#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen argüman üreteceksin bu adam galatasarayın stoperi ve galatasaray en çok gol yiyen takımlardan bir tanesi ki kalede muslera gibi bir adam varken.Zaten maçları izle her musleranın kurtardığı pozisyondan sonra semih gider muslerayı tebrik eder götünü kurtardığı için çünkü ya o şutu çektirmiştir,ya adamını kaçırmıştır ya ısklamıştır yada pozisyonunu kaybetmiştir bir adam hiçmi kademe bilmez hiçmi sağına soluna bakmaz hiçmi güçlü olamaz sahada.Ujfalusi zamanında girdi takıma onun deneyimleri ile oynar gibi göründü zaten gençti bizde çok bişey demedik ama milletin aklı ilede alay etmeye gerek yok.

Kimse ile alay etmem. Tartışıyoruz buarada :) Benim bu noktadaki yorumum
orta sahadaki defansif eksiklik. Melo kapadığı kocaman açık ligin ilk yarısı
acayip gözümüze battı. Ha formu düşük o ayrı ama ben bu adam genç hemen
kesip atmayın diyorum.

Bu adama haksızlık yapılıyor. Orta sahada kötü defans yapıyoruz ve daha büyük yük defansa düşüyor,
bir kez daha Melo'nun bizim için ne kadar önemli oyuncu olduğu ortaya çıkıyor.

Semih her zaman canını dişine takıp oynayan bir oyuncu, şimdi herkes Hakan Balta'cı olmuş ama
onun da kötü performans gösterdiğinde "Yok sigara içiyor, yok yavaş kalıyor" dendiğini çok iyi
hatırlıyorum.

Semih şu an kötü performans gösteriyor olabilir ama iyi oynadığında bu takımın vazgeçilmezidir,
ondan bu kadar kolay umudu kesmemeliyiz ki göreceksiniz bu adam bize uzun zaman hizmet ettikten
sonra bizde bırakacak futbolu (hiçbir kayırma olmadan performansı ile).

Bunlar klasik kotu performans gosteren futbolcuyu savunma sozleri ve semih altyapidan oldugu icin gunden gune artacak ve en sonunda sabri gibi elimizde kalacak. Bu gerceklesmeden once bileti kesilmeli. Hic sanmiyorum.

Kimse ile alay etmem. Tartışıyoruz buarada :) Benim bu noktadaki yorumum
orta sahadaki defansif eksiklik. Melo kapadığı kocaman açık ligin ilk yarısı
acayip gözümüze battı. Ha formu düşük o ayrı ama ben bu adam genç hemen
kesip atmayın diyorum.

yaw hocam melo varkende bu adam problemliydi biz bu adamın performansından bahsederken 3 sezonluk bir olaydan bahsediyoruz bence gerçektende çok fazla savunmaya kalkma bu adamı ayrıca 1.750.000 euro alan adam genç biraz zaman tanıyalım diye savunulmaz bak bruma telles hemen gönderildi gözlerinin yaşına bakılmadı.Bu kurbağa gözlünün ensesi kalın bir tanıdığı olduğu gün gibi ortada ilk lig maçındada ilk 11 de çıkacak göreceksin.

yaw hocam melo varkende bu adam problemliydi biz bu adamın performansından bahsederken 3 sezonluk bir olaydan bahsediyoruz bence gerçektende çok fazla savunmaya kalkma bu adamı ayrıca 1.750.000 euro alan adam genç biraz zaman tanıyalım diye savunulmaz bak bruma telles hemen gönderildi gözlerinin yaşına bakılmadı.Bu kurbağa gözlünün ensesi kalın bir tanıdığı olduğu gün gibi ortada ilk lig maçındada ilk 11 de çıkacak göreceksin.

Zaman herşeyin göstergesi olacak bu işte. Umarım hayırlısı olur

Sensiz futbol ne güzel lan. O tipini tepikleyesim var.

İnşallah bir daha bu forma altında görmeyiz seni.

Ched'in cezalı olması üzerine sol bekte Hakan balta fetişti Denizli sayesinde oynayacaktır hain.

İnşallah hafta arası antremanlar da sakatlanır.

Al işte haftaya yine oynsyacak çakma stoper, takımın bir diğer kanseri

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunulacak hic bir yani yok. Yok canini disine takiyormus, napalim Umut da canini disine takiyor. Eh sonuc?

Yeterince kredisi vardir, hadi 1-2 aydir böyle oynasa birsey demez millet zaten. Selcuka 1,5-2 seneye yaklasik bir süre sabredildi mesela kredisi oldugu icin.

Ama Semih de en az 1 senedir böyle berbat oynuyor. Gelisme sifir, ayni hatalara devam. Eh ne anladik biz bu isten.

İyi de Selçuk tek 2011-2012'de iyi oynadı,bir de bu sene fena değil diyebiliriz.Semih de aynı süre zarfında iyiydi diyebiliriz.Selçuk'un kredisi var da Semih'in nasıl olmuyor?

İyi de Selçuk tek 2011-2012'de iyi oynadı,bir de bu sene fena değil diyebiliriz.Semih de aynı süre zarfında iyiydi diyebiliriz.Selçuk'un kredisi var da Semih'in nasıl olmuyor?

Benim demek istedigim taraftarin genelinin gözünde Selcuk'un kredisi Semihe göre daha fazla. Zaten Semihin de yeterince kredisi vardi orada kendimi biraz yanlis ifade etmisim.

Semih de aylarca korundu burada, ben sahsen de cok korudum cünkü kendisinden ümitliydim taa ki gecen sezona kadar.

başketciyle evlenince iyice delirdi kesin muhabbet hep spor cocuk kendini diger konularda kanitlayamiyor hak veriorum semihe

Sakatlanmasını istemekten başka çare kalmadı. Kesmiyor dede bunu bi sonraki maç sırf bunun yüzünden Denayer kesik yiyecek

yine ankara deplasmanı , yine bir rumen rakip forvet , yine semih kaya diyeceğiz galiba

Boku yedik yuzde yuz yine gol yedirecek
Keza gol yedirmedigi mac yok

~tap

Bundan nefret ediyorum. Bugün yine 1 golü var yazayım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisine verilen krediyi sonuna kadar kullandı. Sene sonunda verelim gitsin artık.

semih gol yedirire iddia oynanıyorsa varınızı yoğunuzu basın bu maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt