene tellese yardıma.

hadi geç gittin . Be adam her seferinde orda karşısında duruosun rakibin senin amacın orta yaptırtmamak ama o kadar beceriksizsin ki elini kollunu sallayarak adamlar top atıyor

yan top ortalanıyor durdugu yerde kimse yok topu seyrediyor.

Yeter ya yemin ediyorum GS dan da futboldan da soğuttun beni..

Arkanda nasıl bir güç varsa kimse seni yedek oturtmaya cesaret edemiyor.

o yüzden diyorum ki keşke sağlığına bişi olmasa ama futbol oynaman yasaklansa .

Sen GS ın stoperinde oynadıgın ve GS ında şampiyonlukda bir rakibi oldugu sürece GS dan birşey olmuyor olmayacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakan Balta bundan 10 kat daha iyi.
Artık altyapının ekmeğini yemeyi bıraksın. Alt yapıdan çıktı diye her maç 11'de oynayacak diye mecburi bir durum yok, olmamalı da.

Umarım durumu ciddi değildir geçmiş olsun.

Gecmis olsun Semih.

Umarim kendine bir ceki düzen verirsin be kardesim en ufak müdahalede yikiliyorsun, Süper Lig'de bile siritiyorsun. Forma böyle ucuz degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt