#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasarayda ne oyuncular gördüm ama bu semih cidden ayrı bir parantez açmak lazım bu adamı futbola kim sokmuş bu adamın dünyada yapacağı en son iş bile olmamalı futbol ama gel gör ki bu adam futboldan milyonlar kazanıyor :S

İyi oynadigi tek mac yok. 5 metre yanindaki adama pas atamiyor. Yedirdigi gollerin ödülü olarak mi programa cikmasina izin vermisler?

Bence de yabanci siniri 1 olmali, hatta sifir olmali fakat futbola yabanci oyuncu siniri. Semih gibi.

Yaptigi aciklamalar, 2012den beri neden gelismeyip, hatta geriledigini yeterince acikliyor.

Arkadaş bu yönetim artık futbolculara hatta hoca dahil bazı konularda açıklama yapmalarını yasaklaması gerek.Her halta yorum yapıyorlar.Bu da takıma zarar veriyor.Bunlarında hamza gibi çenesi düşmüş.

Bülent Timurlenk: "Grosskreutz'a şaşıran Semih'e şunu demeli. Sen de ligdeki 17 takımın 15'inin forvetinden kafa topu alamıyorsun."
Bülent Timurlenk: "Fiziğin kötü, yerinde sayıyorsun, kendini geliştiremiyorsun. Biz de buna şaşırıyoruz.."

Hava toplarında etkili olması için karşısındaki forvetin 1.35'ten kısa olması gerek.

CVem7uvUYAEVzb1.png:large

Kim yazmışsa eline ayağına sağlık.

Son aciklamalari ile bu beyin fakirini kimsenin destekledigini dusunmuyorum herhalde. Yarin Kevin takima tekrar gelse ne olacak. O 1 yabanci olsun dediginde takimda ki yabanci arkadaslarini hic dusunmuyor mu bu irkci herif.

denizli bunu oynatmaya basladı hakan chedjou ikilisini bozdu bunun icin oysa ocakta kovulmalı

1 oldu 2 oldu ama 3,4 olursa ''Denizli İstifa'' deriz.

Kesinlikle berbat bir stoper berbat bir oyuncu. Topu oyuna 1 kere temiz çıkardığını görmedim yerden gelen her topa battal gazinin topu Vankü gibi ''akuvak'' yaparak dalıyor.
Bir an önce kovulmalı.

Groskroyz'la ilgili yaptığı açıklamaları yeni öğrenmiş bulunuyorum. Takımda yerlilerin yabancı ayrımı yaptığının kanıtıdır, zaten yabancı sınırı 1 olmalı da demişti. Yabancı sınırı kalktığından beri milli takıma gidemeyen adam tabi dokunur normaldir de sana mı kaldı yurt dışından gelen bi oyuncuyu eleştirmek pısırık herif

Semih Kaya: "Her oyuncu hata yapabilir. Oynamaya başladığımdan beri basit hata yapmadım."

:D ulan ne adamsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt