#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum yapmayayım diyorum ama sürekli beceriyorsun bunu bozmayı.

Senden tek bir ricam var. Allah rızası için susar mısın?

Bir şekilde irtibata geçip fikirlerini beğenmediğin herkese alıntı yapmamalarını rica edeceğim. Karşılığında da sadece senden bir daha BEN DEMİŞTİM alt metnini içeren bir ifade kullanmamanı rica ediyorum.

Cidden yoruldum. Biz anlamayalım sen anla sorun değil. Ama lütfen...

Susmuyorum arkadas sana mi soracam? O gün ahkam kesmeyi biliyordunuz. Ben uzun süredir 'Ben demistim' fln da demiyorum baskalari gibi. Ama o gün ötmeyi bilenler, bugün girip yine ötmeyi bilsinler ozm.

Simdi daha fazlada alinti yapma, cok koyuyor sana heralde. Zoruna gidiyor iste gercekler, öyle bir gidiyorki, kuduruyorsun.

Son düzenleme:
Susmuyorum arkadas sana mi soracam? O gün ahkam kesmeyi biliyordunuz. Ben uzun süredir 'Ben demistim' fln da demiyorum baskalari gibi. Ama o gün ötmeyi bilenler, bugün girip yine ötmeyi bilsinler ozm.

Simdi daha fazlada alinti yapma, cok koyuyor sana heralde. Zoruna gidiyor iste gercekler, öyle bir giiyorki, kuduruyorsun.

Diyorsun üstteki mesajını bak

Ben burda kötü dedigimde hepsi bir olup bana saldirmayi biliyorlardi.

BEN dili. Ben demiştim klavyeye gizli özne olarak yansımış.

Sus dediğim bunu bırak Sneijder'i güzelle, Chedjou'da ki incelikleri gör umurumda değil.

Futbol bilgini satma çabalarını bırak. Günlük yorum yapana da saygı duy, daha derin analiz yapana da, yapıyormuş gibi görünene de. O da sana düşmez. Her tartışmamız aynı yere varıyor ve sonuç 0. Sonucu 0 olan her iş saçmalıktır. Sıfır olmasın artık. Diyorum gerekirse konu açarım, tek tek konuşurum kimse sana ben demiştim diyorsun demeyecek bundan sonra sen de bizim şikayetimizi kaale alıp daha BİZ DİLİ ile yorum yapacaksın.

Hem biz gerilmeyeceğiz hem sen.

Diyorsun üstteki mesajını bak

Ben burda kötü dedigimde hepsi bir olup bana saldirmayi biliyorlardi.

BEN dili. Ben demiştim klavyeye gizli özne olarak yansımış.

Sus dediğim bunu bırak Sneijder'i güzelle, Chedjou'da ki incelikleri gör umurumda değil.

Futbol bilgini satma çabalarını bırak. Günlük yorum yapana da saygı duy, daha derin analiz yapana da, yapıyormuş gibi görünene de. O da sana düşmez. Her tartışmamız aynı yere varıyor ve sonuç 0. Sonucu 0 olan her iş saçmalıktır. Sıfır olmasın artık. Diyorum gerekirse konu açarım, tek tek konuşurum kimse sana ben demiştim diyorsun demeyecek bundan sonra sen de bizim şikayetimizi kaale alıp daha BİZ DİLİ ile yorum yapacaksın.

Hem biz gerilmeyeceğiz hem sen.

Evet simdi Ben demistim diyorum inadina.

O günler ben dogru sekilde laf anlatmaya, analiz yapmaya calisip birseylerin altini ciziyordum. He gel gör ki dediklerim cikiyor, normalde o bazi kisilerin - aralarinda sende varsin - o gün ki mesajlari cikarip yüzüne vuracaksin. Cünkü onu hakedenler var. O gün resmen ben degil, onlar futbol profesörü gibi yorum yapip birde hakaret etmeyi biliyorlardi.

Neyse konu dagilmasin, her haksiz ciktiginiz olayda olayi kisiele döndürüp baska yerlere cekiyorsun.

Konusun bakalim, mutlu oldunuzmu Semih oynadigi icin? Hala Balta iyi diyen varmi? Sabri bu takimin en iyi beki mi hala? Her topu rakibe atiyor..

Eger evet diyorsaniz, biraz ilginizi futbola ya arttirin, ya tamamen kesin analiz konularinda. Bu sözlerim o bazi kisiler icin. Yoksa forumda sifir önyargi ve düzgün sekilde yazan kisilere hic bu üslubu kullanmiyorum.

KONU SEMIH!

Evet simdi Ben demistim diyorum inadina.

O günler ben dogru sekilde laf anlatmaya, analiz yapmaya calisip birseylerin altini ciziyordum. He gel gör ki dediklerim cikiyor, normalde o bazi kisilerin - aralarinda sende varsin - o gün ki mesajlari cikarip yüzüne vuracaksin. Cünkü onu hakedenler var. O gün resmen ben degil, onlar futbol profesörü gibi yorum yapip birde hakaret etmeyi biliyorlardi.

Neyse konu dagilmasin, her haksiz ciktiginiz olayda olayi kisiele döndürüp baska yerlere cekiyorsun.

Konusun bakalim, mutlu oldunuzmu Semih oynadigi icin? Hala Balta iyi diyen varmi? Sabri bu takimin en iyi beki mi hala? Her topu rakibe atiyor..

Eger evet diyorsaniz, biraz ilginizi futbola ya arttirin, ya tamamen kesin analiz konularinda. Bu sözlerim o bazi kisiler icin. Yoksa forumda sifir önyargi ve düzgün sekilde yazan kisilere hic bu üslubu kullanmiyorum.

KONU SEMIH!

KONU DIŞI GENEL YORUMUM
Beğenebilir sana ne. Futboldan anlamayabilir bu da sana düşmez.

Sen anlayabilirsin bu da olabilir. Bize ne ama mesajlarında ego sorunu görüyorsak bunu uyarmak da hakkımız. Zira biri fikir ve bilgi seviyesini diğeri karakteri gösterir. Ben bilgisiz olabilirim bunu da şerefle kabul ederim. Yanıldım derim. Sen bir şekilde konuyu oradan oraya atıp geveliyorsun lafı.

SEMİH ÖZELİNDE:

Semih berbat durumda. 2 yıldır.

Ama Sneijder de kötü ise ve kötü olmasını bahaneler ile sen örtüyorsan sırf sevdiğin için birileri de Semih'i sevip ona göre taraflı yorum yapabilir. Sen de nasıl bu adamların kredisi yüksek ise birilerinde Semih'in yüksek olabilir bunu kabullenemiyorsun. Ayrıca çoğu kişi de sen senin başkalarına yorumlarının nasıl algılandığını algıla diye savunmadığı veya daha farklı tondan savunabileceği fikirlerin yorumunu dramatize ederek yapıyor.

Hiç bir konuda bağnaz olma. BEN BURADA 3 AY ÖNCE SNEİJDER ile de ilgili farklı şeyler yazıyordum sen de layk atıyordun onları da hatırlıyorum. Şu an beğenmiyorum duruşunu, konuşmalarını, gidişini ve farklı yazıyorum. Semih ile ilgili de istesem 10 tane bahane sayarım (2 senedir az oynatıldı, 2 kere beyin travması geçirdi, sakatlıkları oldu vs diye ama kötüyse beni taraftar olarak o kısmı ilgilendirir. O zaman beğenmem şu an beğeneceğim anlamına da gelmez.) NOKTA.

KONU DIŞI GENEL YORUMUM
Beğenebilir sana ne. Futboldan anlamayabilir bu da sana düşmez.

Sen anlayabilirsin bu da olabilir. Bize ne ama mesajlarında ego sorunu görüyorsak bunu uyarmak da hakkımız. Zira biri fikir ve bilgi seviyesini diğeri karakteri gösterir. Ben bilgisiz olabilirim bunu da şerefle kabul ederim. Yanıldım derim. Sen bir şekilde konuyu oradan oraya atıp geveliyorsun lafı.

SEMİH ÖZELİNDE:

Semih berbat durumda. 2 yıldır.

Ama Sneijder de kötü ise ve kötü olmasını bahaneler ile sen örtüyorsan sırf sevdiğin için birileri de Semih'i sevip ona göre taraflı yorum yapabilir. Sen de nasıl bu adamların kredisi yüksek ise birilerinde Semih'in yüksek olabilir bunu kabullenemiyorsun. Ayrıca çoğu kişi de sen senin başkalarına yorumlarının nasıl algılandığını algıla diye savunmadığı veya daha farklı tondan savunabileceği fikirlerin yorumunu dramatize ederek yapıyor.

Hiç bir konuda bağnaz olma. BEN BURADA 3 AY ÖNCE SNEİJDER ile de ilgili farklı şeyler yazıyordum sen de layk atıyordun onları da hatırlıyorum. Şu an beğenmiyorum duruşunu, konuşmalarını, gidişini ve farklı yazıyorum. Semih ile ilgili de istesem 10 tane bahane sayarım (2 senedir az oynatıldı, 2 kere beyin travması geçirdi, sakatlıkları oldu vs diye ama kötüyse beni taraftar olarak o kısmı ilgilendirir. O zaman beğenmem şu an beğeneceğim anlamına da gelmez.) NOKTA.

Fazla okumadim yazdigini cok gereksiz biri oldugundan gözümde. Ama herkes istedigini begenip begenmeyebilir, dogru. Ama iste ozm karsi argümanlarla gelince sIkIlIp mal gibi ahkam kesmeyecekler, kisisellestirip hakaret etmeyecekler. O kisiler kimler iyi biliyorlar onlar, sende biliyorsun.

Bu mac en az 3 kritik mudahalede bulundu ben begendim. Chedjoudan daha iyi

Fazla okumadim yazdigini cok gereksiz biri oldugundan gözümde. Ama herkes istedigini begenip begenmeyebilir, dogru. Ama iste ozm karsi argümanlarla gelince sIkIlIp mal gibi ahkam kesmeyecekler, kisisellestirip hakaret etmeyecekler. O kisiler kimler iyi biliyorlar onlar, sende biliyorsun.

Oku adam gibi. Okuman var. Diğer mesajlarımızı nasıl didik didik edip okuyabiliyorsan bunu da okuyabilirsin.

Net bir cevap ver. Sabit fikrimizi değiştir işte sana varsa ön yargımızı yıkmak için fırsat.

Gelen giden Hakanı tokatlıyor

Yazık valla : (

Semihe geleceksek yedirdigi gol dışında o kadar kötü değildi. Hava toplarda çok etkisiz kaldı yalnız.

Semih semih diye ağlanacak bir durum yoktu bugün bambaşka daha ciddi sıkıntılar var.

derbide forma sansi bulmaz umarim

bugüne kadar semihin birkere bile korner topuna kafa vurduğunu gören varmı. bunun olduğu takıma sürekli yan orta çalışacan iki toptan biri gol olur. dün 3 orta geldi üçünede vurdu adamlar ikisi gol oldu biri direği sıyırdı.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala kız gibi, hala bütün savuşturduğu toplar rakibe. Kafasıyla top indiriyor (nadir de olsa), etrafında rahatsız eden 1 adet rakip bile yok. Rahatlıkla kafasıyla topu bizim topçulardan birine indirebileceği yerde mal gibi topa rastgele kafa atıyor.

kasimpasa icin belki yeterli bizim icin cok hafif kalan bir oyuncu semih pambuk. dikatimi ceken olay ise bu zamana dek hangi stoperle oynasak hep hava hakimiyeti karsi tarafda oluyor, ya hep yanlis zamanlama ile kafa toplarina cikiyor yada adamlarindan cok uzakta kaliyor bizim stoperler. devre arasi acilen iki yabanci stoper sart bu takima

Nerde o cok objektif üyeler yahu? Nedense konuya dahi girip kötü oldugunu yazamiyorlar.

Ama sözde biz Sneijder seviciyiz. Yeri geldiginde gecen Semih'in iyi oynadigini ama yinede vasat oldugunu yazan biziz. O gün laf sokanlar elestirmeye bile giremiyorlar.

Bu kadar yüzsüz insanlar iste.

Boyun kısa olabilir eyvallah ama sen stopersin arkadas nerde durcagini bil dogru zamanda zıpla su hava toplarina.1.74luk De Jong bile senden daha iyi hava toplarinda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih Kaya stoper artıları : bire birde idare ediyor. Temposu stoper için fena sayılmaz. İyi niyetli ve kalbiyle oynamayı çalışan Galatasaray lı birisi.

Eksikleri : kademe konusunda vasat. Hava toplarında zamanlama ve yine kademe anlayışı çok kötü. Çevre kontrolü ve saha komple görüşü yok gibi. Pass tercihleri çok tehlikeli ve yanlış ki bir çoğunda takım arkadaşını zora sokuyor.

Sonuc: Galatasaray stoperi mi diye sorgusunu gectim de acaba birinci lig stoperimi o sorgulanmalı. Almanya'da ikinci ligde forma yüzü görmesi mümkün değil mesela kesinlikle.

Nerde o cok objektif üyeler yahu? Nedense konuya dahi girip kötü oldugunu yazamiyorlar.

Ama sözde biz Sneijder seviciyiz. Yeri geldiginde gecen Semih'in iyi oynadigini ama yinede vasat oldugunu yazan biziz. O gün laf sokanlar elestirmeye bile giremiyorlar.

Bu kadar yüzsüz insanlar iste.

Evet hala Chedjou'dan iyi bana göre açık açık da yazıyorum. Buyur ne diyeceksin?

Chedjou gamsız, ruhsuz senede 2.3 Milyon Euro'yu afiyetle cukkalayan dengesiz herifin teki. Bu adam alt yapıdan çıktı 2012 ve 2013 senelerinde çok da iyi oynadı. Dany ile bile sırıtmadı.

Chedjou Fransa'da Fotomaç tarafından sezonun 11'ine girmiş diyeceksin şimdi de. O da iyiyse geçmişte ben alt yapıdan çıkardığımız adama ikisi de kötü olduğunda o krediyi veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt