#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir taraftarın Semih feryadı.. (Küfürlü)

o9v3Mk.jpg

Bu isler cogunlugun demesi ile olsaydi, oooo, linc kültürü ile kast ettigim konu zaten bu... Adamin bos yere elestirildigini daha kac defa ortaya koyayim, bilmiyorum. Adamin hatasi olmayan pozisyonlarda, bile hatasinin kollanmasi benim dediklerimi teyit ediyor.
Semih bu maçta o hatayla mıçmıçtır !

3 gol yedik 3unde de semih var ikisinde net hatali nasil iyi oluyor yahu. O zaman burakta macin en iyisi 2.golu atamadi ama olsun forvet bolgesinde dolandi. Hayir semihin ilk olayi degil. Bu mancini doneminden beridir geliyor kasimpasa macini katletmesiyle baslayan mesale devam ediyor. Aradan 2.5 sene gecti 3 tane iyi oynadigi mac sayamazsin.

Duygusalligi birakip yorumlayin. Altyapmizdan cikti diyr korumak zorunlugunuz yok.
Berbat hatta berbat otesi koraya guvenirim semihe guvenmem o derece. Yoklugunda solbek balta stoperin 2.adami oluyorsa bu adam zaten kafadan yetersiz ve berbattir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecen sezon da sampiyonlugu veriyordu
stancu mallik yapmasaydi gitmisti tüm emek

3 gol yedik 3unde de semih var ikisinde net hatali nasil iyi oluyor yahu. O zaman burakta macin en iyisi 2.golu atamadi ama olsun forvet bolgesinde dolandi. Hayir semihin ilk olayi degil. Bu mancini doneminden beridir geliyor kasimpasa macini katletmesiyle baslayan mesale devam ediyor. Aradan 2.5 sene gecti 3 tane iyi oynadigi mac sayamazsin.

Duygusalligi birakip yorumlayin. Altyapmizdan cikti diyr korumak zorunlugunuz yok.
Berbat hatta berbat otesi koraya guvenirim semihe guvenmem o derece. Yoklugunda solbek balta stoperin 2.adami oluyorsa bu adam zaten kafadan yetersiz ve berbattir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi diyelim ki, selcuk´un takip etmedigi rakibin, attigi golde de Semih hatali. O Hakan´in yaptirdigi penaltida, nerede gördün Semih´i ? Kim duygusal ?

Kafa topları yok, fizik yok, markaj yok, agresiflik yok, top kullanma becerisi yok yok oğlu yok. Tek özelliği sezgileri çok iyi bana göre bi de stopere göre atletikliği iyi gayet. İlk zamanki halinden bile geride şu anda gelişmeyi geçtim. Kötü stoper yani troll arkadaşlarla tartışmanın bi manasını görmüyorum bugün yüzde 100 hatalı değilse gollerde yüzde 50 hatalı ve uzun süredir istikrarlı şekilde kötü zaten. Mancini alıyorsa alsın İtalya'da erkek olmayı öğretir biraz kendisine en azından sert lig orada adam olur belki. Adam kendi gelişmiyor çünkü ve niyeti de yok belli ki zaten niye olsun atmış kapağı bize. Bu sene içinde gitti gitti yoksa kolay kolay da almaz kimse.

Ben Koray Semihten kötü değil derken laf atanlar vardı.

Düzenli forma şansı bulsa en az bu kazma kadar oynar zaten. Bir stoperin akla gelen ilk özelliği efendiliği ise sıçtık zaten biz boşuna futbol izliyoruz.

Edit: laf edenlerden biride Şükrüydü. Şaşırmadım yani :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Hadi diyelim ki, selcuk´un takip etmedigi rakibin, attigi golde de Semih hatali. O Hakan´in yaptirdigi penaltida, nerede gördün Semih´i ? Kim duygusal ?
Harbiden o baltaydi demi(hos penaltida penalti degil ya) sinirden artik kafayi yemisim.

Birsey farketmez yine de iki golde net hatali. Semih guven vermiyor vermeyecekte. Eriyip gidecek hala genc gitsin avrupaya dandik bir kulupte olsa birseyler ogrensin.

45 yaşındaki Maldiniyi şuan al koy bu gerizekalıdan daha iyi savunma yapmassa bende bişey bilmiyorum.Adam üflesen uçuyor.Nerede duracagını bilmiyor.Rezalet ötesi pasları var ve kendini Pique sanıp 10 kişinin arasına uzun top atmaktanda çekinmiyor.O topların hepsi bize kontra tabi.

3.golde hatanın babası muslera zaten bu sene muslera sayesinde kaybedilen kaçıncı maç bu geçen sezon son 7-8 maçındaki performansı yüzünden laf edilmiyor semih suçlanıyor çok beğenmem semihi ama kabak gibi topa önce çıkan sonra geriye kaçan musleradır maçın faili..

semih den galatasaray stoper olmaz, devre arasi alinamazi gereken ilk forvet sonra ön libero ve birde stoper

Takinti yapan kisi ben degilim, sikinti burada... :D

Denayer´in hatasina 9 kisi cikip Semih konusuna dalmasi direk mactan sonra, ve buna tepki gösteren adama, yine laf salatasi yapilmasi, inan ki takintinin bende oldugunu göstermiyor.

Ben takintili bir insan olsam, bana muhtemelen hakaret etmeye calisan, ve ban yiyen zata bir karsilik verirdim, ama benim icin havadan bile farksiz böyle seyler.

Türk´lerde linc kültürü var, maalesef Almanya´dakilerin cogu icinde gecerli bu konu.
Denayer'in kredisi var. Veya bahanesi diyelim, adaptasyon, mevki, yeni transfer vs... İnsanların ona karşı daha sabırlı olmaları kadar normal bişey yok. Semih ise 5. sezonunda (yanılmıyorsam) ve ilk sezonu hariç bir arpa boyu yol katedemedi. Homurdanmalar gayet doğal.

Semih'in bana göre goldeki tek hatası fiziksel teması kurmamasıdır. Golü atan adama omzunu yaslasa o adam o topa vuramazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt