#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem hakli cikti yine. Semih varken gol yemedik, bi cikti 3 gol.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Adem hakli cikti yine. Semih varken gol yemedik, bi cikti 3 gol.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Semih çıkmasaydı o maç 5-6 olabilirdi.Adam resmen 15 dakkada bitti sakatlık falan hikaye adamın gücü yok ama her maç ilk 11 de sahaya sürülüyor iki sağlam mücadele gücü yüksek ofans rakip ile karşılaştınmı sakatım ayağına çıkıyor oyundan.

Bu vitaminsizin durumu ne durumda ?

Iyilesme be aslanim. Uzat sakatligini.

Takimdaki en kotu stoper olmasina ragmen sakatliktan dondugu an tanmdemdeki yerini alacak malesef.

Bu vitaminsizin durumu ne durumda ?

Iyilesme be aslanim. Uzat sakatligini.

Takimdaki en kotu stoper olmasina ragmen sakatliktan dondugu an tanmdemdeki yerini alacak malesef.

Yeni hamit olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.İleride birde rızık muhabbeti açar.2 sene sakatım diye yatar.

500 sayfalik cinayet romani gibi bu başlik

te doy una hostia

senin futbol oynadığın bir ülkede ben nasıl cumhurbaşkanı olamadım ona yanıyorum.

Cevap: #26 Semih Kaya

Bence yeterli değil.. altyapıdan yetiştiği içi sahipleniliyor haklısınız ama bence vasat bir oyuncu.. şöyle düşünürsek

Hava Topları 10 üzerinden 3-4

Hız Çabukluk =sakatlandığı pozisyonda draxlerim karşısında nasıl aciz kaldığını gördük bence 4-5

Topu oyuna sokma = bence en iyi özelliği bu 7

Pozisyon bilgisi = 4-5

Tabi bunlar benim fikrim..katılmayabilirsiniz
:ayatollah::ayatollah:

emre can net ülkenin en iyi stoperi olabilir. O kalite var onda. Ileride Atinc- Emre can ikilisi milli takiminda stoperleri olabilirler
Atınç dan ziyade Altınordu daki Çağlar iyi çocuk. Akli varsa yurt dışına gider takım ayırt etmeden.

Burada ilerleme kaydetme şansı bir yere kadar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Atınç dan ziyade Altınordu daki Çağlar iyi çocuk. Akli varsa yurt dışına gider takım ayırt etmeden.

Burada ilerleme kaydetme şansı bir yere kadar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

dogru o da var daha. Eger bjkye yada baska bir türk takimina giderse gerizekalilik yapmis olur. Direk Mainz yada öyle bir takima gitmesi gerek

Senin de gideceğin günleri göreceğiz inş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sunun dünya tarihinin en kötü stoperi olduğunu görecek bir tdmiz olacak mı acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt