#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

yok abi, acimasizca dedim dikkat edersen

schalke macinda yere goge sigdiramayanlar, bugun bildigin kufrediyor adama

Insan piskolojisi iste gözüm,bugün Gökhani öven ben,G.Birligi macinda acemi gibi oyuncuya vurmaya calismasi sonrasi kirmizi kartindan sonra yaptigim hakaret sonunda MYC almistim,yani diyecegim o ki bazen konrol disina cikiyoruz ama Semih olayi baska,gecen sene zirve yapan Semih,bu sene bize sadece bu macda degil TSL dede cok mac kaybettirdi,herkesinde dedigi gibi yabanci kontenjani düsünüldügünde arkasinda durulmali ve ona göre önlemler alinmali,hem Semih hemde Galatasaray kaybetmemeli...Bunuda ilk etapda Semih yerine G.Zan a forma vererek baslayabiliriz,hemde ilk macda yani M.I.Yurdu macinda yedek oturtmaliyiz...

Sende bi dusus var be Aslanim :sad007:

altyapımızdan çıkan oyuncular yetenekli ama üstüne koyamıyorlar...semihte kaliteli bi adam ama gelişme yok ne yazık ki

Insan piskolojisi iste gözüm,bugün Gökhani öven ben,G.Birligi macinda acemi gibi oyuncuya vurmaya calismasi sonrasi kirmizi kartindan sonra yaptigim hakaret sonunda MYC almistim,yani diyecegim o ki bazen konrol disina cikiyoruz ama Semih olayi baska,gecen sene zirve yapan Semih,bu sene bize sadece bu macda degil TSL dede cok mac kaybettirdi,herkesinde dedigi gibi yabanci kontenjani düsünüldügünde arkasinda durulmali ve ona göre önlemler alinmali,hem Semih hemde Galatasaray kaybetmemeli...Bunuda ilk etapda Semih yerine G.Zan a forma vererek baslayabiliriz,hemde ilk macda yani M.I.Yurdu macinda yedek oturtmaliyiz...

dogrudur abi sen de haklisin. zaten semih'de bu sene bir dusus var -ya da ilerleme yok- ama dedigim gibi, benim ofkem, cok fena elestiren var. kufredenden tut, bu takim stoperi falan olamaz diyene kadar herkes var. sonucta bu adam bizden biri ve dedigin gibi kontenjan dusunuldugunde arkasinda durulmasi sart. zaten fatih hoca da kendisini uyarir ve mersin macinda gokhanla baslayacaktir

Semihte ki düşüşün sebebi Ujfalusi'dir. Ujfa sakatlandı Semih'in o müthiş oyunu geriledi. Ujfa onu çok iyi yönlendiriyordu. Arkalı önlü çok iyi uyumları vardı. Aksini iddaa eden var mı bilmiyorum.

Bir gerçek daha var Semih bu takıma senelerce hizmet edecek. :b5:

Partner sorunu hocam.. Dany'de Semihte ayni tip oyuncular.. Semihin arkasina toparlayici biri sart yada Danynin.. Semih ilk mudaheleyi yapan adam olmali son mudaheleyi degil..

genc falan degil, genc 18-20 yas arasinda olur, Varane 19 yasinda, 22 yasinda Semih artik bazi seyleri ogrenmesi gerek

Renktaşım sitemlisin sinirlisin ve ben de senin gibi çok üzgünüm.Bugün onun yaptığını Dany yapsaydı kafaya hiç takmazdım.Ancak Semih'in yapması kötü oldu.Ama Semih'e en kötü anda bile sahip çıkmalıyız.Sonuçta bu adam iki senedir istikrarlı bir biçimde oynuyor.Zaman ilerledikçe hatalarını indirgeyerek buraya geldi.Ancak bu akşam olmadı.Yapacak birşey yok... Bu günleri de atlatacaktır..

Malesef küçük maçların oyuncusu hiçbir üst seviye maçta iyi göremedim hatalar daha üst seviyedeydi

Son 10 yıldır Galatasaray hangi büyük maça çıktı da Semih çıksın be kardeşim?Böyle böyle edinir ilk kez Clde oynuyor çocuk insaf.

seneye semihin yanına mutlaka çok kaliteli ve tecrübeli bi oyuncu lazım

Yanında oynayan adamla ne alakası var zıplamayan adama kafa vurdurmasının? 2 metre ileride Dany yerine Ujfa olsa manevi güçüp hissedip daha iyi mi zıplayacak? Semih'in hatası Semih'i bağlar.Başkasına çamur atmaya gerek yok

Yanında oynayan adamla ne alakası var zıplamayan adama kafa vurdurmasının? 2 metre ileride Dany yerine Ujfa olsa manevi güçüp hissedip daha iyi mi zıplayacak? Semih'in hatası Semih'i bağlar.Başkasına çamur atmaya gerek yok

Ziplamayi birak, savunmada genel olarak cok acik veriyor, ve bunu aciklari da kapatacak bir kisi yok yok !

turkiye liginin en kotu kafa atan stoperlerinden biri net (hava hakimiyeti), diger konularda fena degil ama bir stoper kafa atmasini bilmeli, bunda hic yok, nasil stoper olmussa :D

Fizik olarak çok geride bütün kalbur üstü forvetler Semih'i ezer.İyi sıçrayamıyor kafa vuruşları da etkisiz.Varane Ramos gibi fiziği olması lazım.

Şunu net gördüm kendi adıma bugün söylemek gerekirse Fizik Kondisyonu yeterli değil.

Kritik hatalar yapıyor ama üzerine koyacaktır.

Gerekirse Lig'de bir kaç maç dinlendirip Zan-Dany ikilisi ile devam edelim.

Zan O kadar kötü değildi bugün bence

Semih iyi stoper onda sorun yok, tek problem tecrübesiz olması.

Daha hamleli ve agresif olması lazım ama potansiyeli var geliştirebilir kendini..

[h=2]Cevap: DK Elemeler Grup 6. Maçı | Türkiye 1-1 Macaristan | M.S | 26 Mart[/h]

GS formasi giydigi icin burada Semihi savunanlar, bu cocugun son donemdeki formsuzlugundan ve GSa da etki ettiginden habersiz herhalde.

Bu cocuk bir kac gun sonra GS formasi giyecek tekrar ve sacma oyununa devam edecek. Bos yere savunacaginiza, bu cocugun bir kac mac dinlenmesi gerektigini belirtin bari.​

Macaristan maci sonrasi yazdiklarim...

Bagira bagira ben Milli takimi da yakarim, GS i da yakarim diye geliyordu Semih. Milli takimda hata yaptiktan sonra, sadece GS da oynadigi icin savunan ergenlerle dolu maalesef taraftari kitlemiz. Alin size Semih.

Macaristan maci sonrasi yazdiklarim...

Bagira bagira ben Milli takimi da yakarim, GS i da yakarim diye geliyordu Semih. Milli takimda hata yaptiktan sonra, sadece GS da oynadigi icin savunan ergenlerle dolu maalesef taraftari kitlemiz. Alin size Semih.

sen çıkabildinmi daha ergenlikten?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt