#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. golde Danymari bir hata yaptı.Bazen çok iyi oynuyor, bazen stoper olup olmadğını tartıştıracak hata yapıyor

yav bi adam kornerde nerde durması gerektiğini, topa nasıl koşması gerektiğini de mi oynayacak öğrenir? Yanlış yapıyorsa yanlış devam eder. Semih 2 yıldır kornerden hiç tehlike yaratamadı. Bu adama nerde durması gerektiğini, nasıl koşması gerektiğini, zamanlamasını hocaları öğretecek. Bu adam stoper üstelik. Çıkmasın bari ileriye kornerde geride dursun.

korner konusu doğru ancak ben bunun birazda semihin kısa bir stoper oluşundan kaynaklandığını düşünüyorum Allah herkese servet çetin cüssesi nasip etmiyorki 3 kişinin arasından çıkıp topa vurasın

hem semih genç bir oyuncu ona yüklenmek doğru değil zamanla daha iyi olacaktır mancini onu belki daha ileriye taşıyabilir ve inşallahda öyle olur temennimiz o

korner konusu doğru ancak ben bunun birazda semihin kısa bir stoper oluşundan kaynaklandığını düşünüyorum Allah herkese servet çetin cüssesi nasip etmiyorki 3 kişinin arasından çıkıp topa vurasın

hem semih genç bir oyuncu ona yüklenmek doğru değil zamanla daha iyi olacaktır mancini onu belki daha ileriye taşıyabilir ve inşallahda öyle olur temennimiz o

Semih'e yüklenmiyorum ki, onu yetiştirenlere yükleniyorum. GG Semih'ten kısa mesela ama zamanlaması çok iyi olduğu için kafa vuruşlarında çok etkili. Basketboldaki rebound hikayesi gibi, boyun kısa olabilir ama doğru pozisyon alıp iyi sıçrarsan her şekilde vurursun kafayı.

Semih'e yüklenmiyorum ki, onu yetiştirenlere yükleniyorum. GG Semih'ten kısa mesela ama zamanlaması çok iyi olduğu için kafa vuruşlarında çok etkili. Basketboldaki rebound hikayesi gibi, boyun kısa olabilir ama doğru pozisyon alıp iyi sıçrarsan her şekilde vurursun kafayı.

bakalım mancini geliştirebilecek mi? zaman herşeyin ilacı mertcan kardeşim göreceğiz

Hava topuna cikmak zamanlama ile alakali bir durum. Cusseyle cok bir alakasi yok.

Semih yapabildiklerini ve yapamadiklarini unutmamali. Topla ileriye cikmamali, cunku o konuda yetersiz. Bos adami gorursen ver, topla oynamak senin isin degil.

Bunun yani sira bazi ikili mucadelelerde cok cabul yikiliyor. Bu zor degil, agirlasma programi yap canim kardesim, bu sorun ortadan kalkar.

Daha genc ve Omer'le elimizdeki en iyi stopper. Ara sira hata yapsa ve eksiklikleri olsada, daha iyisimi var ?

Semihin her maç var böyle hataları ilk değil ki.

Herkes diyor ki yetişecek.

Yav kardeşim yetişecek de A milli takım olsun GS olsun yetiştirme kulübü mü ?

Su turnuvada gol yediğimiz bir çok pozisyonda semihin hatası var.

Macaristan maçı mıydı en son örnek ? Hangi birini hatırlayalım.

Keza GS dada öyle.

Semihin her maç var böyle hataları ilk değil ki.

Herkes diyor ki yetişecek.

Yav kardeşim yetişecek de A milli takım olsun GS olsun yetiştirme kulübü mü ?

Su turnuvada gol yediğimiz bir çok pozisyonda semihin hatası var.

Macaristan maçı mıydı en son örnek ? Hangi birini hatırlayalım.

Keza GS dada öyle.

tamam başkana söyle yarın piqueyi getirsin bize

yerden fena degil ama hava toplarinda sifir

malesef yetenegi sinirli

bi kafa golunu gormeden gidecegiz obur dunyaya, defansta da hic kafayla dogru duzgun top cikartamaz yandan gelen toplarda

Ilerleme kaydetmesine beklerken geriye gitmesini görmek insani üzüyor.:(

Hava topuna cikmak zamanlama ile alakali bir durum. Cusseyle cok bir alakasi yok.

Semih yapabildiklerini ve yapamadiklarini unutmamali. Topla ileriye cikmamali, cunku o konuda yetersiz. Bos adami gorursen ver, topla oynamak senin isin degil.

Bunun yani sira bazi ikili mucadelelerde cok cabul yikiliyor. Bu zor degil, agirlasma programi yap canim kardesim, bu sorun ortadan kalkar.

Daha genc ve Omer'le elimizdeki en iyi stopper. Ara sira hata yapsa ve eksiklikleri olsada, daha iyisimi var ?

Var hocam. Var gerçekten var.

Kumaş olarak Şu fenerin oynatmayı harcadığı Serdar kesimal ile Trabzonlu Aykut bu semihden kat be kat daha iyi defans...

Serdar kesimal kayseri deyken herkes adından söz ediyordu hem havadan hem yerden sağlam bir stoperdi hayatının hatası Fenere gitmek oldu.Orda bitti adam. Ama hala genç oynayacaı bir takıma gitse yine gelişir formunu bulur...

Aynı şekilde trabzonlu aykut.

Adamın Boy fizik tam bir defans ayagıda kötü değil.

Bu 2 si kulüplerinde banko oynasın Milli takımda çok iyi işler yaparlar.

Böyle salak salak yan toplardanda gol falan yemeyizz..

Ama işde Serdar kendini Fenere giderek yaktı.

Aykutda trabzonda oynuyor diye kimse sallamıyor maalesef.

Var hocam. Var gerçekten var.

Kumaş olarak Şu fenerin oynatmayı harcadığı Serdar kesimal ile Trabzonlu Aykut bu semihden kat be kat daha iyi defans...

Serdar kesimal kayseri deyken herkes adından söz ediyordu hem havadan hem yerden sağlam bir stoperdi hayatının hatası Fenere gitmek oldu.Orda bitti adam. Ama hala genç oynayacaı bir takıma gitse yine gelişir formunu bulur...

Aynı şekilde trabzonlu aykut.

Adamın Boy fizik tam bir defans ayagıda kötü değil.

Bu 2 si kulüplerinde banko oynasın Milli takımda çok iyi işler yaparlar.

Böyle salak salak yan toplardanda gol falan yemeyizz..

Ama işde Serdar kendini Fenere giderek yaktı.

Aykutda trabzonda oynuyor diye kimse sallamıyor maalesef.

Aykut uzun degilki. Zamanla ve sicrama gucu cok yuksek. Boyu onun 1.82 felan. Boyu yine Semih'den kisa olan Sivok'un cussesi nasil ? Egemen zar zor 1.80 ?

Cusse fark edebilir. Sonucta daha uzun, daha guclu oyuncuyu marke etmek daha zor duran toplarda. Ama daha onemli olan sicrama gucu ve zamanlamasi.

Aykut uzun degilki. Zamanla ve sicrama gucu cok yuksek. Boyu onun 1.82 felan. Boyu yine Semih'den kisa olan Sivok'un cussesi nasil ? Egemen zar zor 1.80 ?

Cusse fark edebilir. Sonucta daha uzun, daha guclu oyuncuyu marke etmek daha zor duran toplarda. Ama daha onemli olan sicrama gucu ve zamanlamasi.

Uzun değil ama kafa toplarınında çok etkili bir oyuncu fiziğide çok iyi.

Zaten geçen sene 4-5 tane kafa golü vardı yanlış bilmiosam.

Uzun olmasada hava toplarında çok etkili bir oyuncu.

Zaten şu an GS da olsa banko oynatıyor olurdu mancini bence. Elimizden kaçırdık Trabzon aldı...

Aykutun Hollanda ve ilk geldigi doneme bakarak fizigi gelistigi dogru.

Sebebi Hollanda'da dogup buyumesi ve guclu fizigin anahtari spor okulu ve beslenmede oldugunu bilmesi.

Turk oyunculari fizik cok zayif. 1.88lik Burak bile ikili mucadelerde cok cabuk yikilabiliyor. Mehmet Topal disinda Turkiye liginden Milli takima koyabilecegin on libero zor bulursun. Niye ? Fizik acidan kaybedersin.

Tek umudum Alparslan Ozturk'un bu takim'a katabilecekleri. Birde Okay Yokuslu Kayseri'den gidip kendini gelistirmeli, orda gelisimi duracak, yoksa box to box rolunu ustlenebilecek caliskan, guclu ve yetenekli bir isim.

AB serbest kalirsa, sezon sonu gidersin Semih. Ciktigindan beri ustune koyacagina her gun geriye gidiyorsun. Yeter abi bir gram gelismedi hic bir ozelligin. Suan Zan senden fazla hak ediyor formayi.

yav bi adam kornerde nerde durması gerektiğini, topa nasıl koşması gerektiğini de mi oynayacak öğrenir? Yanlış yapıyorsa yanlış devam eder. Semih 2 yıldır kornerden hiç tehlike yaratamadı. Bu adama nerde durması gerektiğini, nasıl koşması gerektiğini, zamanlamasını hocaları öğretecek. Bu adam stoper üstelik. Çıkmasın bari ileriye kornerde geride dursun.

aynen kornerler sikintili. pozisyon almayi gectim adam hava topuna yukselemiyor, yani hava hakimiyeti 0. bizim takimda bide dany var ikisininde hava hakimiyeti 0.

ama dany ikili mucadelelerde en iyi 2 futbolcumuz arasinda. rakibine basar alir topu. fakat tek ozellik malesef stoperlerde ise yaramiyor. komple olmak zorunda

su adamın yetersiz,kalitesiz,yeteneğinin sınırlı oldugunu görmenize rağmen hala niye savunuyorsunuz anlamak mümkün değil.kabul edin adamın kapasitesi bu kadar ve asla bizim takımın stoperi olamaz.

Ilk sezon ne güzel oynuyordu güya. Ondan beri hic gelistirmemis kendisini. Ne futbol anlayisini, ne teknik kapasitesini, nede fizigini.

Aslında yapabilirdi aynı çalımı Varane'de yedi. İyi zamanla yapıp topu kesemeyeceğini görüp bir iki adım geriye atabilirdi.

O hareketi cogu kisi yerdi bence, baya zor bir pozisyondu. Semih'e bu yüzden kizmiyorum ben. Dedigin gibi ayni hareketin benzerini Varane da yemisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt