Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
seneye ilk 11de dusunmem 3 sene oldu daha gram gelistirmedi kendini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telles'i ileri ciktigi icin elestirecek kadar anliyor futboldan.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Kaç kurtar kendini buralardan.Zamanında Arda için de aynısı deniliyordu.Arda tepki koyunca da ihanetçi ilan edildi.Sen de git United'a falan da sonra arkandan dön dön diye bağırsınlar.
Arda ile Semih her bakımdan farklı futbolcular...
Arda nın yeteneğine kim laf etmiş?, bizdeyken de en yetenekli Türk futbolcuydu, aklıselim Fenerliler -Hatta şikebaşı Aziz- bile kabul etmekteydi...Ama karakter olarak sıkıntısı vardı, hala da var; hem dikkat çekmeye bayılacaksın, ''Ooo Arda burdaymış!'' dedirtmek için şaklabanlıklar yapacaksın, basınının ilgisi işine gelmeyince de isyan edeceksin, öyle bir dünya yok!...Kendisiyle birebir aynı ortamda bulunduğum için biliyorum da söylüyorum...
Semih ise Galatasaray seviyesi için henüz yeterliliğini ispat etmiş durumda değil, önceki mesajımda belirttim...Karakter olarak hiçbir falsosunu görmedim, duymadım, yansıyanlar hep olumlu yönde, başarılı olmasını bu yüzden istemekteyim...Hava toplarında bizim ligde bile ezilen, yere sağlam basamayan bir stoperle dünyanın en zengin kulübünün ilgilenme ihtimaline, saçma salak bir habere dayanarak inanmak istiyorsan yapacak birşey yok...

Semih Kaya: "baya pozisyonlara girdik, tek kale oynadık, Fenerbahçe neredeyse top görmedi. Sahada sadece bizi izliyolardı."
2011-2012 sezonu Kadikoy'de sezonu lider bitirmeyi garantiledigimiz mac.