#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Sezonu kapatildi arkadaslar, hata yapilabilir kötü oynayabilirsin, ama futbolculara sahip cikarsak en azindan Özgüvenini kaybetmezler ve birazda olsa Arma icin savasirlar

sabriyi sen cikardin mal
sen anlamiyosan ben napiyim, asist dedim diye onu aklinda tutup simdi onun uzerinden saldirior allahin kamili yuru git sinirimi bozma daha fazla
Mal senin tanitimindir hiyar. Hiyar ve mal demek sana serbest heralde.

Gelmissin ergen gibi Chedjou icin bunu dedin gol yedirdi diyorsun. Ulan isin gücün mü yok senin? Biz sana Sabri ve Aydin hakkinda yaptigin skandal yorumlarini yüzüne vuruyormuyuz. Iste senin dürüstlügün bu kadar, agir malin tekisin, üstüne troll.

hakan rezil rüsva oldun daha konuşma

kendini unuttur her zaman ki tahminlerinin boş çıktığından sonra yaptığın gibi

bendesliga 2 DE 22 yıl top oynamana da başlıcam şimdi

herkes cedcuya söverken sen savundun

bu gece de herkes cedcuya kızgın ve yine sövüyor

arada sen de kaynamadan git 2 döner kes

1 insanın cedcuyu savunması için izlediğini yorumlayamayacak bilgi yetersizliğine sahip olması lazım

futbol hk.

maalesef delikanlıyım diyen hakan bugün forum tarihine unutulmayacak 1 kara leke olarak geçti

yorumlaması olduğu gibi yanlış

çünkü bilgisi yetersiz

hakan rezil rüsva oldun daha konuşma

kendini unuttur her zaman ki tahminlerinin boş çıktığından sonra yaptığın gibi

bendesliga 2 DE 22 yıl top oynamana da başlıcam şimdi

herkes cedcuya söverken sen savundun

bu gece de herkes cedcuya kızgın ve yine sövüyor

arada sen de kaynamadan git 2 döner kes
Isin gercegini anlatmak gerekirse tam bir türk profilini uyguluyorsun.

Türk milletinin cogu iste bu: Baskalarinin lafini istedigi gibi anlayip farkli sekilde yanistmak ve dalga gecmek. Sen hayatinda ne elde ettin? Evinden cikmayan bir tipsin kesin. Sacma sapan konusuyorsun sadece.

Bundesliga 2 de oynamis diyorsun. Kim sana bunu demis bir kere? Futbolun Fsinden anlasan veya hayatinda futbol oynamis biri olsan gencler Bundesliga ve A takiminin katildigi Bundesliga nin arasinda ki farki bilirsin. Zavallinin tekisin.

Herkes Chedjou'ya söverken savunmusum, e ne olacak? Herkes Sabri'ye ve Aydin'a söverken sizler de savunudnuz? Ne yapacagiz simdi?

Mal senin tanitimindir hiyar. Hiyar ve mal demek sana serbest heralde.

Gelmissin ergen gibi Chedjou icin bunu dedin gol yedirdi diyorsun. Ulan isin gücün mü yok senin? Biz sana Sabri ve Aydin hakkinda yaptigin skandal yorumlarini yüzüne vuruyormuyuz. Iste senin dürüstlügün bu kadar, agir malin tekisin, üstüne troll.

Sabriyle ilgili ne yorumum var ki yuzume vurucaksin, "bugun gunlerden ASIST" lafini mi, pathetic
Aydinla ilgili istedigini soyle bi bok olmadi aydindan, ama yetenekli oldugu gercegini ve 2012de cikis yaptiginda yeterince sans bulmadigi gercegini degistirmez
cocuk gibi konuyu degistirme ayrica
repeat after me
chedjou maci katletmez zannediyordum
sabri maci katleder zannediyordum
yanildim
sandigimin aksine futboldan anlamiyorum
ve herkesten kafa sheaptigim icin ozur diliyorum
--
bu texti copy edeceksen cvp ver yoksa mesgul etme

Sabriyle ilgili ne yorumum var ki yuzume vurucaksin, "bugun gunlerden ASIST" lafini mi, pathetic
Aydinla ilgili istedigini soyle bi bok olmadi aydindan, ama yetenekli oldugu gercegini ve 2012de cikis yaptiginda yeterince sans bulmadigi gercegini degistirmez
cocuk gibi konuyu degistirme ayrica
repeat after me
chedjou maci katletmez zannediyordum
sabri maci katleder zannediyordum
yanildim
sandigimin aksine futboldan anlamiyorum
ve herkesten kafa sheaptigim icin ozur diliyorum
--
bu texti copy edeceksen cvp ver yoksa mesgul etme
Sabri ve Yasin dedigim gibi buna dahil macini katletmedi mi? Bunlari da mac öncesi söyledigimi anlatsana hadi?

Ve ben senle burda futbol tartisiyorum he? Cidden aklima tüküreyim iste. Böyle mal birisin iste. Isine geleni söyle.

Bir iki gereksiz futbolcu için birbirinizi kırmayın lütfen. Neyse filim izleyim ben

az kaldi kufur geliyor galiba

oooooooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:
Isin gercegini anlatmak gerekirse tam bir türk profilini uyguluyorsun.

Türk milletinin cogu iste bu: Baskalarinin lafini istedigi gibi anlayip farkli sekilde yanistmak ve dalga gecmek. Sen hayatinda ne elde ettin? Evinden cikmayan bir tipsin kesin. Sacma sapan konusuyorsun sadece.

Bundesliga 2 de oynamis diyorsun. Kim sana bunu demis bir kere? Futbolun Fsinden anlasan veya hayatinda futbol oynamis biri olsan gencler Bundesliga ve A takiminin katildigi Bundesliga nin arasinda ki farki bilirsin. Zavallinin tekisin.

Herkes Chedjou'ya söverken savunmusum, e ne olacak? Herkes Sabri'ye ve Aydin'a söverken sizler de savunudnuz? Ne yapacagiz simdi?
abuk sabuk konuşma sana sosyal yaşantımı ve iş hayatımı mı anlatayım

cedcu bjk maçında gol yedirir dedin 2 tane nur topu gibi gol yedirdi

seni tebrik ediyorum başarından dolayı

gerçekten 1 bok anlamıyorsun futboldan

Hadi devam ediyorsak senin Eren Derdiyok hakkinda söylediklerini de anlat bakalim. Eger böyle sacma sapan ergence sen bunu dedin sunu dedinle devam ediyorsak, buyur top sende.

Acikla bakalim Sabri hayranligini, Aydin hayranligini, Semih hayranligini, Eren'e söylediklerini..

Hayri Cund

Son düzenleme:
abuk sabuk konuşma sana sosyal yaşantımı ve iş hayatımı mı anlatayım

cedcu bjk maçında gol yedirir dedin 2 tane nur topu gibi gol yedirdi

seni tebrik ediyorum başarından dolayı

gerçekten 1 bok anlamıyorsun futboldan
Biraz adamlik ve utanma olsa insanlarin söyledigini carptirmazsin bir kere. Adamliktan uzak kalmissin demektir, birak kimin neden anladigini, adam ol bir kere. Komik olacam diye adamligini unutma ve iftira atma millete.

Biraz adamlik ve utanma olsa insanlarin söyledigini carptirmazsin bir kere. Adamliktan uzak kalmissin demektir, birak kimin neden anladigini, adam ol bir kere. Komik olacam diye adamligini unutma ve iftira atma millete.
ulan sen hiç tanımadğığın insanların sosyal yaşantısı ve iş hayatı hakkında atıp tutarken adam mı oluyorsun da adamlık dersi veriyorsun

ben senin yazdığın cedcu övgülerine laf ediyorum hiç olmazsa

yani ispat edebildiğim şeyelere laf ediyorum

cidden dengen bozuldu senin de savunduğun adamlar gibi

Hadi devam ediyorsak senin Eren Derdiyok hakkinda söylediklerini de anlat bakalim. Eger böyle sacma sapan ergence sen bunu dedin sunu dedinle devam ediyorsak, buyur top sende.

Acikla bakalim Sabri hayranligini, Aydin hayranligini, Semih hayranligini, Eren'e söylediklerini..

@Hayri Cund

ne diyon saban
konuyu degistirme
konu senin bi bok bilmedigin halde bilmis gibi gezmen
o yuzden bisey dediginde 15 kisi tassak geciyor
sabriye hayranligim yok bunu demek icin agir mal olmak gerek
semih ve aydin icin de futbol kulturu olan ve kendini avrupali sanan cahil kiro almanci olmayan her futbolsever altyapiya deger verir, ben de aydindan umutluydum olmadi. Semihin 12-13 performansina doneceginden de unutluyum olmazsa da olmadi derim. Sen daha 6 milyon verilen chedjounun kotu degil cok kotu stoper oldugunu cozemedin 3 yildir (hatta daha fazla cunku lille taraftariymissin, weird)
o yuzden ya konuda kal ya da cirpinma

ulan sen hiç tanımadğığın insanların sosyal yaşantısı ve iş hayatı hakkında atıp tutarken adam mı oluyorsun da adamlık dersi veriyorsun

ben senin yazdığın cedcu övgülerine laf ediyorum hiç olmazsa

yani ispat edebildiğim şeyelere laf ediyorum

cidden dengen bozuldu senin de savunduğun adamlar gibi
Ben kimin is hayati ve sosyal hayatina laf etmisim iste tam dedigimi ispatliyorsun yine. Sana sen ne elde ettin de baskalari ile dalga geciyorsun diyorum? Kim sana dalga gecmi hakki veriyor he sen kimsin olm?

Birde utanmadan insanlarinin lafini carpitiyorsun birde sen adam olacaksen he? Bas git arkadas, utanma yok bir kere.

Ortalikta yalan konusarak gurur duy simdi, cok iyi sey yapiyorsan yalan söyleyerek.

golü çaktı diyor ya hahahahaha ya atın şu malı galatasaray'lı bile değil talisca gol attı diye çıldırıp mention attı bana sevinçten, takoz beyinli hala utanmadan konuşuyor rezil rüsva oldun bu gece bundan sonra herhangi bir kişi bile seni adam yerine koymayacaktır yol yakinken ara ver kendini geliştir biraz beynindeki öğrümcekleri temizleyip öyle gel tavsiyemdir sana hadi güle güle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt