#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hersey gecen sene oynanan bir Eskisehir maci ile basladi. Lig icin 8/10, CL icin 5/10

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bir stoperde olması gereken en önemli özellik Semih'te yok; "doğru pozisyon alma".

Hava toplarında da etkisiz.

Fiziken yıldırıcı değil.

İnsanlığı iyi.

Bir de çabukluğu-hızı fena değil.

Mükemmel değil, iyi. Yabancı sınırı olsa da, olmasa da kendine yer bulur diye düşünüyorum. Mevcut durumda bir nimettir.

Sende ki özgüven Pique'de Vİdic'te yok..

Kendini ne zannediyorsun..

Lakayit oynamaya başladın..

Sabaha kadar geri pas yapın..

Çöp.

Sınır kalkarsa Semih de gitmeli.

Bir stoperde bulunması gereken hiç bir özelliği yeterli değil malesef.

Telles'i ileri ciktigi icin elestirecek kadar anliyor futboldan.

Telles'i ileri ciktigi icin elestirecek kadar anliyor futboldan.

Önemli görevlerinden birinin kademe olduğunu bilmiyor adam daha.

Bir de Telles zamanla öğrenecek gibisinden birşey söyledi.

3 senedir kendisi ne öğrenmiş acaba?

Bir kere hava toplarındaki yetersizliğiyle Süper Ligin sıra takımlarında bile vazgeçilmez olamayacaktır...Sivok, Almeida gibi oyuncular her defasında yanından-üstünden tüm yüksek toplara rahatça vurmadılar mı?...Aynı şekilde son maçta da Terry; bütün yan top organizasyonlarında hedefin bu adam olduğu barizken, bir defa bile engelleyemez mi bir stoper?...

Rakip forvetlerle birebir kaldığı pozisyonlarda hafif bir şarjla dağılır, biraz kıvrak adamın feykiyle kendini yerde bulur; top kendindeyken arkasını görmeden topla dönmeye kalkışır ki bir defans oyuncusunun en kaçınması gereken tercihtir...Özetle benim bir stoperde görmek istediğim hiçbir özellik Semih te çok iyi düzeyde değil maalesef...

Çok olumsuz olduğumun farkındayım, bunları yazmaktan hiçte mutlu değilim, garezim filan yok yani...Hatta şu takımda başarılı olmasını en çok istediğim oyuncudur, inanın...18-19 yaşında olsa yine umutlu olunur da 23 yaşından sonra gösterebileceği aşama sınırlı olacaktır...

Kaç kurtar kendini buralardan.Zamanında Arda için de aynısı deniliyordu.Arda tepki koyunca da ihanetçi ilan edildi.Sen de git United'a falan da sonra arkandan dön dön diye bağırsınlar.

BjCBWpaCAAA6M6m.jpg:large

101. maçına çıktı Aslan..

Kaç kurtar kendini buralardan.Zamanında Arda için de aynısı deniliyordu.Arda tepki koyunca da ihanetçi ilan edildi.Sen de git United'a falan da sonra arkandan dön dön diye bağırsınlar.

Arda ile Semih her bakımdan farklı futbolcular...

Arda nın yeteneğine kim laf etmiş?, bizdeyken de en yetenekli Türk futbolcuydu, aklıselim Fenerliler -Hatta şikebaşı Aziz- bile kabul etmekteydi...Ama karakter olarak sıkıntısı vardı, hala da var; hem dikkat çekmeye bayılacaksın, ''Ooo Arda burdaymış!'' dedirtmek için şaklabanlıklar yapacaksın, basınının ilgisi işine gelmeyince de isyan edeceksin, öyle bir dünya yok!...Kendisiyle birebir aynı ortamda bulunduğum için biliyorum da söylüyorum...

Semih ise Galatasaray seviyesi için henüz yeterliliğini ispat etmiş durumda değil, önceki mesajımda belirttim...Karakter olarak hiçbir falsosunu görmedim, duymadım, yansıyanlar hep olumlu yönde, başarılı olmasını bu yüzden istemekteyim...Hava toplarında bizim ligde bile ezilen, yere sağlam basamayan bir stoperle dünyanın en zengin kulübünün ilgilenme ihtimaline, saçma salak bir habere dayanarak inanmak istiyorsan yapacak birşey yok...

Arda ile Semih her bakımdan farklı futbolcular...

Arda nın yeteneğine kim laf etmiş?, bizdeyken de en yetenekli Türk futbolcuydu, aklıselim Fenerliler -Hatta şikebaşı Aziz- bile kabul etmekteydi...Ama karakter olarak sıkıntısı vardı, hala da var; hem dikkat çekmeye bayılacaksın, ''Ooo Arda burdaymış!'' dedirtmek için şaklabanlıklar yapacaksın, basınının ilgisi işine gelmeyince de isyan edeceksin, öyle bir dünya yok!...Kendisiyle birebir aynı ortamda bulunduğum için biliyorum da söylüyorum...

Semih ise Galatasaray seviyesi için henüz yeterliliğini ispat etmiş durumda değil, önceki mesajımda belirttim...Karakter olarak hiçbir falsosunu görmedim, duymadım, yansıyanlar hep olumlu yönde, başarılı olmasını bu yüzden istemekteyim...Hava toplarında bizim ligde bile ezilen, yere sağlam basamayan bir stoperle dünyanın en zengin kulübünün ilgilenme ihtimaline, saçma salak bir habere dayanarak inanmak istiyorsan yapacak birşey yok...

Özer Hurmacı'ya daha iyi diyolardı Arda'dan:asd:

Semih Kaya: "baya pozisyonlara girdik, tek kale oynadık, Fenerbahçe neredeyse top görmedi. Sahada sadece bizi izliyolardı."

2011-2012 sezonu Kadikoy'de sezonu lider bitirmeyi garantiledigimiz mac.

salak gibi hareketleri vardi yine 80nci dkkda emenikeye kaptirdigi top ve yaptigi hareket net faul + kirmizi kartti hakem calamadi allahtan

onun disinda fena degil atletik ozellikleri cok iyi ama heyecandanmi oluyo tuhaf tuhaf hareketleri var

Pek iyi oynamadi, belki de sahanin en kötü defans oyuncusuydu.

Fener 2 kez gol atabilirdi onun yaptiklari hata sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt