#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Ah be yedigimiz son golde yine cok basit hata yaptin be aslan. Daha dikkatli olmalisin.

2golde senin hatan.Oynadığın büyük maçların hepsinde ya hata yaptın ya kendi kalene attın.Benim için Aydın Ve Çolaktan farkın yok.

ya malmısınız arkadaş adamlar soldan yaldır yaldır geldiler sürekli.

oynadığı adam Ronaldo lan RO-NAL-DO hani izlerken hepinizin ağzının suyu aktığı dünya üstündeki en iyi defanslarla bile JB geçen adam.

Gayet iyi oynadı, özellikle baskıyı arttırdığımız bölümde çok beğendim.

Keza Gökhan da iyiydi, karşılarında dünyanın en iyi hücum hattı var.

Yediğimiz gollerde bireysel hata aramak mantıksız olur, takım savunmasında da mümkün olduğu kadar az açık vermeye çalıştık.

Baskı yapıyorsun, karşıdaki takım dünyanın en etkili kontratak yapan takımı. Biraz insaflı olmak lazım.

Eyvah.Sıradaki 11'den kesilmek için seçilen adam Semih.Hadi bakalım sıra Semih'te el birliği ile bu adamı da bitirin.Hakan'ı,Arda'yı,Emre'yi,Baros'u... bitirdiğiniz gibi bu adamı da bitirin.Bu adam bi daha 11 yüzü görmesin:o

2golde senin hatan.Oynadığın büyük maçların hepsinde ya hata yaptın ya kendi kalene attın.Benim için Aydın Ve Çolaktan farkın yok.

Böyle bir maçın ardından böyle aptalca yorum yapmak ayrı bir dünya ister. O küçücük dünyanda kal, hiç çıkma ordan. İlk golde hatası yoktu.

Ligde kritik bir noktaya girdik biran önce toparlanman dileğiyle.

Ama aslanımızsın. Adamsın.

Buaralar formsuz. Geçiştirecektir Aslanım. O bizim geleceğimiz

İki Real maçında da sıvadın be koçum.. .önünde daha çok uzun zaman var; biraz yıprandın zaten.. seneye hem dinlenip hem güçlenmen lazım..

İki Real maçında da sıvadın be koçum.. .önünde daha çok uzun zaman var; biraz yıprandın zaten.. seneye hem dinlenip hem güçlenmen lazım..

:asd: Farklı bi maç izledik heralde.

Harikaydın koçum!

Çok da eleştirmemek gerek.Adamın karşısındaki Ronaldo.Rakibi Real Madrid'di.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt