#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amator lig tobculari bundan daha saglam

net sekilde izledigim en kotu, en kepaze cb, acilen shutlanmali nereye shutlanacaksa, ziyadesiynen zicti takimin azina yillardir, FT bulgusu degil mi.. whatr u gon expect.

bizim alt yapidan gelen gencler nedense ilk basta yildiz olacak gibi görünüyorlar sonra dehset düsüse geciyorlar neden acaba?

Kafaya çıkamayan stoper mi olur ya?

Dün stattaydim. Buna sövmekten ses tellerim gitti. Buna birşey olmadi. Hayatimda gördügüm en mal defans oyuncularindan biri. Sana nedesem boş. Seni oynatanin irzina geçilse yeridir.

Rize macinda sakatlaninca biraz kurtulduk demistim. Bizde ise yarayan yerine yaramayan hizla iyilesiyor misal hamit orta sahayi toplar ama oldu almanyaya mi gomduler haber yok

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CUX1_xCUEAA7trp.jpg

Ne güzel kaç maçtır yedekti diye kurtulmuştuk ama son maçlarda yine başımıza bela oldu.Adam gittikçe futbol olarak geriledi ve gerilemeye devam edecek bu gidişle.Hem bizim için hem de kendisi için -eğer talibi var sa- yurtdışına gitmesi daha hayırlı olur.

Her ceza sahasına yapılan orta da götünü dönüyo zıpkın gibi kafa vurup uzaklaştıracağı yerde sümük gibi yapıştırıyo topu yumuşatup rakibe veriyo..tam bi zırto gitsin nerete gidecekse yaşı geçito hala tırt

defol git artik mac basilarla 2 milyon euroyu götürüp de ayakta duramayan tek stoperimsi futbolcu müsvettesi bu herhalde.. futbolcu demeye dilim bile varmiyor!

Yine golünü yedirdi ama Adem kardeşimiz savunmak için gelir birazdan.

Şu futbolcu kılıklı arkadaşa bir an önce ders verilmeli..Kadro dışı bırakılmalı taraftar yuhalamalı ıslıklamalı..

Bunun savunacak hali mi kaldi Allah askina. Ancak kendinizi avutursunuz.

Su Semih Kaya kadar stoperlik bende yaparim. Fazla bi maas da istemiyorum valla. Aylik 5 bine tavim bak. Gor beni ey Dursun Özbek

Pılını bırtını topla kulübü terket.

sunun her topa sirtini donmesi .. ooofffff sana futbolu ogretenin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt