#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Gercekten 24 saat Semih'i elestirmek icin bu konuda kalabilirim, gercekten o kadar sinir veya üzüntü var üstümde.

Cik TV'ya her zaman 'korkmuyoruz' diyip dur, bir kerede kendinize bakin be kardesim, gelistirin kendinizi.

Ama simdi hersey daha iyi anlasildi, demek ki gecen sezon Semih'in cikisinda en büyük pay sahibi Ujfalusi'nin. Ujfa olmadan sezon basindan beri amatör stoper'den farkin kalmadi.

Oysaki ne hayaller kurmuştuk sarıoğlan. Ama bir adım ileri gidemedin.

Hata semih de basliyor eboue de bitiyor malesef

ikiside kotuydu

Eboue de bittigi yok Alper, Eboue tamam orda gec kaldi, ama Semih'nin durusu ne öyle, ne yapiyor orda, orda Eboue olmasa bile bir iyi stoper rahatca topun Ronaldo'ya gelmesini engelleyebilir.

bu takimin stoperi DANY, adam i Milan a ver banko oynar, ama Semih icin ayni seyleri soylememiz mumkun degil, seneye Serdar Tasci veya Omer i alip Dany in yanina koymak gerek

En kötü maçıdır Semih'in 2 senedir,canı sağolsun Dünyanın en iyi hücum futbolcularına karşı hata yaptı.

Semih beni bugün çok üzdü.Ama ben gençliğine veriyorum.Semih hatalarından ders çıkarırsa çok büyük oyuncu olacaktır.Gençsin,hatalısın ama kendini salmamalısın.Bir de Ujfa sakatlandıktan sonra bu gencin yanına dört dörtlük stoper almayan yönetime de sitemliyim...

Eboue de bittigi yok Alper, Eboue tamam orda gec kaldi, ama Semih'nin durusu ne öyle, ne yapiyor orda, orda Eboue olmasa bile bir iyi stoper rahatca topun Ronaldo'ya gelmesini engelleyebilir.

tamamda Eboue de berbat ti malesef

Semih beni bugün çok üzdü.Ama ben gençliğine veriyorum.Semih hatalarından ders çıkarırsa çok büyük oyuncu olacaktır.Gençsin,hatalısın ama kendini salmamalısın.Bir de Ujfa sakatlandıktan sonra bu gencin yanına dört dörtlük stoper almayan yönetime de sitemliyim...

genc falan degil, genc 18-20 yas arasinda olur, Varane 19 yasinda, 22 yasinda Semih artik bazi seyleri ogrenmesi gerek

mehmet yalçın arkadaşım..senin yorumunda bana göre doğru..3 lü defans oynamamız gerekiyor..ama bu üçlü defansta asla semihin oynayamayacağını düşünüyorum.başka kimi oynatacaktık sorusunuda bana değil bence yönetime sormak gerekiyor..

Gökhan Zan şu anda daha formda , formayı bir süreliğine alabilir.. Ama Semih'i de hemen bir maçta harcamayalım :b5:

arkadaş yabancı sınırlaması oyun içinde 6 türkiye ligi içinde sonuçta semihten daha iyi bi türk stoperde olmadığına göre idare ediceksiniz heryere yabancı alırsan 11 yabancın oluyo 5 tanesini napcaz floryada mı beslicez geçin artık destek olun bu takım semihle geldi buralara

takımın her mevkiği iyi oyunculardan oluşuyor ama Semih maalesef en zayıf halka olarak sırıttı bu maçta,her mevkiğe takviyeler oldu ama mesela bugün Semih'in yerine kolo Toure olsaydı herşey çok başka olurdu....

mevkilerin dengeli olacak arkadaş,Forvetin Drogba olup savunman Semih olamaz.....

Yinede canın sağ olsun,sonucta Real madrid bu boru değil....

Bu sezon Ujfa - Semih ikilisi oynamaya devam etseydi bambaşka bir Semih olurdu şimdi.Geçen sezon sürekli kendini geliştiren bir Semih vardı.

Semih en az 10 yıl daha banko stoperimiz olabilecek bir kapasiteye sahip.Yanına Ujfa gibi bir reis almak şart.

1 maçta semih tukaka oldu.İyi valla

Günlük yorum yapıyorsunuz beyler günlükk

Şu forumun en zayıf halkası bu tarz yorumlar

Hamit bir gün kötü oynar kazma olur,bir gün iyi oynar kral olur

Burak gol atamaz kazma olur,gol atar kral olur

Bomba dediğimiz danay bir gün kazma olur bir gün kral olur.

Beyler bir çizgi tutturun!

canın sağolsun aslan yürek.

canin sagolsun be, kotu gunde acimasizca elestireceksek ; iyi gununde de ovmemeliyiz

Tam tersi hocam,iyi gününde alkisliyorsak,kötü günündede kötü oldugunu söylemeliyiz.Gecen senenin en iyilerinden olan E.Baytar,Elmander ve E.Colak nasil takimdan kesildiyse Semih de dinlendirilmeli ama malesef o kadar lüxümüz yok,ne yalan söylim Drogba ve Sneijder yerine gönül isterdiki defansa yatirim yapsaydik,golü zaten bir türlü atiyorduk,en azindan yeme aliskanligimizdan kurtulurduk...

Bu arada Drogbanin son dakikalardaki attigi frikik in asil sahibide Selcuk olmaliydi.Birde böyle bir handikap yasiyoruz malesef son maclarda.

Tam tersi hocam,iyi gününde alkisliyorsak,kötü günündede kötü oldugunu söylemeliyiz.Gecen senenin en iyilerinden olan E.Baytar,Elmander ve E.Colak nasil takimdan kesildiyse Semih de dinlendirilmeli ama malesef o kadar lüxümüz yok,ne yalan söylim Drogba ve Sneijder yerine gönül isterdiki defansa yatirim yapsaydik,golü zaten bir türlü atiyorduk,en azindan yeme aliskanligimizdan kurtulurduk...

Bu arada Drogbanin son dakikalardaki attigi frikik in asil sahibide Selcuk olmaliydi.Birde böyle bir handikap yasiyoruz malesef son maclarda.

yok abi, acimasizca dedim dikkat edersen

schalke macinda yere goge sigdiramayanlar, bugun bildigin kufrediyor adama

Malesef küçük maçların oyuncusu hiçbir üst seviye maçta iyi göremedim hatalar daha üst seviyedeydi

Semih'i savunmaya gerek yok kafa topunda çok yetersiz kalıyor bu bölgeye daha iyi oyuncu alırsak seneye çeyrek final işten bile değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt