Semih Kaya: "Bu bizim için kader maçı, her şeyi ona göre hazırladık. Takım olarak kenetlenmiş durumdayız, kendimize inanıyoruz."
Semih Kaya: "En iyi şekilde Galatasaray formasını terletip elimizden geleni yaparak Avrupa Ligi'ne gitmek istiyoruz."
Semih Kaya: "Bursa maçında gol yemedik bu da bir şeylerin değiştiğinin göstergesidir. Takım olarak bazı şeylerin bilincine vardık."
Semih Kaya: "Yarın da takım savunmasını en iyi şekilde yapıp gol yemeyip Beşiktaş maçına da en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz."
Semih Kaya: "Antrenmanlarda gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz, bu maçlarda da performansımıza yansıyacaktır diye düşünüyorum."
Semih Kaya: "Benim üzerimde bir algı yaratıldı, sonra çok üzerime gelindi. Maç içerisinde olabilecek olaylar herkesin başına gelebilir."
Semih Kaya: "Futbol hayatımda yine hatalar olacak, yapacağım bunları ama en aza indirmemiz gerekiyor."
Semih Kaya: "Bundan önceki dönemlerde oynayan abilerimiz Galatasaray'a gerek Avrupa Ligi'nde gerek Şampiyonlar Ligi'nde hizmet verdiler."
Semih Kaya: "Daha önce Avrupa Ligi'nde başarıya ulaşmış abilerimiz var. En iyi şekilde çalışarak başarının geleceğine inanıyorum.