Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.325
- 102.445
- 5.238
Cevap: #26 Semih Kaya
yav he he
Sadece çok şanslı bir adam.
yav he he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece çok şanslı bir adam.
yav he he
Ben böyle düşünüyorum, ortada garipsenecek bir durum yok bence. Herkesin görüşüne tepki göstermek zorunda değilsiniz.
o lan kelimesini yediririm sana. Alan savunmasında özürlüyüz bunu kabul edin artık laf olsun diyede alıntı yapma boşu boşuna
laf olsun diye yorum yapan sensin adam savunması yapıyor olsak biri adamını kaçırsa gol yesek bu seferde alan savunması yapmalıydık dersin.
Yaw bir durun adamın daha ilk senesi Avrupa'da olucak bu kadar tabii ki..
Bülent'in daha tecrübeli iken Dortmund maçında ayağının altından kaçırdığı topu bilirim ben ki daha bir çok hata da yaptı..
Her maç sonu faturayı birisine çıkartmasanız olmaz..
Semih çok daha iyi olacaktır buna inancım tam..
Ben Semih'i beğenmiyorum, olay bu. Herkes beğenmek zorunda değil. Ona hakaret etmiyorum sonuçta, bana göre daha üst düzey bir stoper alabiliriz. Sevdiğiniz bir adama olumsuz eleştiri gelince hemen saldırıya geçmenize gerek yok.
Söyle bakalım kimi alabiliriz mesela, ama yerli bir isim söyleyeceksin mecburen çünkü yerli sınırlaması var?
Söyle bakalım kimi alabiliriz mesela, ama yerli bir isim söyleyeceksin mecburen çünkü yerli sınırlaması var?
Serdar Taşçı, Ömer Toprak.
iyi stoperler ama real karşısında semihten daha fazlasını yapamazlardı. keza ligdede öyle. ama yinede bunlardan birini almak lazım dursun lazım olur stoper
Yav kimse yanlış anlamasın. Ben Real karşısındaki oyunu yüzünden söylemiyorum bunları. Genel olarak beğenmiyorum bu yıl.
Ha bu arada yaptığı hatayı da Ronaldo, Benzema karşısında yapıyor. Garanti verebilir misin o koyduğun isimlerin benim söylediğim isimler karşısında Semih'ten daha rezil oynamayacağını?
Gerekli cevabı bu yorumun üstünde verdim.
Tamam da sen genel olarak eleştirmedin ki bütün yıl, real maçı sonrası geldin yazdın bunları buraya.Haksız mıyım?
Ayrıca aynı mantıkla Eboue, Dany, Selçuk, Muslera, Elmander, Hamit, Melo'nun falan da gitmesi lazım. Bunlar da sezonun genelinde en az Semih kadar formsuz ve kötü oynadılar.