Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Chedjou'ya gore artilari nedir peki senin gozunde?Evet hala Chedjou'dan iyi bana göre açık açık da yazıyorum. Buyur ne diyeceksin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou'ya gore artilari nedir peki senin gozunde?Evet hala Chedjou'dan iyi bana göre açık açık da yazıyorum. Buyur ne diyeceksin?
Chedjou'ya gore artilari nedir peki senin gozunde?
Begenilmeyen Emre diyor. Emre'yi begenmeyen sendin yahu adam. Biz burda sürekli haksizlik yapiliyor cocuga diyip durduk sen laf atarken.
- Bizde çok iyi iki sezonu var.
- Daha çabuk.
- İkisi de hava toplarında kötü. Semih de güçsüz Chedjou daha kalıplı olmasına rağmen o da iyi değil.
- Semih tekmeye kafa uzatır Chedjou tekmeyi bırak ikili mücadele gördü mü 10 metre öteden takip eder.
- Senede 2 kafa golü atıyor diye, ve 5 metre değil 10 metre önüne pas atıyor diye iyi futbolcu olmuyor.
- Alt yapıdan çıktı bu da bir pozitif ayrımcılık gerektirir. Her kulüp alt yapıdan gelene değer verir dünya da. Bizde iyi olduğu dönemde bile kendini geliştiremedi.
Beğenilmeyen EMRE GİTTİ ÇATIR ÇATIR OYNUYOR LA LİGA DA.
Biz de 2 hafta oynatıldı, 5 maç yok. Oynadığı ilk vasat maçta babylade deniyor. Sneijder için etrafında anlayabileceği adamlar yok oynayamıyor denir Emre için olunca beyinsiz futbol cahili Kuzey Güney seyrediyor bak hele denirdi.
Sevilen ismin formu kötü ise başkaları suçlu, sevilmeyen veya marka olmayan isim kötü durumda ise günah keçisi ise hep aynı.
Sneijder'i, Podolski'yi, Muslera'yı (geçen sene)formu berbat oldukları dönemde eleştirmeyip başkalarına bağlayanlar, bu adamları yerin dibine sokma hakkına da sahip değiller. Taraftar'ın görevi takımı kafasında yerli yabancı, seviyor & sevmiyor diye ayrıştırmak değil takımı desteklemek kötüye kötü, iyiye iyi diyerek fikrini iletmektir sadece.
Türkiye'de ise sürekli hizipçilik kasılıyor.
Bizde iki sezon iyi oynadigini kabul etmiyorum, Ujfalusi ile sezon'da iyi oynamisti, ondan sonraki sezon'da Dany ile beraber cok'da iyi degillerdi.
Chedjou'dan cabuk olmasina ragmen, bu suratini 1 kere bile kullanamiyan bir kisidir Semih
Chedjou, Kafa toplarinda Semih'den iyidir, Semih'in 1tane faulsiz kafa topu kazandigini gormedim ben.
Semih tekmeye kafa uzattigi icinmi bu kadar cahil oldu? Kafani tekmeye vurmana gerek yok, adam gibi defans yaptigin surece.
Chedjou'nin artilarini bu kadar kucumsuyorsun, yok boyle iyi oyuncu olunmaz diyorsun, hatali konusuyorsun.
Alt Yapi'dan cikan oyuncuya pozitif ayrim olmaz, kotu oyniyan ve iyi oyniyan vardir, iste bu yuzden on yargili davraniyorsun, senin gibi dusunenlerden yuzunden sabri 20 senedir, aydin 10 sene ekmek yedi bu kulupten, aman evlad dokunmayin.
Her mac hata yapan adami elestirmicezde bruma'yi mi elestirecegiz? Boyle bir dusunce olamaz.
Futbol'cunun kredisi vardir, Semih o kredi'yi Astana macinda harcamistir, ona tahamullumuz kalmadi.
Nasilmis bos bos sallayip durmak? Nasilmis itiraf atmak? Dogru degilmis dimi. Bak nasil kudurdun hemen. Acaba sen hic yaptinmi bunu he? Umarim anlamissindir. Sizler bunu hep yaptiniz son gecmis dönemde.
Lan man deme fena olursun sonra.
Sen bir kere kimsin ki tanimadigin kisilikleri sorguluyorsun? Sürekli 'biz biz biz' konusmandan bile ne kadar hakli oldugum ortaya cikiyor. Sürekli genelleme yapmaya calisiyorsun ama senin dedigini yapan 4-5 gereksiz, her tartismada argümansiz kalan ayni kisiler. Sende öylesin.Şu an değil her an deli ediyorsun insanı.
Senin yaptığın şeyi sana iade ettik forum olarak. Bir kişi anlatamadı, 1000 kişi anlatmaya çalıştı anlamadın. Hala anlamıyorsun. Psikolojik destek herkesin ihtiyacı. Ben aldım kafama takılan değiştirmek istediğim konularda. Git sende al ve ilk olarak
kocaman gereksiz egonu masaya yatır bir orada. Tek başına çözebileceğin bir mesele gibi gözükmüyor zira. Bir kişiye bunu 1 kişi değil 1000 kişi söylüyorsa diğerlerinin karakterini sorgulamadan önce çuvaldızı kendine batıracaksın. Değil 1000, sen dahil 1 kişi bana bir şey dediği zaman normalde hata bendedir diyen biriyim. Evet beni çıldırttın.
Sen bir kere kimsin ki tanimadigin kisilikleri sorguluyorsun? Sürekli 'biz biz biz' konusmandan bile ne kadar hakli oldugum ortaya cikiyor. Sürekli genelleme yapmaya calisiyorsun ama senin dedigini yapan 4-5 gereksiz, her tartismada argümansiz kalan ayni kisiler. Sende öylesin.
Simdi uza, seni cildirtmaya gerek yok, gram bi halttan anladigin yok. Sana karsi da bu tavrim degismeyecek. Forumda böyle konustugum tek üyesin, en fazla 2.
Benim de hayatımda böyle konuştuğum ilk insansın. 4-5 gereksiz dediğin adam hayat görüşü olarak da nitelik olarak da senden 10 misli üstün adamlar tanıdığım kadarı ile. Kendimi katmıyorum o isimlere.
Bir halttan anlamayan da sensin. Anlamadığım milyon konu var ama senin insan ilişkisinden zerre anlamayan bir egoist olduğun konusunda 100% eminim. Adımdan bile bu kadar emin olamazdım.
Tatmin oluyorsan evet öyleyim, hadi bak dalgana simdi. Kimin neden anlamadigini gecmis yorumlar gösterir, tabi uzun süre burda olanlar.
Uzun süre burada olan üyelerin %80'i senin zaten üzerime geliyor karaktersizler dediğin adamlar.
Bu forumda sen yokken o dediğin adamlar vardı. Hepimize de sardılar ama bir kişi bile alınıp gocunmadı. Alınanlar da söylemedi, olsun dedi.
Sen kin tutarak hareket ettiğin ve sürekli gergin olduğun için üzerine gidiliyor diyorum 6 aydır ama anlatamıyoruz ki.
Kaç senelik üyeyim anlaşamadığım, kavga ettiğim insanlar ile bile bir saygı sınırını bulmuşumdur. Seninle arıyoruz, çabalıyoruz ama yok. Ben hayatımda bu kadar diayaloğa girip sonuç alamadığım insan görmedim.
Net konuşuyorum hayatımda tanıdığım en iletişim sınırları içinde uzlaşamadığım adam sen oldun. Senin için de böyle olabilir.
Eğer bir gün gelip benim de hatalarım var deme erdemini gösterirsen ben dahil eleştirdiğin o bütün isimler seninle yine konuşur.
Neyse neyi anlatıyorum ki ben buna cevap veremeyeceğin için yorum yazmasın. Çünkü içinde manipüle edebileceğin bir öge yok mesajın.
Alinti yapma, rica ederim. Yemin ederim okumuyorum bile.
Okumuyorum. Tek cümle olunca ister istemez okuyorum. Ama uzunlari okumuyorum. Okusam cevap verecem ama o kadar gereksiz birisin ki gözümde, cevap vermek dahi istemiyorum.Deli gibi okuyorsun bırak şimdi. Cevap veremeyeceğin yerden olunca R-VİTES'ten devam edersin anca böyle.
Okumuyorum. Tek cümle olunca ister istemez okuyorum. Ama uzunlari okumuyorum. Okusam cevap verecem ama o kadar gereksiz birisin ki gözümde, cevap vermek dahi istemiyorum.
Simdi alinti yapma.