- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Bir taraftarın Semih feryadı.. (Küfürlü)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih bu maçta o hatayla mıçmıçtır !Bu isler cogunlugun demesi ile olsaydi, oooo, linc kültürü ile kast ettigim konu zaten bu... Adamin bos yere elestirildigini daha kac defa ortaya koyayim, bilmiyorum. Adamin hatasi olmayan pozisyonlarda, bile hatasinin kollanmasi benim dediklerimi teyit ediyor.
3 gol yedik 3unde de semih var ikisinde net hatali nasil iyi oluyor yahu. O zaman burakta macin en iyisi 2.golu atamadi ama olsun forvet bolgesinde dolandi. Hayir semihin ilk olayi degil. Bu mancini doneminden beridir geliyor kasimpasa macini katletmesiyle baslayan mesale devam ediyor. Aradan 2.5 sene gecti 3 tane iyi oynadigi mac sayamazsin.
Duygusalligi birakip yorumlayin. Altyapmizdan cikti diyr korumak zorunlugunuz yok.
Berbat hatta berbat otesi koraya guvenirim semihe guvenmem o derece. Yoklugunda solbek balta stoperin 2.adami oluyorsa bu adam zaten kafadan yetersiz ve berbattir
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yazdin yine yaprak editlenmis
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harbiden o baltaydi demi(hos penaltida penalti degil ya) sinirden artik kafayi yemisim.Hadi diyelim ki, selcuk´un takip etmedigi rakibin, attigi golde de Semih hatali. O Hakan´in yaptirdigi penaltida, nerede gördün Semih´i ? Kim duygusal ?
Denayer'in kredisi var. Veya bahanesi diyelim, adaptasyon, mevki, yeni transfer vs... İnsanların ona karşı daha sabırlı olmaları kadar normal bişey yok. Semih ise 5. sezonunda (yanılmıyorsam) ve ilk sezonu hariç bir arpa boyu yol katedemedi. Homurdanmalar gayet doğal.Takinti yapan kisi ben degilim, sikinti burada...![]()
Denayer´in hatasina 9 kisi cikip Semih konusuna dalmasi direk mactan sonra, ve buna tepki gösteren adama, yine laf salatasi yapilmasi, inan ki takintinin bende oldugunu göstermiyor.
Ben takintili bir insan olsam, bana muhtemelen hakaret etmeye calisan, ve ban yiyen zata bir karsilik verirdim, ama benim icin havadan bile farksiz böyle seyler.
Türk´lerde linc kültürü var, maalesef Almanya´dakilerin cogu icinde gecerli bu konu.
Bir taraftarın Semih feryadı.. (Küfürlü)
![]()