#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu forumda 50 tane semih zarari video koydum , gordugum kadariyla onyarginizdan izlememissiniz

adam tam bir negatif gamechanger , aldigimiz maclari verdirmis .. nasil bu adam oynar diyorsunuz anlamiyorum , bu , ched ve balta hic bir kosul ve durumda oynamamak zorunda

tabi eger ligin kalaninda bir sans bir umut kovaliyorsak .. serdar in koray in sakat olmasi bu rezillerin oynamasini mesrulastirmaz , hele "baska adam mi var" lafi sacmaligin dibi ,iste bu laf yuzunden donusumlu olarak kova bir takim haline getiriyorlar bizi

2 mac ched , 4 mac semo , 3 mac balta berbat ediyor .. hala bunlar oynar diyen oluyor

ben bu forumda 50 tane semih zarari video koydum , gordugum kadariyla onyarginizdan izlememissiniz

adam tam bir negatif gamechanger , aldigimiz maclari verdirmis .. nasil bu adam oynar diyorsunuz anlamiyorum , bu , ched ve balta hic bir kosul ve durumda oynamamak zorunda

tabi eger ligin kalaninda bir sans bir umut kovaliyorsak .. serdar in koray in sakat olmasi bu rezillerin oynamasini mesrulastirmaz , hele "baska adam mi var" lafi sacmaligin dibi ,iste bu laf yuzunden donusumlu olarak kova bir takim haline getiriyorlar bizi

2 mac ched , 4 mac semo , 3 mac balta berbat ediyor .. hala bunlar oynar diyen oluyor

Kim kaldı geriye? Ahmet Çalık tek başına mı oynayacak?

Sent from my iPad using Tapatalk

Sol değil de Tudor hocam sağda denesin. Çakılı bek olarak oynar, linnes ofansif olarak yeterince katkı veriyor. Zaten etkili hücumlarımız soldan meyilli. Sabri zarar vereceğine daha iyi olur kanaatindeyim. Semih ortada saatli bomba misali.

Forvetler adam olsa 5 asist falan yapmıştı şimdiye, ilginç.

{taptap}

Güzel orta açtı ama yeteneksiz ve çöp 1 oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir insan soyadıyla bu kadar mı çelişir Allah'ım...

bu çocuğa çok kızıyorum ama bunun suçu pek yok yetiştiren hocanın taaaa... çocuğu sahtekar yetiştirmiş birisi fiziki temas yapınca hemen atıyor kendini ayakta kalmayı ve basit oynamayı yani topu taca kornere atmanın ayıp olmadığını öğretselerdi çok sağlam stoper olurdu
çocuk yetenekli ama hucum oyuncusunu stoper yapmışlar 90. dakikada o ortayı sol ayaklı nice oyuncu yapmaz
yedek olarak
kadroda her zaman bulunabilir sağ bek sol bek ,defans oynar
yada ayakta kalır basit oynar banko stoper oynar

C5YOf_lW8AAgSOM.jpg

Bazı insanlar şanslı oluyor. Bunun şansı Ujfalusi ve Terim hocamın ıııaaahhhh gençlere önem vermek !! tribiydi. Bir sezon Ujfalusi gibi bir orkestra şefi, ve 90 dk koşan bir orta saha(melo'nun en iyi dönemleri) ve kanatlar derken en iyi takımda kendine yer buldu. Hala o dönemin ekmeğini yiyor. Artık güven vermediği bariz olmasına rağmen oynuyor, tabi bir de yokluk da var ondan

Yenilen 12 kafa golünden hatırladığım dördünde, en büyük tehdit olan ve golü atan adamı pozisyonun başından itibaren takip ediyor güya!. Ediyor da ne oluyor?, ya sıçramıyor bile, yahut boşa çıkarak adamın serbestçe kafa vurmasına zemin hazırlıyor, böyle stoper mi olur?. Sırf bu defosu bile Galatasaray' da oynatılmaması için yeterli bir sebeptir. Top kullanma becerisi vasatın altında, rakiple fiziki temasta direnci düşük, pozisyon alma becerisi zayıf, anlık karar vermesini gerektiren durumlarda tercihleri sıklıkla hatalı; bir stoperde aranan özellikler olarak geriye ne kaldı ki?!...

Bunları yazmaktan mutluluk duyduğum sanılmasın, takımda başarılı olmasını en çok istediğim futbolcuların başında gelir, düzgün bir karakter olarak görmüşümdür hep, ayrı konu. Ama olmuyor, olacağı da yok maalesef...

Semihin oynadigi son 10 lig macinda takim tam 13 puan kaybetmis.
Screenshot_19.webp

2. yari 2 kritik top kesti.

3 puana ihtiyacin oldugu bir macta bek oynamasi ise sacmaliktir.

Bugün chedjou ile birlikte derli toplu oynayan sırıtmayan iki isimden biriydi

tapa
a
l
k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt