#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1797482_701835386541826_536188325_n.jpg

BİLGİ | Akhisar Belediye karşılaşması öncesinde oyuncularımızdan Semih Kaya’ya, Kulübümüz tarafından plaket verildi.

öyle plaketmi olur yav

bildiğin kupa vermişler

Sene sonunda bir iki tane daha olcak elinde o plaketten pardon kupadan aslan parçası

Aslanim cuma günü Karabük de oynarsa Chelsea macinda Galatasarayimizdaki 100.macina cikmis olacak :):encouragement:

Maci anlatan alman spiker GS'nin en iyisi kesinlikle Semih'ti dedi.

Neresi iyi ya kaç kere maymun ettiler adamı. Pas atmayı da bilmiyor. Koşarken de dengesiz koşuyor.

Rezillik

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanlar macın adamı secti semihi bizim taraftan. Neyse onlara ne oluyor demi?! Burdaki mourinholar daha iyi bilir

la oğlum rahatsızmısın sen Hazard seni rezil etti la ota toka ne atlıyon manyak

Kademeleri iyiydi ama çok kolay çalım yedi.Top ayağına her alışı ise skandal.Ayrıca Smeih çok sağ sola atladığı için iyi gözükebilir ama savunmanın da dengesi dağlıyor.Melo stopere çekilde toparladı oraları.

Ofsaty özürlü

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu rezaletti adam ofsayti bozdu kaç kere her pozisyonda izledi yanından geçenleri.

Bidaha izlemem gerikiyor. Ben sadece almanların dediklerini aktırdım.

Pek hatalarını göremedim ilk yarıdaki pas hatası hariç. Oda taça gitti zaten. Diğer 2 eleştirdiğin konuları farkına varmadım pek. Ama sakin kafayla izlerim yine ki hep yapıyorum bunu. Mac heycanında farklı yorumlar cıka biliyor, hele avrupa maclarında heycanlığım üst noktalarada

rezil rusva oldu cocuk hazard 3 kere yatirdigi pozisyon hepimiz icin utandiriciydi

Bu seviyenin adami degil, gerci bildigimiz birseydi. Ayrica bu yasta bu kadar hantallik normal degil .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt