- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Cevap: #26 Semih Kaya
Ah be yedigimiz son golde yine cok basit hata yaptin be aslan. Daha dikkatli olmalisin.
Ah be yedigimiz son golde yine cok basit hata yaptin be aslan. Daha dikkatli olmalisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2golde senin hatan.Oynadığın büyük maçların hepsinde ya hata yaptın ya kendi kalene attın.Benim için Aydın Ve Çolaktan farkın yok.
2golde senin hatan.Oynadığın büyük maçların hepsinde ya hata yaptın ya kendi kalene attın.Benim için Aydın Ve Çolaktan farkın yok.
Böyle bir maçın ardından böyle aptalca yorum yapmak ayrı bir dünya ister. O küçücük dünyanda kal, hiç çıkma ordan. İlk golde hatası yoktu.
Adam akıllı konuş.Herkesin yorumu kendini bağlar.

İki Real maçında da sıvadın be koçum.. .önünde daha çok uzun zaman var; biraz yıprandın zaten.. seneye hem dinlenip hem güçlenmen lazım..
Farklı bi maç izledik heralde.İki Real maçında da sıvadın be koçum.. .önünde daha çok uzun zaman var; biraz yıprandın zaten.. seneye hem dinlenip hem güçlenmen lazım..
Yorum yapmakla, yorum sı.mak arasında fark var![]()
İlk gol ofsayt.Semih ronaldoyu ole unutmamalıydı.2.gol bariz hatası var.Semihin kişisel hatalarından 10 maç sayabiliriz.Bu benim düşüncem.