#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

konuşsunlar ancak.

kendi yaşlarındaki adam Ç.Final' de R.Madrid' e karşı oynar(hata yapar,yapmaz), sorsan baksan kendisinin doğru dürüst hayatta hiç bir başarısı yoktur

insanın olduğu yerde hata olur. Bunu anlamakta zorluk çekiyor bazı kişiler. Dediğin gibi kendi yaşlarındaki adam Ç.final oynarken Şl'de, kendisi göbeği yayıp tv karşısında maçı izleyip saçma sapan eleştiriler getiriyor. Bizim en iyi yaptığımız şey eleştirmek.

Yapacaksa hatayı semih yapsın canı saolsun gökhan zanlar servet cetinler zartlar zurtlar yapmasın

Gündüz hava topu kötü dendi diye adamı fenerli ilan ediyodunuz noldu beyler ?

Demek ki siz futbol değil renk körü olmuşsunuz.

Objektiflikten uzaksınız.

Semih iyi olabilir ama henüz iyi değil.

Yapacaksa hatayı semih yapsın canı saolsun gökhan zanlar servet cetinler zartlar zurtlar yapmasın

Dediğin doğru da Semih te ben bi ilerleme göremiyorum..Sürekli kademe hatası yapıyor..Ujfa Reis le oynadığı dönemde bişeyler kaptıydı gerçi ama Ujfa sakatlandıktan sonra sanki Semih in gelişimide durdu...Yavaş yavaş hatalarını düzeltmesi lazım..Bu haliyle büyük maçlarda ezilir bence

Dediğin doğru da Semih te ben bi ilerleme göremiyorum..Sürekli kademe hatası yapıyor..Ujfa Reis le oynadığı dönemde bişeyler kaptıydı gerçi ama Ujfa sakatlandıktan sonra sanki Semih in gelişimide durdu...Yavaş yavaş hatalarını düzeltmesi lazım..Bu haliyle büyük maçlarda ezilir bence

Formsuz sadece form gecicidir klas kalıcı semihin kredisi bende coktur hem karakterinden hem oyunculugundan hemde alt yapıdan oldugu icin bu mac göklere cıkardımız dany'e neler diyoduk şimdi roller degişti

Yazin bos durmasin biraz kas yapsin güclenmesi lazim, bir stoper icin cok zayif kaliyor. Güclendiginde hava toplarina daha saglam cikar diye düsünüyorum. Mesela Benzema'nin golünde Benzema hafif arkadan iterek dengesini bozdu. Semih biraz güclü olsaydi o kadar kolay dengesi bozulmazdi.

Semih'in bana göre en büyük handikapı, yıldırıcılık özelliği yok..Yani bir savunma oyuncusu için oldukça yumuşak bir oyuncu..Mesela Dany'nin rakibi üzerinde yarattığı baskı, sertliği ve agresifliğini görünce Semih'in defosu daha net ortaya çıkıyor..Bir de hava toplarında hakikaten yetersiz olduğunu bugün belki de ilk kez bu kadar net görmüşüzdür..Hiçbir hava topunu alamadı..Yenilen 2.ve 3.golde sadece zıplamış olmak için zıpladı sanki..Hani rakibe refakat etmek diye bir tabir varya..Aynen o hesap..

Herşeye rağmen canı sağolsun, bu takım senelerce ne kazma defanslar gördü, Semih'in kredisi bizde çoktur..Sonuçta buralara kadar Semih ile geldik..Ama o da kendini bu sezon hiç geliştirmedi doğruya doğru..Bir de bu eksiklerinin yanına şu an formsuzlukta eklendi..Belki de 1-2 hafta oynamaması ona da iyi gelecektir..Fizik olarak olmasa da en azından mental olarak dinlenmesi lazım diye düşünüyorum, çünkü çok üst üste geldi bu hatalar..Biraz kafasını toplamasında fayda var.

5 6 sene sonra kalitenle tecrüben birleşince bugünleri affettirirsin :ayatollah:

Macaristan maci sonrasi yazdiklarim...

Bagira bagira ben Milli takimi da yakarim, GS i da yakarim diye geliyordu Semih. Milli takimda hata yaptiktan sonra, sadece GS da oynadigi icin savunan ergenlerle dolu maalesef taraftari kitlemiz. Alin size Semih.

Lan mal herif sen çık oyna o zaman.2.5 gramlık beyninizle ona buna sallamayı bilirsiniz değil mi gerizekalılar sizi...

Macaristan maci sonrasi yazdiklarim...

Bagira bagira ben Milli takimi da yakarim, GS i da yakarim diye geliyordu Semih. Milli takimda hata yaptiktan sonra, sadece GS da oynadigi icin savunan ergenlerle dolu maalesef taraftari kitlemiz. Alin size Semih.

Milli takımı yaktı ne demektir?Eleştirini yap çoğu kişi saygı duyar burda,bunu dediydim falan eleştirinin dozunu kaçırtıp lütfen kimseyi tahrik etme.B*knu çıkarma.

normaldir semih ilk kez boyle bi maca cikiyo.

ama benim sitemim sirf bu mac icin degil butun sezon icin olacak abi semih resmen vasat bir oyuncu oldu yetenekleri var ama ustune koymasi lazim o vucutla kafa topu alamiyosan sorun var.

Dany nin tirnagi olamazsin.izle bak Varane adam ikinci ligden gitti catir catir oynuyor yas ile alakasi yok.Bisey yap kendine gel gelistir filan yoksa bu boyle olmaz diyecegim ama elimiz kolumuz bagli baska turk stopper yok maalesef.

Emre Çolak ile arkadaşlık falan mı kurdun Semih ?

çıkmıyor işte anasını satıığımın liginde doğru dürüst bi stoper. en iyisi bu idare edeceğiz napalım

Hepimiz Semih'i seviyoruz ama GELİŞİMİ DURDU..

Kendini Geliştirmemek için elinden geleni yapıyor gibi...

Mesela Dany'nin hergün üzerine koyarak gittiğini düşünürsek Semih'in durumu hiç iç açıcı değil..

Ben hata yaptığına değil kendini GELİŞİME kapatmasına kızıyorum..

Bu gidişle emre-aydın zincirine bir halka daha eklenir..

Hepimiz Semih'i seviyoruz ama GELİŞİMİ DURDU..

Kendini Geliştirmemek için elinden geleni yapıyor gibi...

Mesela Dany'nin hergün üzerine koyarak gittiğini düşünürsek Semih'in durumu hiç iç açıcı değil..

Ben hata yaptığına değil kendini GELİŞİME kapatmasına kızıyorum..

Bu gidişle emre-aydın zincirine bir halka daha eklenir..

Dün bu saatlerde maçtan önce bunu söyledim çok laf işittim ama gerçek bu. Bizim çocuğumuz altyapıdan geldi aslanım diyerek eleştirmediğimiz sürece türk futbolcusu gelişmez böyle kalır. Genç semihler aydınlar emre çolaklar sabriler dolar ortalıkda.Ardayı eleştiriden boğduk şimdi ispanyada...

Semih 19 yaşına göre iyiydi ama şimdi giderek bekir oluyo ve biz hala görmüyoruz altyapıdan geldi diye..Schalkede Matip 20 yaşında Hövedes 23 yaşında ve kaptan Draxler 19 holtby 19... Y

eteneğini geliştirmezsen sıradan stoper olmaya mahkumsun semih.bak türk futbolu sönüp giden stoperlerle dolu ilhan eker can arat ersan gülüm....

Dikkat et danyden örnek al sürekli koy üstüne yerli olmak yabancı sınırlamasının olması rahatlatmasın seni.. Gökhan gönül gelene kadar sabri milli takımın sağ bekiydi çünkü yerli sağ bek yoktu tabi buda onu rahatlattı sonuç ortada..

Dikkat et aslan parçası daha kuvvetli sıçramalar daha iyi topla çıkış kaleye pasların sayısının azalması daha iyi kademe vs vs sana çok güveniyor seni seviyoruz desteklerimiz hep senle.......

Dün bu saatlerde maçtan önce bunu söyledim çok laf işittim ama gerçek bu. Bizim çocuğumuz altyapıdan geldi aslanım diyerek eleştirmediğimiz sürece türk futbolcusu gelişmez böyle kalır. Genç semihler aydınlar emre çolaklar sabriler dolar ortalıkda.Ardayı eleştiriden boğduk şimdi ispanyada...Semih 19 yaşına göre iyiydi ama şimdi giderek bekir oluyo ve biz hala görmüyoruz altyapıdan geldi diye..Schalkede Matip 20 yaşında Hövedes 23 yaşında ve kaptan Draxler 19 holtby 19... Yeteneğini geliştirmezsen sıradan stoper olmaya mahkumsun semih.bak türk futbolu sönüp giden stoperlerle dolu ilhan eker can arat ersan gülüm.... Dikkat et danyden örnek al sürekli koy üstüne yerli olmak yabancı sınırlamasının olam

Ben Semih'in yerinde olsam Varane'nin her maçını izlerim..

Salih Uçan'ın yerinde olsam Draxler'in her maçını izlerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt