#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Geçen yıl takımca çok iyi savunma yapıyorduk. Partneri de çok iyiydi. Açıkları kapanıyordu. Ama bu yıl bahsettiğim faktörler yok ve çok hata yapıyor.

Hangi maç mesela, ben Real maçı haricinde şu milli takımdaki olayını saymazsak bariz bir hatasını hatırlamıyorum. Dany ondan çok daha fazla kişisel hata yaptı bu sene. Hangi maçta bariz hata yaptı mesela? Ki Real maçında da hataının tamamı da bu çocuğa ait değil, Eboue de en az onun kadar hatalı ilk 2 golde.

Hangi maç mesela, ben Real maçı haricinde şu milli takımdaki olayını saymazsak bariz bir hatasını hatırlamıyorum. Dany ondan çok daha fazla kişisel hata yaptı bu sene. Hangi maçta bariz hata yaptı mesela? Ki Real maçında da hataının tamamı da bu çocuğa ait değil, Eboue de en az onun kadar hatalı ilk 2 golde.

Durup tek tek yaptığı hataları tespit etmedim ki. Aklımda değil ama çok vardır. Bire birde inanılmaz kolay çalım yiyor. Aklımda kendi sahamızda oynadığımız Braga ve deplasman, iç saha Schalke maçları var sadece. Çok barizdi çünkü.

Yahu semih çıkar oynar vay semih e bak harika hata yapar bu semih le olmaz maşallah ne bekliyorsunuz bu çocuktan bende onu anlamıyorum bana söylesenize 23 yaş altı semihden daha az hata yapan yerli yabancı toplam gelmiş geçmiş 10 tane stoper...

bu adam pozisyonuna göre genç bi oyuncu sabrınız yoksa adam çıkıp oynayınca da semih genç harika bülent korkmaz demeyeceksiniz

Bir kerede şu forumda bi mağlubiyet sonrası semih, emre, fatih hoca, sol bek konuşulmasın ya

images

Unutmadan bu tecrübe eksikliğini de geçen günkü röportajın alıntıyla açıklayım...

Geçen sene uyfa ile oynuyordu ve uyfa geri kalıp öne semihi atıyordu...

Bu sene hoca semihin geride kalıp dany nın one gıtmesını ıstıyormus bırazda bu sekılde bakmalısınız bu cocuk 5 sene sonra bu sekılde devam ederse çok güzel defans olacak su an sadece ıyı bu yuzen sabır ve anlayıs lazım bazılarınıza

Durup tek tek yaptığı hataları tespit etmedim ki. Aklımda değil ama çok vardır. Bire birde inanılmaz kolay çalım yiyor. Aklımda kendi sahamızda oynadığımız Braga ve deplasman, iç saha Schalke maçları var sadece. Çok barizdi çünkü.

Eee ne var yani o kadar da hatası olsun. Takım zaten genel olarak kötüydü bu sene, Semih'in performansında düşme de olabilir, sen de beğenmeyebilirsin problem değil bunlar. Semin şu an en iyi yerli stoper Türkiye'deki. En iyi yerli stoperimizi de o kadar kolay harcayacak halimiz yok heralde.

Önümüzdeki 10 sene banko oynayacak yerli stoperimizdir Semih.Belkide daha fazla.İster beğenin ister beğenmeyin.

Bu sezon gerileme var onda katılıyorum ama adam harcamakta da üstünüze yok.Galatasaray topçusu değil muhabbetine getirenlerde oldu.

Yabancı sorunumuz veya yabancı sınırı olmasaydı 2 tane yabancı stoper oynasın derdim bende ama iyi yerli oyunculara hiç olmadığı kadar ihtiyacımız olduğu bu dönemlerde Semih'in kendini nasıl geliştirebileceğini konuşmamız gerekir.

Sansli adamin 18 yasinda 2 kez capraz bagi kopmaz, kafatasi catlamaz. Sanssiz adam Semih ama cok yetenekli, cok caliskan ve cok temiz bi adam Semih. Aksi olsa zaten suan tornacida cirak olurdu bu sakatliklarin ardindan.

gogsu yere paralel kosmayi birakirsa oyunu daha iyi okuyacak iyi bi stoper olacak

Seneye John Terry alınsa keşke liderlik, tecrübe, hava hakimiyeti üst düzey hem de Semih'in idollerinden biridir. Forma numaraları da aynı zaten.

Sıkma canını arkandayız biz...

Herkes hata yapar sende yapacaksın biz senin tekmeye kafa uzatışınıda gördük bir gram kendini düşünmeden kafanı soktun o toplara...

Kaliten belli daha iyi olacaksın sadece formsuzsun.

Küçük Reis, Geleceğin Kaptanı!

Allah'ın izniyle iki elinin arasında Şampiyonlar Ligi kupası bir gün yükselecek

Seneye John Terry alınsa keşke liderlik, tecrübe, hava hakimiyeti üst düzey hem de Semih'in idollerinden biridir. Forma numaraları da aynı zaten.
John Terry benim de bir kaç aydır aklımda. Gerçekten nokta transfer olur. Hem semihin gelişimi inanılmaz artar hem de çok iyi stoperimiz olur. 32 yaşında rahat 3 yıl oynar.

kesinlikle john terry şart bu adamın yanına. inanılmaz güzel ikili olur bence. yada en kötü kolo toure

Bizim oyuncularımız eksikleri arasında fitness var. Yeterli çalışılmıyor. Avrupalı formayı bir çıkartıyor tüm kaslar vs meydanda.Buda fiziki dayanıklılık ve ikili mücadele de bariz belli oluyor. İyi bir fitness ile sağlam bir antreman ve yanında Ujfa gibi bir stoperle daha da iyi olacak. Arkandayız.

Semih'in tecrübe kazanması gerek ligde tamam ama Avrupa'da Semih'e güvenip yola çıkılmaz.

Çıkamazsın.

Çıkarsan en olmadık yerde olmayacak bir hata ile nelere mal olabileceğini gördük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt