#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene 14 tane kafa gölü yemişiz

... çocuğu seni

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin oynadigin topa tüküreyim, sonra icine sicayim ve nihayetinde üzerine iseyeyim.

Rezil herif. Mal.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

SENİN abv demeden uyumak ıstemedım semıhcıgım ıyı geceler

Yediğimiz ilk golde adama refakat ediyor resmen zıplamak aklına mı gelmiyor nedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bi ara amadrid, inter falan deniyordu şimdi satışa çıkarsak 1 milyon euro veren çıkarmı acaba. sezon sonu stoperde büyük temizlik yapmamız lazım. bu, hakan, chedju hepsi gönderilmeli. ama gitmeyecek tabi ki. emekli olana kadar evlat kontenjanından sömürme hakkı var kulübü.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbolculara artık kızmıyorum kapasiteleri bu !! kızacağınız yer yönetim !! yönetim tercihleriyle başarı yada başarısızlığı belirler !! parasızlıktan ağladılar o yüzden transfer yapamadık dediler peki çalık ? 4.5 milyonluk serdar ? kolbastı oynayan sigtirson ? taraftarın aklıyla alay etmeyi bırakın ve kulübü iyi yönetecek kişilere bırakın !! artık yeter koskoca galatasarayı rezil ettiğiniz !!

Sırf sana yazmak için girdim foruma...

Ya sen ne kadar yeteneksiz ne kadar kapasitesiz çapsız sığ bi futbolcusun..

Evlat kontenjanından devam milyon euro almaya

Tudor'un gelisiyle birakin ilk 11'i 18'e bile giremeyecegini dusunuyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tudor semih yumoşuna daha forma vermez umarım. ahmet gibi savaşçı oyuncuları sever.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor banko 11'de oynatır bence. Bakalım Tudor'un gelişi performansını nasıl etkileyecek.

herkes tudor chedju malını oynatır semihe şans vermez gibi yorumlar yapmış belkide böyle hayaller kurdukları için böyle konuşuyorlar ancak tudorun semihi oynatmama ihtimali yok elimizdeki en iyi stoper serdardan sonra.

bence balta kesik yiyecektir.

Mancini dönemi sağ bekte iş yptı sonra kimse oynatmadı büyük problemler var bizim kulüpte

Hakan gider.

Semih-Ahmet yapacaktır Serdar dönene kadar. Üçlü oynarsa Chedjou'yu koyabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt