Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Şu maçta Semih oynasa yenilmezdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal senin tanitimindir hiyar. Hiyar ve mal demek sana serbest heralde.sabriyi sen cikardin mal
sen anlamiyosan ben napiyim, asist dedim diye onu aklinda tutup simdi onun uzerinden saldirior allahin kamili yuru git sinirimi bozma daha fazla
Isin gercegini anlatmak gerekirse tam bir türk profilini uyguluyorsun.hakan rezil rüsva oldun daha konuşma
kendini unuttur her zaman ki tahminlerinin boş çıktığından sonra yaptığın gibi
bendesliga 2 DE 22 yıl top oynamana da başlıcam şimdi
herkes cedcuya söverken sen savundun
bu gece de herkes cedcuya kızgın ve yine sövüyor
arada sen de kaynamadan git 2 döner kes
Mal senin tanitimindir hiyar. Hiyar ve mal demek sana serbest heralde.
Gelmissin ergen gibi Chedjou icin bunu dedin gol yedirdi diyorsun. Ulan isin gücün mü yok senin? Biz sana Sabri ve Aydin hakkinda yaptigin skandal yorumlarini yüzüne vuruyormuyuz. Iste senin dürüstlügün bu kadar, agir malin tekisin, üstüne troll.
Sabri ve Yasin dedigim gibi buna dahil macini katletmedi mi? Bunlari da mac öncesi söyledigimi anlatsana hadi?Sabriyle ilgili ne yorumum var ki yuzume vurucaksin, "bugun gunlerden ASIST" lafini mi, pathetic
Aydinla ilgili istedigini soyle bi bok olmadi aydindan, ama yetenekli oldugu gercegini ve 2012de cikis yaptiginda yeterince sans bulmadigi gercegini degistirmez
cocuk gibi konuyu degistirme ayrica
repeat after me
chedjou maci katletmez zannediyordum
sabri maci katleder zannediyordum
yanildim
sandigimin aksine futboldan anlamiyorum
ve herkesten kafa sheaptigim icin ozur diliyorum
--
bu texti copy edeceksen cvp ver yoksa mesgul etme
abuk sabuk konuşma sana sosyal yaşantımı ve iş hayatımı mı anlatayımIsin gercegini anlatmak gerekirse tam bir türk profilini uyguluyorsun.
Türk milletinin cogu iste bu: Baskalarinin lafini istedigi gibi anlayip farkli sekilde yanistmak ve dalga gecmek. Sen hayatinda ne elde ettin? Evinden cikmayan bir tipsin kesin. Sacma sapan konusuyorsun sadece.
Bundesliga 2 de oynamis diyorsun. Kim sana bunu demis bir kere? Futbolun Fsinden anlasan veya hayatinda futbol oynamis biri olsan gencler Bundesliga ve A takiminin katildigi Bundesliga nin arasinda ki farki bilirsin. Zavallinin tekisin.
Herkes Chedjou'ya söverken savunmusum, e ne olacak? Herkes Sabri'ye ve Aydin'a söverken sizler de savunudnuz? Ne yapacagiz simdi?
Biraz adamlik ve utanma olsa insanlarin söyledigini carptirmazsin bir kere. Adamliktan uzak kalmissin demektir, birak kimin neden anladigini, adam ol bir kere. Komik olacam diye adamligini unutma ve iftira atma millete.abuk sabuk konuşma sana sosyal yaşantımı ve iş hayatımı mı anlatayım
cedcu bjk maçında gol yedirir dedin 2 tane nur topu gibi gol yedirdi
seni tebrik ediyorum başarından dolayı
gerçekten 1 bok anlamıyorsun futboldan
ulan sen hiç tanımadğığın insanların sosyal yaşantısı ve iş hayatı hakkında atıp tutarken adam mı oluyorsun da adamlık dersi veriyorsunBiraz adamlik ve utanma olsa insanlarin söyledigini carptirmazsin bir kere. Adamliktan uzak kalmissin demektir, birak kimin neden anladigini, adam ol bir kere. Komik olacam diye adamligini unutma ve iftira atma millete.
Hadi devam ediyorsak senin Eren Derdiyok hakkinda söylediklerini de anlat bakalim. Eger böyle sacma sapan ergence sen bunu dedin sunu dedinle devam ediyorsak, buyur top sende.
Acikla bakalim Sabri hayranligini, Aydin hayranligini, Semih hayranligini, Eren'e söylediklerini..
@Hayri Cund
Ben kimin is hayati ve sosyal hayatina laf etmisim iste tam dedigimi ispatliyorsun yine. Sana sen ne elde ettin de baskalari ile dalga geciyorsun diyorum? Kim sana dalga gecmi hakki veriyor he sen kimsin olm?ulan sen hiç tanımadğığın insanların sosyal yaşantısı ve iş hayatı hakkında atıp tutarken adam mı oluyorsun da adamlık dersi veriyorsun
ben senin yazdığın cedcu övgülerine laf ediyorum hiç olmazsa
yani ispat edebildiğim şeyelere laf ediyorum
cidden dengen bozuldu senin de savunduğun adamlar gibi