#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin fikrine saygi olacak tabi. Ama futbolun gercek fikirleri, taraflari da vardir. Ve bu tip fikirler kulübe zarar verir vermistir yillardir.

Bu anlayisla teknik adamlara gerek kalmaz, taraftar yönetir bir kulübü. Semih > Chedjou demek, fikir olsa dahi futbolun gerceklerinden uzaktir.

Uzak da olsa saygı göstermek lazım gelir. Herkes futboldan iyi anlamak zorunda değil. Ben hiç bir ortamda konuşurken ben futbolu bitirdim demem şahsen. Başkalarının da anlamadığımı söylemesi çok önemli değil. Kendime göre bir fikrim var.

Bence biz fazla abartıyoruz bunu toplum olarak. Benim lafımla Chedjou'yu gönderip, Semih'in üzerine kulüp yapacak değiller.

Yetkim olsaydı Cchedjou'yu Katar'a gönderir, Semih'i de Avrupa'ya git burada enerjini ve algını kaybettin geliştir kapın her zaman açık orada başarılı olursan gurur duyarız derdim.

İkisi yerine de adam aldırırdım. Yetkim yok ikisi 5 yıldır oynuyor ve arasından birini ön plana koymam anlaşılabilir olması lazım.

Semih 25, Chedjou yıl sonu 32 yaşında. Piyasa oluşturup satabileceğin adam da mantıken Şampiyonlar Ligi'nde öyle veya böyle çeyrek final oynamış takımda 21 yaşında direkt oynayan Semih olur nazarımda.

Ama birisi kestirip attığında ben bunu böyle uzun uzadıya yazacak azmi görmüyorum kendimde. Belki böyle daha fazla oturmuştur fikrimin temeli.

Sorun şu ki kimsenin fikrinin temeli sorgulanmadan hatalısın/doğrusun kontrası yapılması. Sadece sen değil çok yapılıyor bu. Bana da yapılıyor ve yapınca artık aynı şekilde cevap vermeye başladım son 1 sene içinde.

Uzak da olsa saygı göstermek lazım gelir. Herkes futboldan iyi anlamak zorunda değil. Ben hiç bir ortamda konuşurken ben futbolu bitirdim demem şahsen. Başkalarının da anlamadığımı söylemesi çok önemli değil. Kendime göre bir fikrim var.

Bence biz fazla abartıyoruz bunu toplum olarak. Benim lafımla Chedjou'yu gönderip, Semih'in üzerine kulüp yapacak değiller.

Yetkim olsaydı Cchedjou'yu Katar'a gönderir, Semih'i de Avrupa'ya git burada enerjini ve algını kaybettin geliştir kapın her zaman açık orada başarılı olursan gurur duyarız derdim.

İkisi yerine de adam aldırırdım. Yetkim yok ikisi 5 yıldır oynuyor ve arasından birini ön plana koymam anlaşılabilir olması lazım.

Semih 25, Chedjou yıl sonu 32 yaşında. Piyasa oluşturup satabileceğin adam da mantıken Şampiyonlar Ligi'nde öyle veya böyle çeyrek final oynamış takımda 21 yaşında direkt oynayan Semih olur nazarımda.

Ama birisi kestirip attığında ben bunu böyle uzun uzadıya yazacak azmi görmüyorum kendimde. Belki böyle daha fazla oturmuştur fikrimin temeli.

Sorun şu ki kimsenin fikrinin temeli sorgulanmadan hatalısın/doğrusun kontrası yapılması. Sadece sen değil çok yapılıyor bu. Bana da yapılıyor ve yapınca artık aynı şekilde cevap vermeye başladım son 1 sene içinde.
bu arda sadi denilen manyaga ne zaman ceza vereceksiniz .ben bunun takıntısını cekmek zorunda mıyım

piskolojik durumundan ötürü degerlendirmeye alırlar herhalde.

takintilarla.jpg

harbiden hastasın ,prozac ic rahadlarsın

Forum bazen beni şişırtıyor.

Ben burda en başından biri semihin yetersiz galatasarayın topçusu değil derken

Beni kuş olmakla itham edip chedden iyiydir diyenler

Şimdi adamı gömüyor.

Turnosol kağıdı gibisin semih !!!

vızılda arda,senden daha önemli ıslerim var.by

Semih Chedjoudan daha sert.

Chedjou gördüğüm en yumuşak zenci stoper olabilir.

Yumuşak olmakla gamsız olmak farklı şeyler. Chedjou sehimten kesinlikle daha sert bir oyuncu ikili mücadelelerinde bunu net bir şekilde görüyorsun ama chedjou bazen umursamıyor aradaki fark bu.

rezil futboluna tekrar geri döndü

2 sezondur Semih'in oynadığı her maça en az 1-0 yenik başlıyoruz. O takıma girene kadar herşey yolundaydı. Takımın Semihli ve Semihsiz gol yeme ortalamasını çıkarabilecek biri var mı. Senelerdir defans genel olarak rezalet ama Semih ayrı bir facia. Üstüne bir de Sabriyi koyarsan yanına, küme düşmek garanti. Anlamıyorum küme düşen Hannover'den 2 milyona gelen stoper Türkiye liginde Cannavaro kesilirken biz niye 4.5 milyon euroya yerli stoper alıyoruz. Madem aldık niye oynatmıyoruz. (Serdar'dan ben kısmen umutluyum, defans kadromuz o kadar kötü ki Serdar Aziz içlerinden en iyisi olur, yeterki oynasın)

Semih takıma girene kadar herşey yolundaydı evet. Her maç tek kale top oynuyorduk tonlarca pozisyona gidiyorduk,yine duran top, yan toptan yemiyorduk goller. Sorunu hep yanlış yerde arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt